Arkadaşlar 1 Fut ve 3 Fue yani toplamda 4 ekim yaptırmış olarak nacizane tecrübeli sayılacak birisi olarak böyle forumlara falanca filanca ekimcinin adamları gelir, bu bir pazarlama taktiği onlar için ortada büyük bir pazar var maalesef etik olmayan bir çok kurum ve kişide var, saç ekimlerinin başına sonuna oksijenli, prp.li, lazerli gibi ibareler koyarlar hatta ekim konusu başlatırlar 6-8 ay sonra mükemmel fotolar paylaşırlar, gelişen teknolojide en çok bunların işine yarar artık telefonlara bile indirilen programlarla daha iyi görüntü alırlar ışık algısı ile en iyi çekimi yaparlar, öyle programlar var ki yüzdeki kırışıklıkları bile gideriyor bir çekimle, ayrıca topik gibi kapatıcılar kullanırlar. Adamlar ektirmiş cm2 35-40 greft üstelik graft ortalaması 2 nin biraz üstünde şeklinde 6 ay sonra (6 ayda saçın tamamı nasıl çıkıyorsa artık tabi 16 ayda olsa farketmez ya) bir fotosunu görüyorum dersin cm2 70 greft ve graft ortalaması 3 e yakın 70 mikron üstü hemde ilk ekimle ve tamamen kel bölgelerde 
İnanmayın hemen arkadaşlar bu ülkenin %70-80 ni hariç verdiği paralar büyük meblağlar gelir.
BÖYLE İDDİA VARSA ŞUNU SÖYLEYELİM KARDEŞİM BİR VİDEO ÇEK HİÇ KESİNTİ OLMADAN BAŞNDAN SONUNA SAÇINI
2 DEFA ŞAMPUANLA YIKA KURULAYIP FÖN ÇEK.
Eskiden bende bilmezdim böyle terimleri bende kanardım, hem paramız hem donörümüz gitmemesi için yıkamalı video talebinde bulunun.