Gönderen Konu: 23.11.2024 - Ahmet Tosun The Hair Clinic - Yaş 27 - 5200 Greft Sapphire FUE  (Okunma sayısı 279 defa)

JackBack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba,

Saç ekim kervanına ben de katılmış bulunmaktayım. 23 kasım günü Ahmet tosun the hair clinic'te saç ekimi yaptırdım. Ekimim Sapphire fue ile yapıldı ve 5200 greft ile sonuçlandı. Açıkçası 5200 grefti biraz fazla buldum çünkü açıklığım çok fazla yok. Bugün 3 aralık yani saç 10. günüm. Kabukları döktürdüm ve ilk 10 günlük sıkıntıyı atlattım. Asıl sorumluluk şimdi başlıyor. Bu 10 günlük süreçte olabildiğince dinlenmeye ve kendimi fotoğraflamaya çalıştım. Fotoğrafların üzerine kaçıncı günde çekildiklerini yazdım.

Alkol kullanımı: yok
sigara kullanımı: ekimden 10 gün önce olabildiğince azalttım ve ekime 2 gün kala içmeyi tamamen kestim.

Saç ekim konusunda bilgili arkadaşların tavsiyesine ve yönlendirmesine çok ihtiyacım var. İlk defa saç ektiren her insanda olduğu gibi benim de bu süreçte endişelerim ve korkularım olacaktır. Bu konuda kendimi olabildiğince rahatlatmaya çalışıyorum.

Şimdi gelelim sadede. Fotoğrafları kronolojik olarak sırasıyla ekleyeceğim ve ilk 10 günlük durumumu objektif bir şekilde yorumlamanızı rica ediyorum. Bir de sizlere sormak istediğim birkaç soru var. Saç ekiminden sonra ödem sökücü, ağrı kesici ve kan sulandırıcı kullandım. Ahmet bey coraspin kan sulandırıcı ilacı 3 ay günde 1 kez tok karna olacak şekilde yazdı. Kan sulandırıcı kullanırken vitamin takviyeleri kullanmamda bir sakınca var mı? (bana çevremden Xpecia, Solgar VM-2000, Solgar Alpha Lipoic Acid tavsiye edildi ve 1 ay sonra saç için biberiye kullanarak kafama masaj yapmam gerektiği söylendi)

bunların yanı sıra bana önerebileceğiniz doğal ilaçlar var mıdır? hap şeklinde olabilir veya kafaya sürülen tarzda sıvı olabilir. Proscar finasterid kullanmayacağım çünkü bazı şeyleri riske atmak istemiyorum.

Şampuan olarak;
revox men's shampoo saç dökülmesine karşı (magnezyum & çinkp & bakır / multi mineral kompleks) kullanmayı uygun gördüm.

Şimdilik soracaklarım bu kadar. Her 5 günde bir veya 10 günde bir güncel halimi fotoğraflayıp bu konu altında paylaşacağım. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. herkese sevgiler

JackBack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
operasyona girmeden önceki fotoğraflarım

JackBack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
operasyon sırasında çekilen fotoğraflar

JackBack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
operasyondan sonraki gün 1. gün fotoğrafları. ön ve tepe bölgem tek seansta kapatılacak şekilde ekim yapıldı
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2024, 23:41:38 Gönderen: JackBack »

JackBack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
5. gün. kafamdaki kabuklar siyahlaşmaya ve orijinal saçlarım uzamaya başladı

JackBack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
10. gün kabuk dökümü sonrası klinikte çekilen fotoğraflar ve oda ışığında çekilen fotoğraf. donör bölgemin mevcut hali iyileşme hızlı oldu. ekim sonucu bana biraz seyrek gibi geldi. normal mi sizce??? ya da ben mi tedirgin oldum bilemiyorum. çünkü kendi saçlarım hızlı kararmaya başladı. ancak ekim yapılan bölgelere hafifçe dokunduğumda çok daha gür saçlara sahipmişim gibi hissediyorum.

değerli yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. 5 veya 10 günde bir güncel fotoğraflarımı yükleyeceğim
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2024, 23:40:13 Gönderen: JackBack »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
saç ekimin güzel planlanmış hayırlı olsun ön çizgi greft dağılımı çok güzel
kaliteli güzel bir saç ekimi yapmış Ahmet tosun hayırlı olsun umarım güzel sonuç alırsın

tek sorun kendi saçların incelmiş ve dökülmen devam ediyor finasterid kullanmıyorsan düşünmen ekim başarısını çok artırır hem kendi saçlarını güçlendirir
hem de ekilenlerin beslenip daha sağlıklı kalın çıkmasını sağlar düşünürsen araştır tabi önce
Global Moderator

Romanadam

• Sr. Member
hayırlı olsun ekim temiz ve özentili yapılmış gibi duruyor umarım en güzel sonucu alırsın dostum.
sana önerilen destekleri mutlaka kullan derim isabetli takviyeler ,bunlara ek olarak 3. haftadan itibaren minoxta kullan bence çünkü saçların ince telli bu tarz ekimlerde yoğun kan dolaşımı şart ,bunuda en güzel minox yapıyor .sadece ekim alanına diğer alanlara kullanmasan daha iyi olur.

