Saç Ekimi Sonuçları
donör degil saçların ekıldığı bölgedeki cilddeki hasardan bahsetmiştim yanlıs anlasıldım sanırım neyse . ekım gecırmıs bır ınsanın derı yapısı normal ınsandan çok farklı oluyor kan dolaşımı çok zayıflasıyor hasar aldığı ıcın özellıkle futta ve ustune tekar bır ekım ve tekrar bır ekım sımdı yıne bır ekım.. fut cıttı hasar bırakan bır sıstem sizde bılıyorsunuz ama sız o kadar sorunlu geçirmedınızı soluyorsunuzneyse artık umarım bu ekımlede seyrek alanlar sıklasır var olan saçlarınız ince umarım zarar gormez soktan sonra saglıkla cıkar kurtulursunuz hayırlı olsun
Alıntı yapılan: Hintell - 09 Şubat 2018, 02:04:43donör degil saçların ekıldığı bölgedeki cilddeki hasardan bahsetmiştim yanlıs anlasıldım sanırım neyse . ekım gecırmıs bır ınsanın derı yapısı normal ınsandan çok farklı oluyor kan dolaşımı çok zayıflasıyor hasar aldığı ıcın özellıkle futta ve ustune tekar bır ekım ve tekrar bır ekım sımdı yıne bır ekım.. fut cıttı hasar bırakan bır sıstem sizde bılıyorsunuz ama sız o kadar sorunlu geçirmedınızı soluyorsunuzneyse artık umarım bu ekımlede seyrek alanlar sıklasır var olan saçlarınız ince umarım zarar gormez soktan sonra saglıkla cıkar kurtulursunuz hayırlı olsunfutla fuenin ekim olarak farkı olduğunu bilmiyordum bundan eminmisin? sadece alım olarak farklı şekiller aynı şekilde ekelibilir. Hatta benim bildiğim futta greft kalitesi fueden daha yüksektir fakat arkada iz bırakması herkesin ense kısmının esnek olmaması sebebiyle yaranın esneyip büyümesi falan sorun.
Alıntı yapılan: thinkingme - 09 Şubat 2018, 23:55:59Alıntı yapılan: Hintell - 09 Şubat 2018, 02:04:43donör degil saçların ekıldığı bölgedeki cilddeki hasardan bahsetmiştim yanlıs anlasıldım sanırım neyse . ekım gecırmıs bır ınsanın derı yapısı normal ınsandan çok farklı oluyor kan dolaşımı çok zayıflasıyor hasar aldığı ıcın özellıkle futta ve ustune tekar bır ekım ve tekrar bır ekım sımdı yıne bır ekım.. fut cıttı hasar bırakan bır sıstem sizde bılıyorsunuz ama sız o kadar sorunlu geçirmedınızı soluyorsunuzneyse artık umarım bu ekımlede seyrek alanlar sıklasır var olan saçlarınız ince umarım zarar gormez soktan sonra saglıkla cıkar kurtulursunuz hayırlı olsunfutla fuenin ekim olarak farkı olduğunu bilmiyordum bundan eminmisin? sadece alım olarak farklı şekiller aynı şekilde ekelibilir. Hatta benim bildiğim futta greft kalitesi fueden daha yüksektir fakat arkada iz bırakması herkesin ense kısmının esnek olmaması sebebiyle yaranın esneyip büyümesi falan sorun.Doğrusu senin dediğin şekilde.
Abi biz de diyoruz ki FUT'un FUE'dan tek farkı donör bölgede. Ekilen kısım yöntem, şekil, bütün kriterlerde FUE ile bire bir aynı. Yani şu ana kadar okuduğum bütün bilgiler böyle olduğunu söylüyor. Kaynağın varsa orayı da okumak isterim.
Daha ne olsun 4 ekim görmüş bir donör 🤣 Duam bu ekilenin tutup ön çizginin kalıcı olması, ön çizgi kayboldumu tipte değişiyor, verteks ve orta bölgenin kaybı şekli değiştirmiyor.