Merhaba arkadaşlar,
Yaşım 34
Buraya konu başlığı açmam diyordum ama 2 yıldır takip ettiğim yorumlarınızı okuduğum için düşüncelerinizi merak ettim. Asmed Koray beyi 2022 yılında özellikle Hintell ve sizlerin yorumlarıyla tanımıştım. Fakat fiyatları ödeyebileceğim durumda değildi. Başka da gönlüme yatan yer bulamadım bu zamana kadar ektirmedim. Daha sonra dilek hanımın Ekim fiyatından dolayı ektirmeye karar verdim. Karar vermemde forumdaki konu açan arkadaşların ve yorum yapan sizlerin etkisi olduğunu söyleyebilirim. Umarım ben de burda yaptığım paylaşımlarla saç ektirmek isteyen arkadaşlara bir fikir sunabilirim.
Ekim sonrası dikkat etmeme rağmen inanılmaz bir ödem sorunu yaşadım. Şekilden şekile girdim desem yeridir. Bu sürecin normal olduğunu bir kaç güne geçeceğini söylediler. Dedikleri gibi de oldu. Şu an sızlama oluyor herhalde bu da normaldir. Yıkamaları kendim yapıyorum kabuk dökümünde kliniğe gideceğim. Finasterid kullanmaya başlayalı 10 gün olmuştur.
İlk defa konu açtığım için eksik bir bilgi verdiysem sorabilirsiniz. Değerli yorumlarınızı bekliyorum