JackBack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hintell , Romanadam teşekkürler tavsiyeleriniz için. Finasterid konusunda açıkçası ikilemdeyim çünkü arkadaşım kullandı ve faydasını gördü fakat faydasını görmeyen insanlar da tanıdım. Eğer ekim sonucunun çok daha iyi olacağını net söylüyorsanız kullanmaya başlayayım. finasterid'i ekimden sonra kaçıncı günde kullanacağım? ve toplamda kaç ay kullanmam gerekiyor?

Romanadamm teşekkürler. minox arkadaşım önerdi onu kullanmak aklımda. ek olarak 20. günden sonra hairforte kullanmamı söyledi. neyin ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum

JackBack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
saç ekimin güzel planlanmış hayırlı olsun ön çizgi greft dağılımı çok güzel
kaliteli güzel bir saç ekimi yapmış Ahmet tosun hayırlı olsun umarım güzel sonuç alırsın

tek sorun kendi saçların incelmiş ve dökülmen devam ediyor finasterid kullanmıyorsan düşünmen ekim başarısını çok artırır hem kendi saçlarını güçlendirir
hem de ekilenlerin beslenip daha sağlıklı kalın çıkmasını sağlar düşünürsen araştır tabi önce

Hintell teşekkür ederim yorum ve tavsiyen için. Finasterid konusunda açıkçası ikilemdeyim çünkü arkadaşım kullandı ve faydasını gördü fakat faydasını görmeyen insanlar da tanıdım. beni bundan alı koyan en büyük etken cinsel hayatı kötü etkiliyor olması (herkesi etkilemiyor galiba)

Eğer ekim sonucunun çok daha iyi olacağını net söylüyorsanız kullanmaya başlayayım öyleyse. finasterid'i ekimden sonra kaçıncı günde kullanacağım? ve toplamda kaç ay kullanmam gerekiyor?

JackBack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun ekim temiz ve özentili yapılmış gibi duruyor umarım en güzel sonucu alırsın dostum.
sana önerilen destekleri mutlaka kullan derim isabetli takviyeler ,bunlara ek olarak 3. haftadan itibaren minoxta kullan bence çünkü saçların ince telli bu tarz ekimlerde yoğun kan dolaşımı şart ,bunuda en güzel minox yapıyor .sadece ekim alanına diğer alanlara kullanmasan daha iyi olur.

Romanadamm teşekkürler. minox arkadaşım önerdi onu kullanmak aklımda. ek olarak 20. günden sonra hairforte kullanmamı söyledi. neyin ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum

JackBack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
15. günden herkese merhaba. Saçlarımın güncel durumunu ve ekim yaptırmadan birkaç gün öncesinin fotoğraflarını aşağıda görebilirsiniz. (Hatırlatma: Tek seansta tepe bölgesine de ekim yapıldı) Şok dökülme henüz başlamadı. Ekilen saçlarım ve donör bölgemdeki saçlar uzamaya devam ediyor.

Gündelik yaşantımda kullandığım ilaçlar;
  • Xpecia tablet
  • Solgar Alpha Lipoic Acid
  • Solgar VM 2000
  • Coraspin 100mg Kan Sulandırıcı

Bunlara ek olarak Revox Men's Shampoo - Saç Dökülmesine Karşı (magnezyum & çinko & bakır / multi mineral kompleks) şampuanı sipariş ettim. Donör bölgemde kaşıntılar devam ediyor ve yakından bakıldığında işlem yapıldığı belli oluyor. Donör bölgem sizce iyi durumda mı? Değilse nasıl hızlı şekilde toparlayabilirim?

Son olarak çevremdeki insanlar biberiye suyu/yağı kullanmamı tavsiye ettiler. Biberiye yağının saç ekiminin kaçıncı ayında kullanmamı tavsiye edersiniz?

« Son Düzenleme: 08 Aralık 2024, 15:55:42 Gönderen: JackBack »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
selamlar şok dökülmen başlamıştır hafif olarak bir kaç güne hissedersin görüntünüz güzel gayet
süreç sağlıklı saçı en iyi besleyen ve saç ekimi başarısını arttıran tek ürün finasterid +xpecia düşünürsen ikisi kombo
Global Moderator

JackBack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
selamlar şok dökülmen başlamıştır hafif olarak bir kaç güne hissedersin görüntünüz güzel gayet
süreç sağlıklı saçı en iyi besleyen ve saç ekimi başarısını arttıran tek ürün finasterid +xpecia düşünürsen ikisi kombo

teşekkür ederim hintell. ahmet bey de finasterid önerdi fakat yan etkilerinden dolayı şikayetçiyim. finasteridi nasıl kullanmam gerekiyor? bir de biberiye yağı hakkında bilgi alabilir miyim?

Facebook Twitter Instagram