Gönderen Konu: ASMED Yalnızca A grubunda ekim yapılabileceğini söyledi  (Okunma sayısı 704 defa)

yy995

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,
2.ekimim için ASMED düşünüyordum, konsültasyon formunu doldurdum ve bir kaç gün sonra görüşme gerçekleştirdim.
Koray Hoca'nın fiyatı biraz fazla geldiği için Dilek Hoca'da (C grubu) ekim yaptırmak istediğimi söyledim ancak danışman benim ekimimi yalnızca Koray Hoca'nın yapabileceğini söyledi.
Sebebi ise mevcut saçlarım varmış ve bundan dolayı daha tecrübeli olmasından dolayı Koray Hoca'nın ekim yapması gerekiyormuş hatta Dilek Hoca'nın bu kafaya ekim yapmayı reddediceğini söyledi danışman.
Benim anlamadığım Dilek Hoca yalnızca mevcut saçları olmayana mı ekim yapıyor? Forumdan takip ettiğim kadarıyla gayette Dilek Hoca'nın mevcut saçları olan kişilere de ekim yaptığını gördüm.
Nasıl bir durum gerçekten anlamadım C grubunu geçtim B grubuna bile dahil olamayıp yalnızca A grubuna dahil olabiliyormuşum. Akla farklı durumlar geliyor ama çok da kurcalamak istemedim. Forum üyelerine ve okurlara faydalı olması açısından paylaşmak istedim.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Yalnızca A grubunda ekim yapılabileceğini söyledi
« Yanıtla #1 : 03 Aralık 2024, 14:54:33 »
Çok ince işçilik istiyodur birde ön çizgi agırlıklıdır ekim ondandır
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Facebook Twitter Instagram