Gönderen Konu: Zafer ulusan ve Ekibi İzmir Medical Hair /27.11.2024/ 3500 greft /Yaş 27  (Okunma sayısı 5325 defa)

Despot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
yillaaar once sibel hocada yaptirdim ben konuma da bakabilirsin. Daha gelisir saclarin, suanda boyleyse sonuc baya iyi olacak gibi. 3-6 ay arasi benim cok sacim cikmisti
inşallah hocam daha 4 ay bile dolmadı tam istediğim noktada değilim suan ama inşallah daha gelişir

Despot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun . İyi bir sonuç gibi duruyor. Zafer hocamızın adını çok duydum. Bende düşünüyorum, önerir misin ?
ben öneririm hocam işçilikleri güzel açıkçası gruptan görüpte zafer hocayı tercih ettim bende bakalım artık 1 yıl sonunda görücez inşallah

Despot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çok güzel gelişiyor  inşallah sonuc iyi olacak
inşallah hocam teşekkür ederim yorumunuz için

Erkaneren34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun, ensenin de fotoğrafını görebilir miyiz mümkünse

arastiriyorumsac

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ben öneririm hocam işçilikleri güzel açıkçası gruptan görüpte zafer hocayı tercih ettim bende bakalım artık 1 yıl sonunda görücez inşallah
inşallah hocam merakla bekliyoruz sonuçlarını bizi haberdar etmeyi unutma

Bardx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çizgini başarılı buldum. Hayırlı olsun şimdiden  |-onayisareti-|

Kairon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun. Merakla bekliyoruz sonucunu. Fin faydasını gördün mü etkiliyor mu sence ?|-onayisareti-|

kartalll2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel ilerliyor. Sonuç güzel olur bence

Despot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar selam gün itibari ile 120. Gündeyim Durum bu şekilde  idaha yolun başındayım diye düşünüyorum

Despot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun. Merakla bekliyoruz sonucunu. Fin faydasını gördün mü etkiliyor mu sence ?|-onayisareti-|
hocam kendi saçlarım sanki sahada kalınlaştı gibi geliyor ama tam olarakta emin değilim açıkçası

Mehmet Yılmaz

• Yeni üye
  • *
hocam kendi saçlarım sanki sahada kalınlaştı gibi geliyor ama tam olarakta emin değilim açıkçası
Dökülme donör alanına kadar inmiş ve 2. Ekim 3500 greft nasıl çıkardılar donör alan nasıl durumda fotoğraf atarmısın çok güzel olmuş hayırlı olsun

Danismankemal

• Full Member
120. gune gore baya iyi. jilet gibi olmus yeni sac modeli

Kairon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hocam ilk fotolara baktığımda kalınlaşmış gözüküyor hayırlı olsun valla ekim de çok başarılı

Snyy 1261

• Yeni üye
  • *
Güncel foto atarmısın bende bu klinikte ektirmeyi düşünüyorum

Facebook Twitter Instagram