Gönderen Konu: Ekilen saçların dökülmediği yalanı  (Okunma sayısı 413 defa)

Mannis

• Yeni üye
  • *
Ekilen saçların dökülmediği yalanı
« : 28 Kasım 2024, 13:37:37 »
Bu konuyu yeni ektiren ya da ektirmeyi düşünenlere bilgi olması amaçlı dile getiriyorum. Ortada dolaşan bu ekilen saç dökülmez şehir efsanesinin tamamen bi safsatadan ibaret olduğunu söyleyebilirim. Kendi saç ekimim ve etrafımdaki saç ektirmiş insanların tecrübesine dayanarak evet arkadaşlar çoğunlukla 2 yıldan sonra ekilen saçlar gözle görülür şekilde dökülüyor veya inceliyor saç ekimi yapmayın demiyorum yapın ama bunu bilerek yapın.

ahmet turan

• Sr. Member
Ynt: Ekilen saçların dökülmediği yalanı
« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2024, 21:48:35 »
Bundan yakınanların genelde hep hikayeleri aynı .Yanlış yerde saç ektirip sonrada üç tel çıkan saça sevinip kendi saçlarıda dökülünce gerçek manzara ile karşılaşanların yakınmaları.

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Aralık 2024, 10:57:30 »
Evet bizzat deneyimledim
Bunu sacim gür donôr bölgem cok zengin ikinci bir ekimi kaldırdı hatta üçüncü ekimi de kaldırır rahatlıkla ama üçüncü olmasın sıkıntılı bir süreç bir daha yasamak istemem konuya dönecek olursak ekilen saçlar da dökülür dht engellenmezse bal gibi dökülür ben Türkiye’de en kaliteli yerde yaptım bir de onu da katıyorum isim yapmış bir yerde yani kötü bir ekim ya da donör zayıflığından degil ekimden sonra dhtyi engellemezseniz benim
Gibi dökülür ben dökülmeyi durdurmadan ekime gittim bilgim yoktu ben de o yanılgıya vardım ekilen saç dökülmez diye ama yaşayarak gördüm bunu
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Mannis

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 02 Aralık 2024, 12:22:43 »
Evet bizzat deneyimledim
Bunu sacim gür donôr bölgem cok zengin ikinci bir ekimi kaldırdı hatta üçüncü ekimi de kaldırır rahatlıkla ama üçüncü olmasın sıkıntılı bir süreç bir daha yasamak istemem konuya dönecek olursak ekilen saçlar da dökülür dht engellenmezse bal gibi dökülür ben Türkiye’de en kaliteli yerde yaptım bir de onu da katıyorum isim yapmış bir yerde yani kötü bir ekim ya da donör zayıflığından degil ekimden sonra dhtyi engellemezseniz benim
Gibi dökülür ben dökülmeyi durdurmadan ekime gittim bilgim yoktu ben de o yanılgıya vardım ekilen saç dökülmez diye ama yaşayarak gördüm bunu
Aynen öyle bro nerede ettirdiğinin ya da ne kadar başarılı olduğunun bi önemi yok. Benim saçlar ilk 2 yıl at kılı gibi kalındı. Ama dht engelleyici kullanmadığım için gözle görülür incelme yaşadım ve hala da yaşıyorum
  • Ekim Tarihi: 18.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr Bilgehan aydın
  • Greft Miktarı 5200

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Aralık 2024, 13:27:40 »
Aynen öyle bro nerede ettirdiğinin ya da ne kadar başarılı olduğunun bi önemi yok. Benim saçlar ilk 2 yıl at kılı gibi kalındı. Ama dht engelleyici kullanmadığım için gözle görülür incelme yaşadım ve hala da yaşıyorum

Hocam Doğru bilinen yanlışların en başında bu geliyor dökülmeyi durdurmadan ekime gidilmemeli burada okuyan genç arkadaşlar da bunun bilincinde olsun basinda doktor yazanlar çıkıp ekilen saç dökülmez diyor bjnu da dhtnin olmadığı donôr alandan alınan sac köklerine bağlıyor iyi da kardeşim zaten bunlari dht saldırısı altında olan yerlere ekiyorsun saldırıya açık hale geliyor yine dökülüyor daha bu saç meselesinde yeni yeni öğreniyoruz bazı şeyleri maalesef yaşayarak öğrendim ben keske daha önce finas kullansaydım ikinci ekime gerek kalmazdı saçı kafada tutacaz diye hayatı da kaçırıyoruz o da ayrı bir vaka
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

