Saç Ekimi Sonuçları
Bugün tam 30 gün oluyor saç ekiminden sonra anlık görüntü bu şekilde proscar 1/4 solgar 5000 biotin omega 3 multivitamin kullanıma devam ettiğim takviyeler Sanırım şok dökülmem bitti artık eskisi gibi saç telleri gelmiyor elime
merhabalar bence gelişim gayet tatmin edici ben de aynı yere oldum şok dkülmede sizde daha az gitmiş bende çok gitti bu da moralimi bozuyor.. özellikle kafamın sağ tarafında daha fazla saç teli gittiğinden bir şeyleri yanlış mı yapıyorum acaba diyorum ama o bölgeyle ilgili bir aksilikte yaşamadım.. Ancak sizin saçınız çok güzel olacak gibi duruyor umarım bu şekilde daha da gürleşerek devam eder.
105. gün ama bu işi halletmiş gibisin maşallah:) Donör bölgeden de memnun musun? Saçlar şimdiden tamamen kapanacak şekilde duruyor çok güzel:)
maşallah 105 güne bu iş harika yerlere gelmiş zefer hoca beni benden alıyor valla her ekimi süper devam ediyor
Hayırlı olsun İlk ekimini kaç yaşında yaptırdın?
Arkadaşlar ortalama 100 -105 .gün civarlarındayım güncel durum bu şekilde takviyeler her gün aynı şekilde devam Değerli yorumlarınız bekliyorum