Gönderen Konu: Estetik International  (Okunma sayısı 6477 defa)

BurakSahin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Estetik International
« : 13 Ocak 2016, 19:32:08 »
Merhabalar, Estetik International hakkinda bilgisi olan var mi? Internette cok arastirdim fakat cok bilgi yok bir kac basarili ekim var youtube da fakat onun disinda pek birsey bulamadim iyi yada kotu herhangi bir bilgi malesef yok. Burayla ekim icin gorustum 3000 3500 greft civari ekim yapacaklarini soylediler. Ekip 5 yildir ayniymis. Daha once bilgisiz ve aceleci yapimdan dolayi cok yanlis yere ekim yaptirdim. 1000 greft icin donor bolgeyi rezil ettiler. Uzerinden 6 yil gectim simdi bir yildir arastiriyorum fakat bir karar veremedim.

Aklimda esteworld var di esteworldle ilgili cok iyi sonuclarda var kotu olanlarda var ekim icin tarih aldim son anda iptal ettim. Aklimda Fatih dagdelen vardi daha oncede fakat ekibi yapiyormus ekip degismis galiba onun. Simdi son olarak burayi buldum fakat yardimlarinizi bekliyorum. Donor bolgede kaybin en dusuk ve en zararsiz gececek operasyonu neresi yapar? Onerilerinizide bekliyorum. Gonul ister ki sac ekiminde efsane isimlere yaptiralim fakat en fazla ayirabilecegim butce 8 9 bin tl.

Simdiden tesekkurler.
Saygilar..

Phoenix

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estetik International
« Yanıtla #1 : 14 Ocak 2016, 21:39:51 »
Kardeş bu tip yerler çok sık ekip /doktor değiştiren yerler. Ki zaten komisyon anlaşmalı oluyorlar. Bence referansı sağlam ve sadece ekim işi yapan bir yere yaptır.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Ocak 2016, 21:42:10 »
Bence macera aramaya gerek yok, ilk ekiminiz zaten başarısız olmuş, adını ilk kez duyduğumuz isimler yerine, işinde belirli bir kariyer yapmış tercih edilen doktorlar arasında seçim yapmanızı tavsiye ederim..Direkt gidip yüz yüze görüşün ve size gerçekten en çok güveni veren yere de yaptırın derim..Sitede bir sürü örneğimiz var zaten.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

BurakSahin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2016, 07:25:54 »
Bence macera aramaya gerek yok, ilk ekiminiz zaten başarısız olmuş, adını ilk kez duyduğumuz isimler yerine, işinde belirli bir kariyer yapmış tercih edilen doktorlar arasında seçim yapmanızı tavsiye ederim..Direkt gidip yüz yüze görüşün ve size gerçekten en çok güveni veren yere de yaptırın derim..Sitede bir sürü örneğimiz var zaten.

Evet haklisiniz. Bir cok yerle gorustum yuzyuze fakat bir turlu karar veremiyorum en cok korktugum sey ileride sac dokulmesi devam edip arkadaki saclarida dokecek ve bu bolgeye donor bolgede sac kalmamasi. Dedigim gibi daha onceki 1000 greflik ekimde donor bolge zaten cok kotu oldu ve suan bir kac yer maksimum 3500 4000. Greft alinabilecegini soyledi. Kimi yerde cok iyi aliriz dedi bu da aklimi bulandirdi. Estetik International da kendi vucut yagini alip onu kafa derisine enjekte edip oyle ekim yapiyormus dokulme ve kayip daha az oluyormus. Kimyasal kullanmiyorlar ekim esnasinda. Aslinda cok cazip geliyor anlatildiginda kayip en fazla yuzde 9 civari oluyormus.

Ama donor bolgeden cok korkuyorum ilk baktigim sey sonuclarda donor bolge. Galiba sizin sonucunuzdu 6 aylik bir ekim vardi Ordu da umarim yanilmiyorum. Cok guzel olmus cok begendim. Donor bolge ne durum acaba? Bir de ben Istanbuldayim fakat ekim gercekten basarili o ekim icin gidebilirim orduya :) yikama islemleri nasil olacak onu merak ediyorum. Nazar degmesin bu arada masallah diyelim. :)

« Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 00:19:20 Gönderen: BurakSahin »

BlackAndWhite

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Nisan 2016, 16:00:02 »
Benim bu kliniğe karşı bir sevgisizliğim var. Bu klinik ilk açıldığı zamanlar, billboard'larda çok agresif reklam kampanyaları yapıyorlardı. Kel insanları komik ve salak gösteren, adeta kelliği utanılması gereken birşeymiş gibi gösteren afişleri vardı. Bence TV'de, sosyal medyada boy boy reklam kampanyaları yapan bu çok süslü kliniklerden uzak durulması gerekir.

Kliniğe gelince, işlerini tıp etiği hassasiyetinde yaptıklarını düşünmüyorum. Çok fazla para kazanma güdüsü ile hareket ediyorlar. Doktor sizi başta muayene ediyor, sonra teknisyenlerin eline kalıyorsunuz.

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Eylül 2016, 09:20:42 »
Ben Fatih Dagdelenin  bir  kac ekimini  gordum.  Hic  hos degildi. Tavsiye  etmiyorum.

sedat bay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 26 Mayıs 2017, 15:08:48 »
Merhaba... bende ektırdım cok memnunum. her yerde herkes memnunıyetını soyluyor. sizde farklı bir sorun mu oluştu acaba? yani neden memnun degılsınız ki

sedat bay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 26 Mayıs 2017, 15:11:44 »
Merhaba, Estetik İnernational ı soranlar için söylüyorum... ben bu iişlemi yaptırırken cok fazla insanla karsılastım farklı farklı ülkelerden bile yığınla insan geliyor. Daha oncede bahsetmıstım 27 yasında olmama ragmen lanet bı genetık bozuklulugum v ar sacım resmen yok olmuştu... baska hastanelerde bu genetık bır sorun ne yaparsak uyapalım eksek bıle 6 ay sonra dökülür demişlerdi.. valla nişanlıyım, evlilikten bile koırktum acayip psikolojim bozulmustu. Nişanlımın sayesınde estetık ınternaıonalla tanıstım ve cok memnunum. allah razı olsun hocadan ve ekıpten

istanbul1071

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 29 Temmuz 2018, 22:22:21 »
merhabalar,
saç ekimini kime yaptırdınız?
dr. ismi nedir.?
bende görüşüp fiyat aldım ama kararsız kaldım.
selamlar.

halil can

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 08 Kasım 2022, 01:22:23 »
Merhaba... bende ektırdım cok memnunum. her yerde herkes memnunıyetını soyluyor. sizde farklı bir sorun mu oluştu acaba? yani neden memnun degılsınız ki
merhabalar nerde ekim yaptırdınız acaba

Facebook Twitter Instagram