Gönderen Konu: Finasteride Ekim Sonrası Başlamak  (Okunma sayısı 159 defa)

DF24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Finasteride Ekim Sonrası Başlamak
« : 27 Kasım 2024, 23:09:06 »
Ekimin üstünden tam 3 ay geçti. Finasterid kullanmak istiyorum, daha önce başlasaydım daha iyi olurdu biliyorum ama şuan başlamamda bir sakınca olur mu yoksa şimdi başlasam iyi olur mu diye düşünüyorum.

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Alper1

• Hero Member
Ynt: Finasteride Ekim Sonrası Başlamak
« Yanıtla #1 : 28 Kasım 2024, 04:39:31 »
Tamamen kel değilseniz finasterid çoğu zaman işe yarar. Zararın neresinden dönerseniz kardır yani başlayabilirsiniz.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Aralık 2024, 14:20:01 »
Tamamen kel değilseniz finasterid çoğu zaman işe yarar. Zararın neresinden dönerseniz kardır yani başlayabilirsiniz.

Hocam
Merhaba beni tanıyorsun konuşmuştuk seninle 24 nisandan bu yana aralıksız finas kullanıyorum yirmi Eylül’de de ekim yaptırdım üç ay olacak henuz bekliyorum şok dökülmeyi iyi tamamladım düzgün yıkadım finas haricinde ekimden bu yana biotin içiyorum ben ekimde de ekimden sonra da hiç finasi bırakmadım nasıl yorumlarsınız herhangi bir olumlu olumsuz neden ne olur sizce bir de bu ekilen saçlar ne zaman çıkacak iki ayı geçti üçüncü aya giriyorum bir de son olarak egzama basladi basım belada resmen gecen gün uykuda elimde olmadan galiba ekili yerleri kaşıdım genelde kasıntı wertekste olurdu sorunlarım şimdilik bjnlar cevaplarsanız sevinirim
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 07 Aralık 2024, 18:23:35 »
Hocam
Merhaba beni tanıyorsun konuşmuştuk seninle 24 nisandan bu yana aralıksız finas kullanıyorum yirmi Eylül’de de ekim yaptırdım üç ay olacak henuz bekliyorum şok dökülmeyi iyi tamamladım düzgün yıkadım finas haricinde ekimden bu yana biotin içiyorum ben ekimde de ekimden sonra da hiç finasi bırakmadım nasıl yorumlarsınız herhangi bir olumlu olumsuz neden ne olur sizce bir de bu ekilen saçlar ne zaman çıkacak iki ayı geçti üçüncü aya giriyorum bir de son olarak egzama basladi basım belada resmen gecen gün uykuda elimde olmadan galiba ekili yerleri kaşıdım genelde kasıntı wertekste olurdu sorunlarım şimdilik bjnlar cevaplarsanız sevinirim
Finası kullanıp ekime gitmeniz çok iyi olmuş fakat ekilen saçlar 3 ayda az miktarda çıkar hepsinin tamamen çıkması 1 yılı bulur yani hala 9 ayınız falan var.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Facebook Twitter Instagram