Gönderen Konu: ŞAHİN ÇELİK -LİFE HAİR- 4400 GREFT SAÇ EKİMİ -28.11.2024 -YAŞ 28  (Okunma sayısı 7060 defa)

ANKARALI0671

• Full Member
Çok iyi görüntü .Bu şekilde çıkarsa mükemmel olur.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU ŞEKİLDE ÇIKARSA ÇOK GÜZEL OLUR AMA GENELDE %10 LUK BİR KAYIP OLUŞUYOR 4400 GREFTTEN 3850 FALAN ÇIKARSA ÖPÜP BAŞIMA KOYARIM EYVALLAH DER MUTLU OLURUM  :)

ANKARALI0671

• Full Member
EVET ARKADAŞLAR BUGÜN TAM 1 AY OLDU SÜREÇTE (30.GÜN)

ŞOK DÖKÜLME KONUSUNDA ÖYLE AGRESİF BİR DÖKÜLME YAŞAMADIM 1200-1500 TEL GELMİŞTİR TAHMİNİMCE  NEDENDİR HİÇ BİLEMİYORUM FORUMDA ARAŞTIRDIĞIMDA 2 ÇEŞİT YORUM VAR DAHA ÇOK OLAN YORUM ŞOK DÖKÜLMENİN OLMAMASI ÇOK İYİ NE GÜZEL DİYENLER VAR DÖKÜLME NE KADAR YAVAŞSA SÜREÇ O KADAR YAVAŞ İLERLER DİYENLER VAR NE OLDUĞU HAKINDA BİR SONUÇ ÇIKARAMADIM BEN FAKAT OLUMSUZ DÜŞÜNMEKTE İSTEMİYORUM

BİR DİĞER KONU EKİLEN SAÇIN DÖKÜLMEDEN UZAMASI BENDE EKİLEN SAÇLAR UZADI BİRAZ BU TUTTUĞU ANLAMINI MI TAŞIR SİZCE?

@hintell VE SEVGİLİ TECRÜBELİ FORUM ÜYELERİ GÖRÜŞ BİLDİREBİLİR MİSİNİZ GÖRÜŞLERİNİZE VE  TECRÜBENİZE İHTİYACIM VAR TEŞEKKÜR EDERİM..
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2024, 21:46:14 Gönderen: ANKARALI0671 »
  • Ekim Tarihi: 28.11.2024
  • Ekim Merkezi ismi LİFE HAİR ŞAHİN ÇELİK
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi SABAH EVOCAPİL TABLET+AKŞAM XPECİA TABLET+EVOCAPİL SPREY 5+5 FIS+D VİT+ÇİNKO+ASPİRİN+150 GRAM TAHİN PEKMEZ+100 GRAM KABAK ÇEKİRDEĞİ İÇİ
ŞAHİN ÇELİK SAÇ EKİM KONUMUN LİNKİ : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37034.0

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülmeyi hızlandırman lazım.masaj ve sert yıkama.

Cmbtnt

• Jr. Member
  • **
Hocam şok dökülme evet bazı kişilerde yavaş oluyor, sizden 1 hafta önce ben de ekim yaptırmıştım hatırlarsanız. İlk günlerde dökülme gerçekleşmemişti benim de, (takriben 15. gün falan). Ekim merkezinden hafif sert masajlarla şok dökülmeyi desteklemek iyi olur denildi. Günaşırı yıkamalarda dairesel şekilde masajlar yaparak dökülmeyi gerçekleştirdim. Şimdi hemen hemen bütün ekilenler döküldü. Takviye alıyor musunzu bu arada?

erich von

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
şok dökülmen devam ediyor sürecin güzel ve sağlıklı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
şok dökülme devam dostum artık daha sert yıka saçlarını sağlıklı devam eden bir saç ekimi sürecin var bir sorun yok
keyfine bak sonucunda güzel olur inşallah
Global Moderator

ANKARALI0671

• Full Member
Şok dökülmeyi hızlandırman lazım.masaj ve sert yıkama.
SERT YIKIYORUM ASLINDA
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi SABAH EVOCAPİL TABLET+AKŞAM XPECİA TABLET+EVOCAPİL SPREY 5+5 FIS+D VİT+ÇİNKO+ASPİRİN+150 GRAM TAHİN PEKMEZ+100 GRAM KABAK ÇEKİRDEĞİ İÇİ
ŞAHİN ÇELİK SAÇ EKİM KONUMUN LİNKİ : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37034.0

