Daha yeni kendime geldim diyeyim, sabah 8 de klinikteydim benimle birlikte 3 hasta vardi, hastalar ayni saatte girdi ekipler ayri ayri.. benim islem sabah 9 da basladi ve tam olarak 23:45 te bitti.. uzun ve yorucu ama ekip gercekten iyiydi.. 4700 ense cikti, sakaldan da 900 alindi toplam 5600.. sakal uyusmasi fenaa.. ben surec boyunca izlemedeydim titizlikle calistilar sagolsun..Opersyon sirasinda cok kez ozgur hoca gelip inceledi, Samet hoca hem cizim hem ön kisma kanal islemleri yapti ve surekli bizleydi ama Yusra hanim sagolsun hem tecrubeli hem sabirli.. Asya hanimda ayni sekilde sagolsun.. Ama sahsen basınçla uyusturacaklar sandim, igne canimi cok acitti dokumda sert sanirim, cok kez bu kadar aciya degermi diye sordum kendime ama neyseki kacmadan tamamladik ekimi:)
Ayrica hem ogle hem aksam yemegimi ne istersem soylediler, asla paragoz veya ufak hesaplar yapan bir isletme olarak gormedim.. odemede sorun oldu p.tesi hem ilk yikama hemde odeme icin ugrayacagim, yani herseyim bitti 5 kurus vermis degilim ama parayi agizlarina almadilar.. Bu benim icin kiymetli.. suan fotolar bana ulasmadi ama ilk yikama olsun ve kabuk dokumu olsun foto paylasmaya baslayacagim..