Herkese iyi forumlar.
Eski üyelerdenim fakat çok uzun süredir forumu aktif olarak kullanmıyordum. O nedenle bazı kurallardan vs bihaberdarım. Bir eksik yanlış varsa şimdiden affola.
2019 dan beri çeşitli tedaviler denedim. Bunlar arasında en olumlu sonuç aldıklarım Alpecin kafein şampuan, alopexy T minoksidil ve propecia 0.5 mg oldu. (Hiçbiri tavsiye değildir yalnızca kendi tecrübelerimden yola çıkarak belirtiyorum) Her ne kadar olumlu sonuçlar alsam da bir süre sonra bunaldım ve akışına bıraktım. 1.5 yıl civarı alpecin kafein şampuan haricinde hiçbir şey kullanmadım. En sonunda saç ekimi yaptırmaya karar verdim bundan dolayı da 0.5 mg propeciaya Kasım 2023 de tekrar başladım. Saçlarımda agresif bir dökülme olmasa da incelme devam ediyordu. 6-7 ay kullandıktan sonra saç ekimi için Dr Mücahit Akbulut ile görüştüm. Kendisi kuzenimin ve çevremde bir kaç kişinin daha saç ekimini yapmıştı ve gördüğüm sonuçlar hep olumluydu. Kendisiyle görüşürken saçımın dökülme süreci, fotoğraflar, neleri kullandığım vs detaylı bir görüşme sonucunda 8 Ağustos 2024 tarihi için operasyona mutabık kaldık.
Operasyon saat sabah 10 gibi başlayıp akşam 17 civarı sonuçlanmıştı. Gayet sohbet muhabbet ortamında rahat bir ekim oldu. Mücahit hoca saç çizgisini belirlerken ne istediğime, fikirlerime saygı duyarak bu ölçüde bir ekim gerçekleştirdi. Ön cizgiye 3000 greft tepeye ise 1000 greft ekim gerçekleşti.
Fotoğraflar yazı + fotoğraf olarak ekleniyormu bilmiyorum o nedenle kronolojik sıralamayla yükleyeceğim.
İlk fotoğraf 8 Ağustos ekimin yapıldığı akşamı.
İkinci fotoğraflar ekimden sonraki 20. Gün şok dökülme başlamış kabuklar iyice dökülmüş temiz bir görüntü ortaya çıkmıştı.
Üçüncü fotoğraflar ekimin 1. Ayı
Dördüncü fotoğraflar ekimin 2. Ayı
Son fotoğraflar ise ekimden sonraki 110. Günden.
Uzun uzun detay vermeden bilgilendirmek istedim. Yorumlarınız benim için çok değerli.