[/b] 4 ncü ekimim hayırlı olsun, ilki Fut bunu hatırlamıyorum nerede yaptırdığımı, 2 nci Fue micromotor Transmed, 3 ncü manuel Asmed yani Koray Erdoğan, 4 ncü son ekimde Serdar Gökrem hocada yaptırdım, ilk ikisinden memnun kalmadım, 3 ncü Koray hocada 2600 graft sanırım yarısı tuttu, 4 ncü ekimde Serdar hocada bakalım nasıl sonuç verecek inşallah istediğim gibi olur hep beraber göreceğiz, Serdar hocada karar vermemde Ruhi Mücerret ekimleri etkili oldu, birbirimizi senelerdir tanırız forumlardan dolayı ve her ektirdiğimizde birbirimizle çok paylaşımlarımız olmuştur, endişeleri korkuları sevinçleri beraber yaşadık telefonlarda ama yüzyüze hiç görüşmedik tabi. Kendisinin iki ekimide çok başarılı oldu tabi o bizden çok şanslı graftleri çoklu ve kalın saç telli, benim ortalama 2 li çıkıyor ve ince telli, diğer etkende onun nw 6 durumdaki arkadaşının 3 kez saç ektirip çok iyi duruma gelmesi, onunda yüzünü görmedim ama ekimlerinin fotolarından takip etmişliğim olmuştu. Diğer faktörde bu hocanında manuel alım yapması. Serdar hoca kafadengi iyi birisi ve plastik cerrah alımı kendisi yapması, bana göre eksileride kanal açmayı hemşirenin yapması (tabi burda uzun süredir tanıdığım arkadaşımın ekimindeki doğal ve sık açılarda kanal açtıklarını bildiğim için hafif bir endişem olsada rahattım) ve ekimdeyken ve bittikten sonra hiç kontrol etmemesi, sonrasında bir daha görmedim kendisini çünkü. Ekimden birkaç saat sonra sanırım 2-3 graft yerine oturmadığından kanama yaptı sanırım hapşırdıktan sonra oldu dönüşte ara ara arabanın aynasından bakıyordum kendime çünkü bir baktım fotolarda koyu görünen yerden kan alnıma doğru süzülüyordu ve biraz kanadıktan sonra kan orda yayıldı ve pıhtılaştı, fotomu çekip Serdar hocaya attım kanama yapabilir dedi ama korkum nekroz olmasıydı esas, ama nekrozda kanama olmaz diye biliyorum. Ara ara paylaşımda olucam.