Gönderen Konu: Zafer ulusan ve Ekibi İzmir Medical Hair /27.11.2024/ 3500 greft /Yaş 27  (Okunma sayısı 6504 defa)

Despot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar selam 146. Günden güncel durum bu şekilde dahada kalınlaşırmı saç tellerim hiç Prp yaptırmadım yaptırmaya baslıyayımmı sizce yorumlarınızı bekliyorum

everythingabouteverything

• Jr. Member
  • **
5 ay için gayet güzel görünüyor. İstediğiniz yoğunluğu ilerleyen süreçte elde edeceğinizi düşünüyorum. Benim de 2,5 ay oldu henüz prp yaptırmadım, yaptırmanın mutlaka faydası olur ama fiyatlar yüksek

Bardx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdiden kendini göstermiş iyi gelişim  |-onayisareti-|  |-nazarboncugu-|

Despot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar selam 6. Aya girmiş bulunmaktayım güncel durum bu şekilde Şampuan Olarak Önerebileceğiniz Şampuan Varmıdır

Bendeburadayım

• Yeni üye
  • *
Maşallah  |-nazarboncugu-| sonuç çok iyi olmuş acaba arka tarafdan fotoğraf yükleme imkanınız var mı

Furkan Demr

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar selam 6. Aya girmiş bulunmaktayım güncel durum bu şekilde Şampuan Olarak Önerebileceğiniz Şampuan Varmıdır
maşallah reis saç defteri kapanmış donörü atarmısın

Beyonder

• Hero Member
Çok hoş gözüküyor hayırlı olsun
Her şey daha tazeyken bence bakım ürünlerinize de dikkat edin. Şampuan olarak neredeyse tüm sitenin kullandığı Prozin Plus alabilirsiniz eczaneden. Yeni bir işey deneyeceğim haftada 2 Alpecin kullacağım.
PRP eğer güvenilir kaliteli ama uygun yer varsa yaptırın çok fazla etkisi yok ama bir miktar saç kalitesine iyi geliyor. Sorduğunuz soruların tüm cevapları açılmış konu halinde var sitede araştırıp göz atın.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Despot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çok hoş gözüküyor hayırlı olsun
Her şey daha tazeyken bence bakım ürünlerinize de dikkat edin. Şampuan olarak neredeyse tüm sitenin kullandığı Prozin Plus alabilirsiniz eczaneden. Yeni bir işey deneyeceğim haftada 2 Alpecin kullacağım.
PRP eğer güvenilir kaliteli ama uygun yer varsa yaptırın çok fazla etkisi yok ama bir miktar saç kalitesine iyi geliyor. Sorduğunuz soruların tüm cevapları açılmış konu halinde var sitede araştırıp göz atın.
hocam prozin Plus kullandım saçımda egzama yaptı gibi 1 haftadır kullanıyorum çok kötü yaptı saçımı

yusufff.1990

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah, saçlar çok güzel görünüyor

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
saç defterini kapatmışsın dostum.

arastiriyorumsac

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları