Gönderen Konu: Serdar Gökrem 2400 greft 31-01-2018  (Okunma sayısı 16826 defa)

Ekstrem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serdar Gökrem 2400 greft 31-01-2018
« Yanıtla #31 : 06 Şubat 2018, 11:05:07 »
Finası öneriyor Koray ama ben çok daha öncesinde 5-6 sene kullanıp en çok unutkanlık yan etkisi gördüğüm için ki bu hala daha var, kullanmayacağımı belirtmiştim, kullanmasında.

Cem Bey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 06 Şubat 2018, 11:21:24 »
4.apoleti  takmış bir general gibi geldiniz,hoşgeldiniz.
Okuduklarımdan anladığım zaten hep varmışsınız.
Bünye vs ,binlerce değişken
Az telli greft,çok telli greft
Ekilen çıkar çıkmaz kısmet
Ama sağlam donör bırakmak maharet.
Allah'a şükür, eski ekimcilere teşekkür edin.
Ekiminiz hayırlı olsun.

Ekstrem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 06 Şubat 2018, 21:29:55 »
En çok şükrettiğim donörüm oldu zaten, bugünkü yıkamamdan sonra donör fotolarım toparlanmaya başlamış maşallah Rabbim bana güzel donör vermiş  :) yaklaşık 8000-9000 graft gitmiştir. Tüm ekimcilerime en azından burdan bunun için Allah razı olsun diyorum.
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2018, 23:30:48 Gönderen: Ekstrem »

Ekstrem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 06 Şubat 2018, 21:56:22 »
Ama doğrusu bu ekim için donör olayı çok korkutmuştu beni dile kolay 4 ekim sonrası kafamda hep soru işaretiydi bugünkü yıkama sonrası fotoları çekince içim bir rahatladı sanki korkumdan birinci günden bu yana foto çekemedim. Serdar hocayla 
telefonda 1 Fut 2 Fue olduğumu söylemiştim ama sanırım anlamamıştı, yerinde sabah görüşmemde tekrar söylediğimde suratı asıldı biraz, belkide İstanbuldan gelmemiş olsam ve daha önce yüzyüze görüşseydik beni rededecek bir surat ifadesi oluştu bir an :) Arkadaşlar benim tecrübem bu iş bir nevi organ nakli ve her bünye sanırım kabul etmeyebiliyorda tabi ekim hataları hariç ben derimki birden kimse hiçbir hocada 3000-5000 graft olayına girmesin, 1000-1500 ü geçmeyen referans aldığınız bir yerde ekim yaptırın bunu bir deneme ekimi olarak düşünün en sorunlu bölgenize, daha az cebinizden para ve donörünüz gitsin. Baktınız herşey olumlu bir sene sonra 2 nci ekimde sağlam girişim yapın ihtiyaç varsa. Arkadaşlar beni görmek isteyen buyursun canlı olarak çayımı içmeye gelsin görsün veya özelden telefon nosunu bıraksın watsaptan canlı camera açalım birbirimize baksın görsün.

Reis 12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 06 Şubat 2018, 22:43:30 »
Hayırlı olsun. Donörünün maşallahı var eke eke bitmemiş 😆😅

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 06 Şubat 2018, 23:07:09 »
2000 daha çıkar o dönorden  ;D

Ekstrem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 06 Şubat 2018, 23:34:35 »
5 nci ekime gidersem (inşallah daha ihtiyaç olmaz) kapıdan içeri almazlar sanırım beni  8) Ama ben bir arkadaşa bakıp çıkıcam derim yine girerim içeri  :o