VanHelsing

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 03 Aralık 2024, 13:37:11 »
nerede nasıl ektirdiğinin bir önemi yok. doğru bir ekim yapıldıysa ve korumazsan zamanla inceliyor dökülüyor zira forumda örnekleri mevcut.
Birde anlamadığım bir olay var ön tarafı komple boş olan adama 3500 ekiyorlar, saçı olan adamada 3500 ekiyorlar. ikisinin de ekilen bölge kapanıyor ancak bazı durumlarda saçlı adamda birkaç yıl sonra dökülme olup saçsız adamın ekimli halinden daha kötü bir görüntü çıkıyor ortaya. merkezlerde önceki saçların dökülmüş bahanesini uyduruyorlar. merkez halihazırda önleri yok sayarak ekim yapıyorsa bu ekstra seyrelme neden ?

Mannis

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 03 Aralık 2024, 16:23:41 »
nerede nasıl ektirdiğinin bir önemi yok. doğru bir ekim yapıldıysa ve korumazsan zamanla inceliyor dökülüyor zira forumda örnekleri mevcut.
Birde anlamadığım bir olay var ön tarafı komple boş olan adama 3500 ekiyorlar, saçı olan adamada 3500 ekiyorlar. ikisinin de ekilen bölge kapanıyor ancak bazı durumlarda saçlı adamda birkaç yıl sonra dökülme olup saçsız adamın ekimli halinden daha kötü bir görüntü çıkıyor ortaya. merkezlerde önceki saçların dökülmüş bahanesini uyduruyorlar. merkez halihazırda önleri yok sayarak ekim yapıyorsa bu ekstra seyrelme neden ?
Benim de kliniklerin en sevmediğim bahanelerinden birisi ekimden önceki saçlarınız dökülmüştür demeleri. La ekimden önce kafada saç yoktu ki hangi ekimden önceki saçı. Bence klinikler oturup bu işi en başta anlatacaklar bu saçların da döküldüğünü bunların nasıl korunacağını anlatıp öğretmeleri gerekir. Ama onlar ekimden sonra dökülen dökülsün umrumda değil kafasındalar ama başta öyle demiyorlar.
  • Ekim Tarihi: 18.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr Bilgehan aydın
  • Greft Miktarı 5200

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Aralık 2024, 02:45:42 »
ekilen saçların dökülmediğini iddia eden saç ekinciler aslında yalan söylemiyor.
bu konu hakkında hiç bilgisi olmadıkları için bu mesleğe girerken öğrendiklerini tekrar ediyor..
sadece öğrenmişler bir saç ekimi iyi kötü ve hiç kendilerini bilimsel ya da teknik anlamda geliştirmeden
saç ekiyorlar... dökülmemeye kodlan mıştır diye atıp tutuyorlar..

Dökülme meye kodlanmış nedemek yav ? sanki genetik mühendisi :) çok komikler gerçekten...

ekilen saçlar kişinin dökülme durumuna ve genetik dökülme agrasifliğine göre değişir ve zamanla incelir kayıplar aynı doğal saçınızda olduğu döngüyü tekrarlar.
Global Moderator

aragon006

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : Bugün, 06:56:39 »
Nasıl yani ?  Şimdi ektirdigimiz saçlar hic ekim yapılmadan önceki ilk hale gelene kadar dökulecek mi ? O zaman ne diye uğraşıyoruz
Ayrıca adamın donörü dökülmeyecek kadar sağlamsa tabiki dökülmez

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : Bugün, 09:07:45 »
Nasıl yani ?  Şimdi ektirdigimiz saçlar hic ekim yapılmadan önceki ilk hale gelene kadar dökulecek mi ? O zaman ne diye uğraşıyoruz
Ayrıca adamın donörü dökülmeyecek kadar sağlamsa tabiki dökülmez

Ekilen saçlar zamanla incelip dökülüyor ortalama iki senelik ömrü oluyor dht aktif olduğu yerler buralar donör kısmında dökülmez evet doğru ama dht saldırısı olan yere ekiyorsun saçları çorak araziye uygun olmayan ürün Eker gibi düşünün ne kadar verim alabilirsiniz iklim o arazinin genetik özelliği oluyor
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

