Gönderen Konu: Life Hair Ankara Şahin Bey  (Okunma sayısı 15633 defa)

bora61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Life Hair Ankara Şahin Bey
« : 04 Şubat 2018, 01:38:04 »

Life hair ankara Şahin Bey  4200 Greft 25 Ocak 2018

Gün geçtikçe resimleri burada paylaşmaya devam etmeye çalışacağım. Öncelikle  life hair Ankara ya  özellikle Şahin Bey ve ekibine  teşekkür ediyorum gösterdikleri ilgi ve samimiyetlerinden dolayı uzun zamandır araştırma  içindeyim  bir öğretmen arkadaşımın yardımı ve tavsiyesi üzerine Şahin Bey ile önce whatsaap üzerinden görüşme yaptım çok ilgilendi Kısa bir süre sonra gittim görüştüm dürüst ve samimi açıklamalarda bulununca ekime karar verdim .   39 yaşındayım  4200 greft ekildi . Sahin Bey tamamen ön  bölgeye çalışmak isteyip müthiş bir sonuç almak istesede  ben tepe bölgesindeki rahatsızlığımdan  dolayı biraz laz damarım tuttuğu için  ekimi geniş bir alana yayılmasını istedim. Bakalım  sonuç  nasıl  olacak .Ekimi Özkaya tıp  merkezinde ameliyathanede  gerçekleşti. 9 gün geçti şimdilik herşey güzel gidiyor sabırlı bir şekilde yapmam gerekenleri yapıp bekliyeceğim.Hayırlısı neyse o olur inşaallah.   

bora61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Life Hair Ankara Şahin Bey
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2018, 01:44:49 »
Bugün 9.Gün artık çevremdekilerin garip bakışları sona ermeye başladı.Kabuklar dökülüyor.

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2018, 01:53:42 »
Öncelikle cok gecmis olsun umarim istediginiz sonucu alirsiniz. Donor bölgenin onceki ve sonraki halinin resmini de çekebilir misiniz ?

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2018, 02:31:00 »
Maşallah güzel görünüyor.Şahin beyin ekimleri güzel neticeleniyor ,sizin ekiminizde hayırlı olsun umarım istediğiniz neticeyi alırsınız.

bora61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Şubat 2018, 12:26:14 »
Ense bölgesinin Ekim öncesi, ilk yıkama sonrası, 6.gün ve 8.Gün görüntüsü

ademalan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Şubat 2018, 18:35:58 »
hayırlı olsun...durumunuzu paylaşmaya devam ediniz..şahinbey aslında doğrusunu söylemiş tek seansta 4 bin üzeri çalışmak pek uygun değildir..umarım iyi sonuç alırsınız..

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 04 Şubat 2018, 20:03:11 »
Hayirli olsun kardesim ekim temiz ve sık gorunuyor ozellikle ön bolgede tatmin edici sonuc alirsin diye dusunuyorum bende 4000 greft ekim yaptirdim sahin hocaya insallah yuzumuz guler sonunda ama senin ekim benden biraz daha iyi olmus gibime geldi yada bana oyle geliyor😀😀
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2018, 20:09:24 Gönderen: Parabellum38 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Şubat 2018, 22:03:53 »
Hayırl olsun umarım arzu ettınız saçlara kavusursunuz 4200 greft ile açıklığınıza göre güzel bir planlama olmuş
Global Moderator

ademalan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Şubat 2018, 19:03:36 »
Hayirli olsun kardesim ekim temiz ve sık gorunuyor ozellikle ön bolgede tatmin edici sonuc alirsin diye dusunuyorum bende 4000 greft ekim yaptirdim sahin hocaya insallah yuzumuz guler sonunda ama senin ekim benden biraz daha iyi olmus gibime geldi yada bana oyle geliyor😀😀
  bence sana öyle geliyor..senin ekimde iyi takiptesin  ;)

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Şubat 2018, 21:23:54 »
  bence sana öyle geliyor..senin ekimde iyi takiptesin  ;)
eyvallah sagol

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #10 : 05 Şubat 2018, 21:55:25 »
Şahin bey gözlemlediğim kadarıyla düzgün temiz çalışıyor ve sonuçlarıda çok güzel oluyor,sizin ekiminizde öyle görünüyor. hayırlı olsun ekiminiz umarım sizinkide güzel neticelenir .

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Şubat 2018, 06:00:37 »
Senin ense sağlammış abi inşallah tutacak diye susunuyorum sac kalitesi falan guzel gozukuyor baya

bora61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 09 Şubat 2018, 22:46:24 »
15.Gün geride kaldı .

bora61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 17 Şubat 2018, 12:52:33 »
Tam olarak 3 hafta oldu dökülmeler devam ediyor.

alexis

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 21 Şubat 2018, 01:08:35 »
Hayırlı olsun inş gönlünüzden geçen bir ek,m sonucu alırsınız  fiyat olarak ne ödediniz ?

Facebook Twitter Instagram