Saç genetiği heryerde aynı, ense ve yan bölgeler saçı besleme konusunda daha verimli olduğu için ense ve yanlar dökülmez, ordaki saçı alıp verimsiz alana ekersen bi süre sonra oda ölür, 1.cil hedef DHT yi engellemek 2. cil hedef ise varsa diğer faktörlere çare bulmaktır örneğin vitamin eksikliği ya da saç derisi sağlığı vb. bu 2 adım durumu kontrol altına alabilirse kozmetik olarak saç ekimi düşünülebilir ve sonuç sizi daha çok tatmin eder. yani şöyle baktığında estetik bi görüntü vermiyorsa ne anlamı var saç ekiminin ? dışarıda çok görüyorum saç ekimi olduğu bariz belli çim adam gibi geziniyorlar hiç estetik değil ve sadece saç ekimine bel bağladıysa yakın zamanda ektirdiklerinide kaybedecek, tabi algıda seçicilik olduğundan bizim gözümüze direk batıyor ama sonuçta estetik değil ve birçok kişinin farkettiğinede eminim, sonuçta karı kız için ekiliyor bu saçlar, karı kız sizi itici ya da gayri estetik bulacaksa anlamı yok. Ben şahsen saç ekiminden ziyade kazıtma taraftarıyım ya hep ya hiç, şahsen denenip onaylanmıştır. Şükür tedaviler sorunumu çözdü ama çözmeseydi ya da ileride bozulacak olursa kesinlikle ektirmem çünkü sonucunun beni mutlu etmeyeceğini biliyorum o yüzden direkt tekrar kazıtırım. ayrıca doktor hemşire sen ben kadar kafaya takıp anlatmaz ya da bilmez ve forum forum gezip araştırmaz ki saç neden dökülür dht nedir fibrozis nedir kalifikasyon nedir, forumlarda çare arayan bi çok kişi doktor hemşirelerden daha bilgilidir saç hakkında. fikir sahibi olmak için doktorlardan ziyade yerli yabancı forumlarda araştırma yapmak, başkalarının hikayelerine göz atmak çok daha sağlıklı olacaktır. fevri bi adım atmadan önce teknolojiden faydalanın biraz