ItcHater

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : Bugün, 10:15:51 »
Saç genetiği heryerde aynı, ense ve yan bölgeler saçı besleme konusunda daha verimli olduğu için ense ve yanlar dökülmez, ordaki saçı alıp verimsiz alana ekersen bi süre sonra oda ölür, 1.cil hedef DHT yi engellemek 2. cil hedef ise varsa diğer faktörlere çare bulmaktır örneğin vitamin eksikliği ya da saç derisi sağlığı vb. bu 2 adım durumu kontrol altına alabilirse kozmetik olarak saç ekimi düşünülebilir ve sonuç sizi daha çok tatmin eder. yani şöyle baktığında estetik bi görüntü vermiyorsa ne anlamı var saç ekiminin ? dışarıda çok görüyorum saç ekimi olduğu bariz belli çim adam gibi geziniyorlar hiç estetik değil ve sadece saç ekimine bel bağladıysa yakın zamanda ektirdiklerinide kaybedecek, tabi algıda seçicilik olduğundan bizim gözümüze direk batıyor ama sonuçta estetik değil ve birçok kişinin farkettiğinede eminim, sonuçta karı kız için ekiliyor bu saçlar, karı kız sizi itici ya da gayri estetik bulacaksa anlamı yok. Ben şahsen saç ekiminden ziyade kazıtma taraftarıyım ya hep ya hiç, şahsen denenip onaylanmıştır. Şükür tedaviler sorunumu çözdü ama çözmeseydi ya da ileride bozulacak olursa kesinlikle ektirmem çünkü sonucunun beni mutlu etmeyeceğini biliyorum o yüzden direkt tekrar kazıtırım. ayrıca doktor hemşire sen ben kadar kafaya takıp anlatmaz ya da bilmez ve forum forum gezip araştırmaz ki saç neden dökülür dht nedir fibrozis nedir kalifikasyon nedir, forumlarda çare arayan bi çok kişi doktor hemşirelerden daha bilgilidir saç hakkında. fikir sahibi olmak için doktorlardan ziyade yerli yabancı forumlarda araştırma yapmak, başkalarının hikayelerine göz atmak çok daha sağlıklı olacaktır. fevri bi adım atmadan önce teknolojiden faydalanın biraz

aragon006

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : Bugün, 10:20:46 »

Ekilen saçlar zamanla incelip dökülüyor ortalama iki senelik ömrü oluyor dht aktif olduğu yerler buralar donör kısmında dökülmez evet doğru ama dht saldırısı olan yere ekiyorsun saçları çorak araziye uygun olmayan ürün Eker gibi düşünün ne kadar verim alabilirsiniz iklim o arazinin genetik özelliği oluyor

-Senin kadar saçma sapan konuşan başka birini daha görmedim
Forumda dahi yillar önce saç ektirip on numara gezen arkadaslarimiz var ne saçmalıyorsun sen ne 2 senesi
Sana bu zekayla 2 sene bile fazla ama akaksksks

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : Bugün, 10:55:25 »
-Senin kadar saçma sapan konuşan başka birini daha görmedim
Forumda dahi yillar önce saç ektirip on numara gezen arkadaslarimiz var ne saçmalıyorsun sen ne 2 senesi
Sana bu zekayla 2 sene bile fazla ama akaksksks
Dene gör
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

aragon006

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : Bugün, 11:18:23 »
Ulan kuzenim 5 yıl önce saç ektirdi adam mükemmel durumda şuan , ne bir takviye kullanıyor ne sprey . Herşey genetiktir bunu unutma
 Senin donorun kalitesiz inceyse saç ekimide yapsan zamanla tabi zayıflar
Kaliteli saçı kökü de ömür boyu dökemezsin güzel bir ekimle
 Çevremde bir dünya saç ektren insan var yıllardır aynılar çokta memnunlar , bence sen müptezelsin asjsjsdj

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : Bugün, 12:46:10 »
Ulan kuzenim 5 yıl önce saç ektirdi adam mükemmel durumda şuan , ne bir takviye kullanıyor ne sprey . Herşey genetiktir bunu unutma
 Senin donorun kalitesiz inceyse saç ekimide yapsan zamanla tabi zayıflar
Kaliteli saçı kökü de ömür boyu dökemezsin güzel bir ekimle
 Çevremde bir dünya saç ektren insan var yıllardır aynılar çokta memnunlar , bence sen müptezelsin asjsjsdj

Kendini kandırma
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Facebook Twitter Instagram