Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun öncelikle, içinizi ferah tutun herkeste süreç farklı ilerliyor. Saçlarınız ince telli görünüyor, biraz daha zaman tanıyın sonuç için derim.
Yorum için teşekkürler, ince telli ve seyrek görüntü olduğundan ekim acaba tutmadı mı diye düşünüyorum hep, benzer süreçlerden geçenlerin yorumlarını bekliyorum
Çok sağol Hintell yorumların için, finas kullanıyorum ekimin 20. gününde başladım gün aksatmadan kullandım, fakat hala görüntü çok seyrek geliyor çok fazla greft ekilmesine ve 5 ay olmasına rağmen, nedeni ne olabilir? Endişe etmeli miyim?
5 ay erken süre bakalım 7 8 ayları bekleyelim nasıl olacak dostum
bu ekim merkezinin ilk defa bu kadar zayıf bir sonucunu görüyorum gerçi henüz sonuç denemez henüz süreç bitmemiş umarım atağa geçer saçlar ve bu arada prp belki işe yarayabilir dostum çıkışlar için.
150 günlük durumla şu anki durum aynı. demekki bazı kökler erken dönemde tahminen saçlar tutunacağı ilk on günde falan ölmüş başka açıklama aklıma gelmiyor benim.ilk on günlük bu süreci nasıl geçirdiniz acaba ? yanlış anlamayın bu ekim merkezinin sonuçları hep çok iyi geliyordu o yüzden acaba diyor insan .muhtemelen sizin durumunuza revizyon yaparlar zaten tartışmasız revizyon gerekiyor.
Bence sürecin çok iyi ilerliyor takviye şart bu saça Ekiminiz bence çok iyi