Gönderen Konu: Zafer Ulusan Ekibi Medicalhair İzmir 08.11.2024 4650 Greft  (Okunma sayısı 798 defa)

yuxell

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba. Sonunda bende saç ekimi yaptırdım. Forumdaşlarla tecrübelerimi paylaşmak için üzerinden biraz zaman geçmesini bekledim. Umarım ektirmeyi düşünenlerede rehberlik etmiş olurum.

Öncelikle Ekimden 1 ay kliniğe ön görüşmeye gittim. Bilgilendirmeyi Zafer Ulusan değil. Ekipten Dilara hanım yaptı. Üstelemedim Zafer Bey’le görüşmek istiyorum diye. Dilara hanımın tespit ve bilgilendirmeleri yeterli geldi. Ayrıca forumda araştırdığım kadarıyla baya bilgi sahibiymişim zaten. 😊

Ekimden 1 ay önce 1/4 Proscar ve Biotin 5000 mcg önediler. Kan testinde B12’im düşük çıktığı için ayrıca B12 vitamini ve Prozinc Plus kullanmaya başladım. Kullandığım takviyelerin etkilerini gösteren fotolarıda ekliyorum.

İlk 3 resim ekime karar verdiğimde çekilen fotoğraflar. 4. Fotoğraf takviyelerin etkisini karşılaştırmak için 1 ay sonra çekilen fotoğraf.

Ekim süreci bir sonraki postta.

yuxell

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Zafer Ulusan Ekibi Medicalhair İzmir 08.11.2024 4650 Greft
« Yanıtla #1 : 27 Kasım 2024, 13:43:52 »
7 Gibi Klinikte oldum. Fotoğraf çekiminin ardından 7:30 gibi Anestezi işlemi başladı. Acı eşiğim yüksek olmasına rağmen anestezi iğneleri bazı bölgelerde nefesimi kesmedi değil. Zafer bey gelmeden Özge hanım traş ve ardından kök alımına başladı. Kök alımının ardından Zafer bey geldi. Eski saçlı halimin fotoğraflarından yola çıkarak ön çizgi ve greft dağılımı yapıldı. 4000 greft olarak dağılım yapıldı ama sayımda 4600 civarı greft alındığı anlaşılınca orantılı bir şekilde dağılım yapıldı.Ardından öğle yemeği molası verildi. Sigara içmem tavsiye edilmemesine rağmen öğle yemeğinden sonra uslu bir çocuk olduğum için 1 dal sigara içmeme izin verildi 😀 Öyle yemeğinin ardından ekim bölgesine geçildi ve planlama dahilinde kanal açma işleminin ardından ekime geçildi. Ön çizgi belirlemek dışında Zafer Bey’in sürece dahil olmaması hoşuma gitmedi. Çünkü aldığım 1500 €’luk pakette “Zafer Ulusan’ın yönetiminde” diye bir ibare var. Fakat ön çizgi belirleme dışında bi yönetimi olmadı. 1200 €’luk hemşire ekibi ile yapılan işlem dışında sadece ön çizgi belirlemek için 5 dk vardı. Bu bence bir sorun. En azından kanal açma esnasında orada olmasını beklerdim. Neyse. Ekim işlemi 17:30 civarı bitti ve klinikten ayrıldım. Planlama fotolarını ekliyorum. Ekim sonrası bi sonraki postta. 😊

yuxell

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Kasım 2024, 13:50:24 »
Ekim işleminin ardından çekilen fotolarda bunlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Kasım 2024, 14:11:25 »
Selamlar hazırlı olsun zafer ulusan saç ekiminiz açık alan için planlamanız gayet güzel yapışmış ön çizgi tasarımınız güzel kafa genişliğinize göre greft dağılımı ve sıklıkda başarılı
Ama tepe alan 1 ekimle kapanmaz kolay kolay alan baya geniş.

Temiz güzel kaliteli bir saç ekimi olmuş merkezin eline sağlık umarım güzel sonuç alırsınız
Global Moderator

yuxell

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Kasım 2024, 14:19:29 »
Selamlar hazırlı olsun zafer ulusan saç ekiminiz açık alan için planlamanız gayet güzel yapışmış ön çizgi tasarımınız güzel kafa genişliğinize göre greft dağılımı ve sıklıkda başarılı
Ama tepe alan 1 ekimle kapanmaz kolay kolay alan baya geniş.