ANKARALI0671

• Full Member
Hocam şok dökülme evet bazı kişilerde yavaş oluyor, sizden 1 hafta önce ben de ekim yaptırmıştım hatırlarsanız. İlk günlerde dökülme gerçekleşmemişti benim de, (takriben 15. gün falan). Ekim merkezinden hafif sert masajlarla şok dökülmeyi desteklemek iyi olur denildi. Günaşırı yıkamalarda dairesel şekilde masajlar yaparak dökülmeyi gerçekleştirdim. Şimdi hemen hemen bütün ekilenler döküldü. Takviye alıyor musunzu bu arada?
BENDE SERT YIKIYORUM DÖKÜLME ÇOK AZALDI AMA DEVAM EDİYOR SİZİDE HATIRLIYORUM EVET ŞOK SİLMİŞ SÜPÜRMÜŞ SİZİN SAÇLARI DA BENLE YAVAŞ İLERLİYOR GALİBA,TAKVİYE OLARAK D VİTAMİNİ,ÇİNKO,B12 VİTANAMİNİ VE BİOTİNE BAŞLADIM 5 GÜN ÖNCE EKSTRA OLARAK MERKEZİN VERDİĞİ EVOCAPİL PLUS TABLETTEN ALDIM 2 KUTU GÜNDE BİR DEFADA ONU KULLANIYORUM SAÇLARIDA PROZİNC PLUS ŞAMPUAN ALDIM MERKEZİN TAVSİYESİ İLE ONLA YIKIYORUM EKSTRA BİRŞEY YAPMAK GEREKİR Mİ Kİ ACABA
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

ANKARALI0671

• Full Member
şok dökülmen devam ediyor sürecin güzel ve sağlıklı
TEŞEKKÜR EDERİM  :)
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

ANKARALI0671

• Full Member
şok dökülme devam dostum artık daha sert yıka saçlarını sağlıklı devam eden bir saç ekimi sürecin var bir sorun yok
keyfine bak sonucunda güzel olur inşallah
DAHA DA SERT YIKAMA YAPICAM TAVSİYENİZ İÇİN TEŞEKKERİM EDERİM GÜZEL TEMENNİZLERİNİZ İÇİNDE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM :)
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

The Banker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merkeze teslim olup ne diyorlarsa onu yapmanızı öneririm nacizane.
Ne eksik ne fazla.
Şuan ki süreciniz de iyi gidiyor .

ANKARALI0671

• Full Member
Merkeze teslim olup ne diyorlarsa onu yapmanızı öneririm nacizane.
Ne eksik ne fazla.
Şuan ki süreciniz de iyi gidiyor .
EVET ABİ DANIŞTIM MERKEZE MASAJ YAPALIM GÜNDE 10 15 KEZ PARMAK UCUYLA BASTIR SÜRT OVALA ŞEKLİNDE YIKAMADA SERT OLABİLİR DEDİ EKSTRA OLARAK SARI KANTORON YAĞI KULLANALIM HAFTADA 3 GÜN DERİYİ YUMUŞATIP KIRMIZILIKLARIN KOLAY GEÇMESİ İÇİNMİŞ SİZDE KULLANDINIZ MI?
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

The Banker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
EVET ABİ DANIŞTIM MERKEZE MASAJ YAPALIM GÜNDE 10 15 KEZ PARMAK UCUYLA BASTIR SÜRT OVALA ŞEKLİNDE YIKAMADA SERT OLABİLİR DEDİ EKSTRA OLARAK SARI KANTORON YAĞI KULLANALIM HAFTADA 3 GÜN DERİYİ YUMUŞATIP KIRMIZILIKLARIN KOLAY GEÇMESİ İÇİNMİŞ SİZDE KULLANDINIZ MI?

Evet aynı şeyleri bende yaptım

ANKARALI0671

• Full Member
Evet aynı şeyleri bende yaptım
KAÇ DAMLA KULLANDIN ABİ KANTORON YAĞINI BOTANİCA ADLI Bİ YAĞ ALDIM 5 DAMLA FALAN YETERLİ OLUR MU ACABA ?
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

The Banker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
KAÇ DAMLA KULLANDIN ABİ KANTORON YAĞINI BOTANİCA ADLI Bİ YAĞ ALDIM 5 DAMLA FALAN YETERLİ OLUR MU ACABA ?

Damla sayısı çok önemli değil.
Sadece çok beklememeye özen göster.
15-20 dakka sonra yıkaman lazım.
Bu arada çok büyük katkısının olduğunu düşünmüyorum.
Ben bıraktım epeydir

Facebook Twitter Instagram