Ekstrem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 07 Şubat 2018, 00:20:49 »
 Arkadaşlar 1 Fut ve 3 Fue yani toplamda 4 ekim yaptırmış olarak nacizane tecrübeli sayılacak birisi olarak böyle forumlara falanca filanca ekimcinin adamları gelir, bu bir pazarlama taktiği onlar için ortada büyük bir pazar var maalesef etik olmayan bir çok kurum ve kişide var, saç ekimlerinin başına sonuna oksijenli, prp.li, lazerli gibi ibareler koyarlar hatta ekim konusu başlatırlar 6-8 ay sonra mükemmel fotolar paylaşırlar, gelişen teknolojide en çok bunların işine yarar artık telefonlara bile indirilen programlarla daha iyi görüntü alırlar ışık algısı ile en iyi çekimi yaparlar, öyle programlar var ki yüzdeki kırışıklıkları bile gideriyor bir çekimle, ayrıca topik gibi kapatıcılar kullanırlar. Adamlar ektirmiş cm2 35-40 greft üstelik graft ortalaması 2 nin biraz üstünde şeklinde 6 ay sonra (6 ayda saçın tamamı nasıl çıkıyorsa artık tabi 16 ayda olsa farketmez ya) bir fotosunu görüyorum dersin cm2 70 greft ve graft ortalaması 3 e yakın 70 mikron üstü hemde ilk ekimle ve tamamen kel bölgelerde  
       İnanmayın hemen arkadaşlar bu ülkenin %70-80 ni hariç verdiği paralar büyük meblağlar gelir.
       BÖYLE İDDİA VARSA ŞUNU SÖYLEYELİM KARDEŞİM BİR VİDEO ÇEK HİÇ KESİNTİ OLMADAN BAŞNDAN SONUNA SAÇINI
2 DEFA ŞAMPUANLA YIKA KURULAYIP FÖN ÇEK.
       Eskiden bende bilmezdim böyle terimleri bende kanardım, hem paramız hem donörümüz gitmemesi için yıkamalı video talebinde bulunun.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 07 Şubat 2018, 06:57:01 »
Ama doğrusu bu ekim için donör olayı çok korkutmuştu beni dile kolay 4 ekim sonrası kafamda hep soru işaretiydi bugünkü yıkama sonrası fotoları çekince içim bir rahatladı sanki korkumdan birinci günden bu yana foto çekemedim. Serdar hocayla 
telefonda 1 Fut 2 Fue olduğumu söylemiştim ama sanırım anlamamıştı, yerinde sabah görüşmemde tekrar söylediğimde suratı asıldı biraz, belkide İstanbuldan gelmemiş olsam ve daha önce yüzyüze görüşseydik beni rededecek bir surat ifadesi oluştu bir an :) Arkadaşlar benim tecrübem bu iş bir nevi organ nakli ve her bünye sanırım kabul etmeyebiliyorda tabi ekim hataları hariç ben derimki birden kimse hiçbir hocada 3000-5000 graft olayına girmesin, 1000-1500 ü geçmeyen referans aldığınız bir yerde ekim yaptırın bunu bir deneme ekimi olarak düşünün en sorunlu bölgenize, daha az cebinizden para ve donörünüz gitsin. Baktınız herşey olumlu bir sene sonra 2 nci ekimde sağlam girişim yapın ihtiyaç varsa. Arkadaşlar beni görmek isteyen buyursun canlı olarak çayımı içmeye gelsin görsün veya özelden telefon nosunu bıraksın watsaptan canlı camera açalım birbirimize baksın görsün.

Katiliyorum. Ufak ekimlere bolme olayi riski dusurur, beklentileri duzeltir, tecrube kazandirir, donore minimum zarar verir ve onceki ekimdeki begenilmeyen yerleri duzeltme sansi verir. Donorlerimiz limitli, cok akillica ve planli kullanmak durumundayiz.

Hersey hemen olsun bitsin, tek ekimde en guzel sonucu alalim istiyoruz. Arastirmayi sevmiyor, kulaktan dolma bilgilere itibar ediyor, baskalari bizim yerimize dusunsun istiyoruz maalesef...