Temiz güzel kaliteli bir saç ekimi olmuş merkezin eline sağlık umarım güzel sonuç alırsınız

Teşekkür ederim Hintell. 2. bir ekim yaptırmayı pek düşünmüyorum ama tabi
İlerleyen süreç bunu belirler. İnce saçlar ve tüy şeklindeki minik saçlar güçlenince kapanır diye umut ediyorum. Hele bi çıkışları görelimde. 😊

yuxell

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Kasım 2024, 14:48:39 »
Sürece ait fotoğraflar bu şekilde.

Deniz Sayın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 27 Kasım 2024, 18:37:11 »
Hayırlısı olsun hocam gayet güzel gidiyor görünüşe göre. Yalnız dediğiniz 1500 euro olan pakette zafer hocanın bulunmaması bi tuhaf gerçekten madem öyle baştan şeffaf söylenmesi gerekir diye düşünüyorum.  Ben de Sibel hocayı düşünüyorum umarım onda da böyle bir durum yaşanmaz

yuxell

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 27 Kasım 2024, 23:32:03 »
Hayırlısı olsun hocam gayet güzel gidiyor görünüşe göre. Yalnız dediğiniz 1500 euro olan pakette zafer hocanın bulunmaması bi tuhaf gerçekten madem öyle baştan şeffaf söylenmesi gerekir diye düşünüyorum.  Ben de Sibel hocayı düşünüyorum umarım onda da böyle bir durum yaşanmaz

Teşekkür ederim dostum. Görünüş ve gidişat fena değil o yüzden sorun etmedim şuana kadar Zafer Hoca’nın yönetmemesini.
O gün Sibel Hoca’nında ekimi vardı orada da Meltem Hemşire işlemleri yapıyor diye duydum. Hatta benim ekimi yapan grupla rekabet halinfelerdi. Ama ne kadarında Sibel hoca vardı onu bilmiyorum. Görüştüğünüzde daha detaylı konuşun yinede.

Finaslikel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 29 Kasım 2024, 11:07:13 »
Gecmis olsun   Guzel ekim ve planlama 

yuxell

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Kasım 2024, 11:59:59 »
Gecmis olsun   Guzel ekim ve planlama

Teşekkür ederim. Umarım sonucu da istediğim gibi olur 🤗

yuxell

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 03 Aralık 2024, 12:44:55 »
Operasyonun üzerinden 25 gün geçti. 1 haftadır şok dökülmem var. 1/4 proscar, biotin ve dalin şampuan kullanıyorum. Gidişat hakkında yorumlarınızı ve varsa tavsiye ettiğiniz takviyeler fikirlerinizi duymak isterim.

Danismankemal

• Full Member
« Yanıtla #11 : 11 Aralık 2024, 01:20:12 »
boyle bir aciklik icin cok iyi tercih olmus zafer hoca

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Aralık 2024, 02:31:02 »
kullandığınız takviyeler gayet başarılı ve yeterli  saç ekimi süreciniz sağlıklı devam etmiş Zafer Ulusan saç ekimi sonuçları genel olarak başarı oranı yüksek forumda ki konularda umarım siz de güzel sonuç alırsınız. şok dökülme sonrası saç ekilen cilt sağlıklı duruyor her şey yolunda umarım güzel sonuç alırsınız hayırlısı olsun.
Global Moderator

yuxell

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 14 Aralık 2024, 11:36:00 »
kullandığınız takviyeler gayet başarılı ve yeterli  saç ekimi süreciniz sağlıklı devam etmiş Zafer Ulusan saç ekimi sonuçları genel olarak başarı oranı yüksek forumda ki konularda umarım siz de güzel sonuç alırsınız. şok dökülme sonrası saç ekilen cilt sağlıklı duruyor her şey yolunda umarım güzel sonuç alırsınız hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim hintell. Sabırsızlıkla bekliyorum artık.

yuxell

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 14 Aralık 2024, 11:39:36 »
Operasyonun üzerinden 37 gün geçti. Şok dökülme neredeyse bitti. Dökülen saç görmüyorum pek.
Kafamda sivilcelenmeler mevcut. Ufak ufak tırnaklayarak onlara müdahele etmem zarar verir mi? Birde ön taraftaki saç kökü yoğunluğu az geldi gözüme. Sanki boşluk çok gibi. Sadece görünen köklerden mi saç çıkar yoksa görünmeyen saç kökleride var mıdır?

Facebook Twitter Instagram