Gönderen Konu: 23.11.2024 - Ahmet Tosun The Hair Clinic - Yaş 27 - 5200 Greft Sapphire FUE  (Okunma sayısı 3187 defa)

JackBack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme evresindesiniz bu yüzden gelinen son durum gayet normal ,bir iki ay sonra durum tersine dönmeye başlar .Kendi saçlarınızı ve ekimi destekleme adına bir şeyler kullanıyormusunuz bilmiyorum ama masaj ve dermaroller sizin durumuzda faydalı olabilir.

hocam selamlar. kullandığım bitkisel yağlar ve hapları yazıyorum;

*Xpecia tablet
*Solgar Alpha Lipoic Acid
*Solgar VM 2000
*Coraspin 100mg Kan Sulandırıcı
*Biberiye suyu
*biberiye yağı

JackBack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba. Bugün saç ektireli tam 3 ay oldu (90. gün) Elimden geldiğince saç ekim sürecini burada sizlerle paylaşacağım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Kendi saçlarım uzamaya başlıyor ve ekilen saçlarda şok dökülme çoktan bitti. saçlarıma dokunduğumda henüz yeni yeni çıkmaya başlayan, fakat aynada göremediğim saçlarım var. Elimle dokunduğumda sanki daha gür ve sert hissettiriyor. 15 Şubat Cumartesi günü 3. prp seansıma (ekim sırasında yapılanı da sayarsak toplam 4) gittiğimde Ahmet bey de klinikteydi ve 4. aydan itibaren saç çıkışlarında hızlanma yaşanacağını, alnımın saçlarla kararacağını söyledi. Bakalım sürecin içerisindeyiz, bekliyoruz.

Bu arada 2 gün önce kuaföre gittim ve saçlarımın sadece yan kısımlarını makas ile kestirdim. Kuaföre sorduğumda ise donör bölgemin çok sağlıklı olduğunu söyledi. Fotoğraflar sizi yanıltmasın. Duştan çıktıktan sonra çekildim. Saçlarım çok az ıslak olabilir.

Gün içerisinde kullandığım takviyeler;

*Xpecia tablet
*Solgar VM 2000
*Badem yağı
*biberiye yağı

Badem ve biberiye yağını akşam işten döndükten sonra kafama uyguluyorum. Her iki yağı da karıştırıyorum ve kafama döktükten sonra iyice masaj yapıyorum. Ardından yaklaşık 2-3 saat beklettikten sonra duşa giriyorum.

Şampuan;

Revox Men's Shampoo - Saç Dökülmesine Karşı (magnezyum & çinko & bakır / multi mineral kompleks) şampuanı

şampuanın arka yüzünde yer alan talimatlara göre uyguluyorum. Duştayken saç diplerime masaj yaparak uyguluyorum ve ardından duruluyorum. Temizlenen saçlarıma bir kez daha bu şampuanı döküyorum ve köpürterek saç diplerine masaj yaptıktan sonra 5 dakika boyunca bekliyorum. Ardından duruluyorum.

Noone35

• Full Member
Hocam zor kısmı geride bırakmışsın kararmalar başlamış bundan sonra güzel günler diyelim :)

yılmaz71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah 3.aya göre gayet iyi durumdasın. Güzel ilerliyor süreç

ikarus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
    • Saç ekimim
Süreciniz normal seyrinde hocam. Güzel ilerliyor.
  • Ekim Tarihi: 28.04.2024
  • Ekim Merkezi ismi Büşra Can Hair Transplant (Muğla)
  • Greft Miktarı 4600
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Prp + Biotin + Procapil Sprey + Omega 3

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba. Bugün saç ektireli tam 3 ay oldu (90. gün) Elimden geldiğince saç ekim sürecini burada sizlerle paylaşacağım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Kendi saçlarım uzamaya başlıyor ve ekilen saçlarda şok dökülme çoktan bitti. saçlarıma dokunduğumda henüz yeni yeni çıkmaya başlayan, fakat aynada göremediğim saçlarım var. Elimle dokunduğumda sanki daha gür ve sert hissettiriyor. 15 Şubat Cumartesi günü 3. prp seansıma (ekim sırasında yapılanı da sayarsak toplam 4) gittiğimde Ahmet bey de klinikteydi ve 4. aydan itibaren saç çıkışlarında hızlanma yaşanacağını, alnımın saçlarla kararacağını söyledi. Bakalım sürecin içerisindeyiz, bekliyoruz.

Bu arada 2 gün önce kuaföre gittim ve saçlarımın sadece yan kısımlarını makas ile kestirdim. Kuaföre sorduğumda ise donör bölgemin çok sağlıklı olduğunu söyledi. Fotoğraflar sizi yanıltmasın. Duştan çıktıktan sonra çekildim. Saçlarım çok az ıslak olabilir.