Ekstrem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 07 Şubat 2018, 15:27:16 »
Aynen kardeşim bizleri hep fotolarla kandırıyorlar, herkesi iyi niyetli gören bir toplumuz, bizlerden bir önceki nesilde sahtekar nerdeyse yoktu babalarımız anlatırlar yaptıkları ticarette şu gün gel paranı al dendiğinde muhakkak o para alınırmış yani sözün senet olduğu neslin evlatlarıyız diye çabuk kandırılıyoruz, ama maalesef şu anki nesilde çok bozulma oldu belki bizden sonraki nesil daha tedbirli olacaktır o yüzden.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 08 Şubat 2018, 11:38:54 »
hakikatten donör çok iyi duruyor ,bütün hocalar düzgün  alım yapmış .son olarak serdar hoca da zaten homojen dengeli almış ,ekimden önceki gibi durur 1 ay sonra .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 09 Şubat 2018, 00:58:34 »
keep tekniği çıkalı 2 yıl olmadı tam ..  ekımınız sanırım eski - . fut olan bolgelerde derı çok sertleşi için doku besleme özellıgını kaybeder kanallar büstürü ile açıldığı için fut da normal cilde göre ekim başarısı degişkenlık gosterır bunun nedenide fut olan bölgelerde derı fazla hasar gördügü için kan dolaşımı çok zayıftır doğal olarak ekılen saçların beslenmesıde zorlasır ve bu sertlesmıs derıde nasır gıbı dusunun yaşama sansı düşer saç tellerınızde baya ınce umarım bu ekım guzel olur kalan seyrek bolgelerde sıklaştırma olduğu ıcın %50 çıkıs olsa bıle tatmın eder zaten bu ekım

3 cu ekımınızı asmed e yaptırmıssınız 3 ekıme kadar donor bolgenızdekı çoklu greflerın cogu kullanılmıs koray hocaya gelene kadar malzeme olarak şansız bır sekılde koray hocaya gıtmıssınız şimdide Serdar Gökrem umarım donörde yogun saç telı ortalaması yakalamıştır
saç kalınlıgınızda 45 50 mikron sanırım çok ince duruyor
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2018, 01:47:09 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Ekstrem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 09 Şubat 2018, 01:56:42 »
O zamanlar laterel slit yöntemiyle ekim yapıyordu tabi o dönemlerde keep diye bir yöntem yoktu ya da ben duymamıştım ama o zamanlarda forumlarda Koray hocanın çok iyi ekimlerini görüyordum, Ejder nickli arkadaşla çok yakın zamanda Koray hocada ektirmiştik birbirimizin ekim sürecini takip etmiştik sonra o önceki forum kapandı bir daha da haber alamadık şu anda onun durumu ne bilmiyorum buradamı Ejder burdaysa hangi nicki kullanıyor.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=40.15 ejder galiba şu arkadaş, diğer ekimlerininde detaylı fotosu olursa birde dönor alan falan bilgilendirici olur. hayırlı olsun ekiminiz
Burdaki ejder nickli arkadaşımızdan 1-2 ay öncesinde ektirmiştim, Ejder de eski kapanan forumdan arkadaşımızdı o da Koray hocada benden hemen sonra ektirmişti benim aklımda 3 yıl kalmıştı, Ejder in tarihine bakınca 3,5 sene civarı olmuş, Koray hocanın ekimi 3 ncü ekim graft ortalamam 2,01 çıkmıştı, fut için bir şerit şeklinde alım olduğu için doku sertleşmesi çok az bir alanda olur eğer böyle birşey varsa, ayrıca Koray hoca yanlardan da alım yapmıştı fotolarda görüldüğü gibi ve benim alanım hiç bir zaman Nw 2 yi geçmedi dolayısıyla o bölgeyede 2600 ciddi bir rakamdır yani cm2 50 graft civarı olmuştur. Böyle bir ekimi nekrozsuz yapabilen çok az hekim çıkar. Serdar hocada az bir bölgeye 2400 ile ciddi bir ekim yaptı şu anda iki korkumu atlattım çok şükür nekroz ve 4 ncü ekimden dolayı donör alanımın kötü görünmesi, tabi daha donör erken saçın uzaması lazım ama şu anki görünüm tatmin edici.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 09 Şubat 2018, 02:04:43 »
donör degil saçların ekıldığı bölgedeki cilddeki hasardan bahsetmiştim yanlıs anlasıldım sanırım neyse . ekım gecırmıs bır ınsanın derı yapısı normal ınsandan çok farklı oluyor kan dolaşımı çok zayıflasıyor hasar aldığı ıcın özellıkle futta ve ustune tekar bır ekım ve tekrar bır ekım sımdı yıne bır ekım.. 
 fut cıttı hasar bırakan bır sıstem sizde bılıyorsunuz ama sız o kadar sorunlu geçirmedınızı soluyorsunuz
neyse artık umarım bu ekımlede seyrek alanlar sıklasır var olan saçlarınız ince umarım zarar gormez soktan sonra saglıkla cıkar kurtulursunuz hayırlı olsun
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2018, 02:14:33 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram