Gönderen Konu: Serdar Özcigeli Saç Ekimi Danışmanlık/İzmir %100 Tavsiye  (Okunma sayısı 236 defa)

Akillis

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar,  İzmirde Daha önce bir çok yerde saç analizi yaptırdım ama çekincelerim vardı güven olarak en doğru yeri arıyordum özellikle PRP ve Mezoterapi tedavisinde diyalog sağladığım tüm yerlerin kullanmış oldukları ürünler hakkında bilgi sahibi olamadım ne mezoterapide kullanılan marka nede prp tedavisi hakkında gayet açıklayıcı bir anlatım yoktu. Sorduğumda traji komik bir biçimde söylenen piyasanın en iyi ürününü kullanıyoruz merak etmeyin...Sonuçta sağlık ve kafa derinize iğneler ile birşey enjekte ettiriyorsunuz ama işin mutfak kısmı tamamen bir sır. Taki Serdar hocamı İzmir Adliyesinde çalışma arkadaşımın vasıtası ile tanıyana kadar. Arkadaşımın saç ekim tecrübesi oldu ve çok memnun kaldı.Bende kliniğe gittiğimde PRP ve mezoterapi tedavisinde özellikle kendisinden kitler, kullandıkları ve kullanılması gereken tüpler hakkında inanın aklımda bir tane soru işareti kalmayacak şekilde net ve detaylı bilgi sahibi oldum ve daha ilk dakikadan itibaren kullanılan ürünlerin kutuları, iğneler ve tüplere kadar kendi gözümle gördüm ve inceleme fırsatım oldu. Serdar hocamın analizinde bana objektif mevcut saç yapım ile alakalı PRP ve mezoterapi tedavisini kesinlikle önerdiğini ve memnun kalacağımı söyledi. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir yer. Çalışan ekibin güleryüzlü olması ve ilgisi gerçekten çok güzel, iyi ki tanımışım ve iyi ki varlar bu tedavi aşamamda çevremde ki kişilerden saç mı ektirdin sen sözünü dahi işitmek kullanılan ürünlerin kaliteliliği konusunda net bir cevap ve mutluluk verici.

Ben baya bir titizim. Güven,dürüstlük ve netlik benim açımdan çok önemli adli personelim ince okuyup sık dokuyorum herşeyi. İzmirdeki arkadaşlara kesinlikle Tavsiyedir mutlaka ama mutlaka pişman olmayacaksınız.

Gidenlerin Yorumlarını bu post altında bekliyor olacağım...

Akillis

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serdar Özcigeli Saç Ekimi Danışmanlık/İzmir %100 Tavsiye
« Yanıtla #1 : 03 Aralık 2024, 20:10:48 »
izmirde saç ekimi yaptıracaksanız Serdar Özcigeli ile görüşmeden saç ektirtmeyin ve özellikle PRP ve Mezoterapi tedavisi düşünen arkadaşlar kesinlikle Serdar hocam ile görüşme sağlayın.

Facebook Twitter Instagram