Gün içerisinde kullandığım takviyeler;

*Xpecia tablet
*Solgar VM 2000
*Badem yağı
*biberiye yağı

Badem ve biberiye yağını akşam işten döndükten sonra kafama uyguluyorum. Her iki yağı da karıştırıyorum ve kafama döktükten sonra iyice masaj yapıyorum. Ardından yaklaşık 2-3 saat beklettikten sonra duşa giriyorum.

Şampuan;

Revox Men's Shampoo - Saç Dökülmesine Karşı (magnezyum & çinko & bakır / multi mineral kompleks) şampuanı

şampuanın arka yüzünde yer alan talimatlara göre uyguluyorum. Duştayken saç diplerime masaj yaparak uyguluyorum ve ardından duruluyorum. Temizlenen saçlarıma bir kez daha bu şampuanı döküyorum ve köpürterek saç diplerine masaj yaptıktan sonra 5 dakika boyunca bekliyorum. Ardından duruluyorum.

Bende 23 Kasım'da yaptırdım esteprohealth clinic te konu açtım

caterpillar2024

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
3.aya göre güzel ilerliyor süreç. Hareketlenme başlamış

asilhan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sıklığın güzel duruyor saç kaliten de iyi zaten. Donör alımını hiç beğenmedim hiç homojen olmamış. Senin donörün mükemmel olduğu için bunu kamufle edebilir ama kısa kestirdiğinde çok belli olacak

JackBack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sıklığın güzel duruyor saç kaliten de iyi zaten. Donör alımını hiç beğenmedim hiç homojen olmamış. Senin donörün mükemmel olduğu için bunu kamufle edebilir ama kısa kestirdiğinde çok belli olacak

hocam ben de ektirdiğim gün donör alanını pek beğenmemiştim çünkü çok fazla üstlere doğru alındığı için tahribata yol açılacağını düşündüm. ancak korkulan olmadı. ben oldum olası saçlarımı çok kısa kestirmem. yani yan kısımlarında kafa derimin gözükeceği şekilde kısa kestirdiğim olmamıştır. 90. gün fotoğraflarımda gördüğünüz kadar kısa kestirtirim yanları. belki de biraz daha uzun bıraktırabilirim. saç kalitemin iyi olduğunu düşünmeniz beni mutlu etti teşekkür ederim. bakalım sürecin takipçisiyim. kullandığım şampuan ve yağlar neticesinde saçlarımın güçlendiğini hissediyorum. bundan sonra da hayatımdan fön'ü ve tarağı çıkartacağım. saçları kuruladıktan sonra ellerimle şekil veririm

JackBack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba. Bugün tam 120 gün oldu. 4 ay

Saçlarımın güncel halini görebilirsiniz. 3. aydaki halime göre yeni saçlarım çıkmaya başlıyor ve hali hazırda çıkan saçlarım uzayarak alnımı kapatmaya başlıyor. İnternette insanların genelde 6. aydan sonra saçlarının tamamen karardığını gördüm. bakalım bende nasıl bir sonuç olacak merak ettim.

Sizce 4. aya göre sürecim nasıl ilerliyor? Bazı insanlar çok çabuk saçlanırken bazıları 6. ayında bile saçlanamıyor.

JackBack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
1. & 3. ve 4. aylardan fotoğraflarım.
« Son Düzenleme: 22 Mart 2025, 22:51:55 Gönderen: JackBack »

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Saçlarımın güncel halini görebilirsiniz. 3. aydaki halime göre yeni saçlarım çıkmaya başlıyor ve hali hazırda çıkan saçlarım uzayarak alnımı kapatmaya başlıyor. İnternette insanların genelde 6. aydan sonra saçlarının tamamen karardığını gördüm. bakalım bende nasıl bir sonuç olacak merak ettim.

Sizce 4. aya göre sürecim nasıl ilerliyor? Bazı insanlar çok çabuk saçlanırken bazıları 6. ayında bile saçlanamıyor.

Bende seninle aynı tarihte ektirdim 5000 greft

hasandaglarca

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Hocam yakın tarihlerde ektirmişiz durum bendede aynı ışıklı ortamda saçım çok az çıkmış gibi ama bu durum normal sanırım. Bazı insanlarda 3. ayda çıkıyor bazılarında 6. ayda

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam yakın tarihlerde ektirmişiz durum bendede aynı ışıklı ortamda saçım çok az çıkmış gibi ama bu durum normal sanırım. Bazı insanlarda 3. ayda çıkıyor bazılarında 6. ayda

Sigarada etkiliyor bence

Facebook Twitter Instagram