Gönderen Konu: Zafer ulusan ve Ekibi İzmir Medical Hair /27.11.2024/ 3500 greft /Yaş 27  (Okunma sayısı 945 defa)

Despot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
maşallah kabuk sonrası görüntünüz ve saç yönleri gayet güzel duruyor çok güzel saç ekmiş zafer hoca ve ekibi hakkını vermiş saç ekiminin
teşşekür ederim değerli yorumunuz için hocam Şuan proscar ,biotin ve bir kaç vitamin kullanıyorum bunun yanında xpecia kullanmam gerekirmi hocam sizce yoksa fazla mı gelir

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
vitamibleri kes proscar ve xpecia yeterli
Global Moderator

Despot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
vitamibleri kes proscar ve xpecia yeterli
vitaminleri spor yaptığım için kullanıyorum hocamda o yüzden saç için biotin ve proscar kullanıyorum yanına xpecia eklemelimiyim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
eklemen iyi olur dostum sorun yaratmıyorsa
Global Moderator

Despot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
eklemen iyi olur dostum sorun yaratmıyorsa
saç Ekim öncesi kan testi verdim hiç bir değerde sorun yoktu hocam ekliyim o zaman

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
anladım ama bahsettiğimiz durumun kan değerleri ile çok alakası yok dostum dht hormonu
Global Moderator

monoblok

• Hero Member
Hayırlı olsun gayet güzel duruyor saç ekiminiz umarım güzel olur senin için süreç
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

Despot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun gayet güzel duruyor saç ekiminiz umarım güzel olur senin için süreç
teşekkür ederim hocam değerli yorumunuz için

Danismankemal

• Full Member
zafer hoca iyidir, hayirli olsun

Despot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
16. Gündeyim saçıma elimi attığımda 3-4 tel böyle düz şekilde tekler geliyor şok dökülme başlamışmıdır acaba
1/4 proscar 5000 mg biotin multivit kullanmaya devam
Son durum şu şekilde yorumlarınızı bekliyorum

americano

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
16. Gündeyim saçıma elimi attığımda 3-4 tel böyle düz şekilde tekler geliyor şok dökülme başlamışmıdır acaba

tasarim ve ilk gorunus oldukca basarili. icin rahat olabilir burdan sonrasi icin. tek onerim finasteride yan etki yapmiyosa kullan. sac ekimi olayini halletmissin gibi :)

maravillars35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba hocam öncelikle ekiminiz hayırlı olsun. Öncelikle ekiminiz çok güzel duruyor umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Dün benım konuma yaptıgınız yoruma istinaden ise şok dökülme başlangıcı kişiden kişiye değişkenlik gösterebiliyor benim biraz geç başladı 47. Günlere doğru bitmişti ondan sonra beklemeye geçtim çok önemsenecek birşey değilmiş, sizde kafanıza takmayın zaten kabuk dökümünden sonra saçının fragmanını görüyosun sizinkisi güzel duruyor tekrar hayırlısı olsun

Despot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün tam 30 gün oluyor saç ekiminden sonra anlık görüntü bu şekilde proscar 1/4 solgar 5000 biotin omega 3 multivitamin kullanıma devam ettiğim takviyeler
Sanırım şok dökülmem bitti artık eskisi gibi saç telleri gelmiyor elime

Despot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
tasarim ve ilk gorunus oldukca basarili. icin rahat olabilir burdan sonrasi icin. tek onerim finasteride yan etki yapmiyosa kullan. sac ekimi olayini halletmissin gibi :)
1 ay oldu hocam şimdilik bir yan etki görmedim açıkçası 1 sene boyunca kullanmayı düşünüyorum

Facebook Twitter Instagram