Gönderen Konu: Serdar Gökrem 2400 greft 31-01-2018  (Okunma sayısı 16825 defa)

Ekstrem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Serdar Gökrem 2400 greft 31-01-2018
« : 03 Şubat 2018, 23:10:55 »
[/b] 4 ncü ekimim hayırlı olsun, ilki Fut bunu hatırlamıyorum nerede yaptırdığımı, 2 nci Fue micromotor Transmed, 3 ncü manuel Asmed yani Koray Erdoğan, 4 ncü son ekimde Serdar Gökrem hocada yaptırdım, ilk ikisinden memnun kalmadım, 3 ncü Koray hocada 2600 graft sanırım yarısı tuttu, 4 ncü ekimde Serdar hocada bakalım nasıl sonuç verecek inşallah istediğim gibi olur hep beraber göreceğiz, Serdar hocada karar vermemde Ruhi Mücerret ekimleri etkili oldu, birbirimizi senelerdir tanırız forumlardan dolayı ve her ektirdiğimizde birbirimizle çok paylaşımlarımız olmuştur, endişeleri korkuları sevinçleri beraber yaşadık telefonlarda ama yüzyüze hiç görüşmedik tabi. Kendisinin iki ekimide çok başarılı oldu tabi o bizden çok şanslı graftleri çoklu ve kalın saç telli, benim ortalama 2 li çıkıyor ve ince telli, diğer etkende onun nw 6 durumdaki arkadaşının 3 kez saç ektirip çok iyi duruma gelmesi, onunda yüzünü görmedim ama ekimlerinin fotolarından takip etmişliğim olmuştu. Diğer faktörde bu hocanında manuel alım yapması. Serdar hoca kafadengi iyi birisi ve plastik cerrah alımı kendisi yapması, bana göre eksileride kanal açmayı hemşirenin yapması (tabi burda uzun süredir tanıdığım arkadaşımın ekimindeki doğal ve sık açılarda kanal açtıklarını bildiğim için hafif bir endişem olsada rahattım) ve ekimdeyken ve bittikten sonra hiç kontrol etmemesi, sonrasında bir daha görmedim kendisini çünkü. Ekimden birkaç saat sonra sanırım 2-3 graft yerine oturmadığından kanama yaptı sanırım hapşırdıktan sonra oldu dönüşte ara ara arabanın aynasından bakıyordum kendime çünkü bir baktım fotolarda koyu görünen yerden kan alnıma doğru süzülüyordu ve biraz kanadıktan sonra kan orda yayıldı ve pıhtılaştı, fotomu çekip Serdar hocaya attım kanama yapabilir dedi ama korkum nekroz olmasıydı esas, ama nekrozda kanama olmaz diye biliyorum. Ara ara paylaşımda olucam.

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serdar Gökrem 2400 greft 31-01-2018
« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2018, 23:44:08 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Kabuk baglayan bolgeye cok dikkat ediniz

Ekstrem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Şubat 2018, 23:50:38 »
Allah razı olsun, bebeğim gibi davranıyorum onlara zaten  :)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Şubat 2018, 23:57:05 »
o hayırlı olsun abi hoş geldin foruma maalesef hapşırmak kan basıncını  arttırıp  damarları çok zorluyor kanama normal ,o kanla oluşan  kabuk  zaten ama nemlendir  es geçme ..eski yoldaşları forumda görmek güzel ..

Ekstrem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Şubat 2018, 00:20:50 »
Sağolasın kardeşim, yine yeni bir ekim ara ara paylaşım yapıcam amaç hepimizin birbirimizden tecrübelerini tecrübe etmek.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Şubat 2018, 00:31:14 »
Üstat hayırlı olsun saç ekiminin kitabını yazmışsınız resmen Koray hoca ekti yarısı çıktı demişsiniz ekim hakkında biraz detay verir misiniz
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Ekstrem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 04 Şubat 2018, 00:57:18 »
Şakaklar ve ön frontu 1 cm öne çektirmiştim sanırım 3 sene oluyor fotolardan da göründüğü kadar bence yarısı çıktı, önceki ekimlere göre daha iyi tabi ama sorun benim bünyedemi bilmiyorum eğer bu son ekimde de istediğim sonuç olmazsa sorun kesin benim bünyede diyeceğim.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Şubat 2018, 01:08:59 »
Şakaklar ve ön frontu 1 cm öne çektirmiştim sanırım 3 sene oluyor fotolardan da göründüğü kadar bence yarısı çıktı, önceki ekimlere göre daha iyi tabi ama sorun benim bünyedemi bilmiyorum eğer bu son ekimde de istediğim sonuç olmazsa sorun kesin benim bünyede diyeceğim.
hatırlıyorum o ekimi koray hoca keep kullanmıyordu o zamanlar sanırım sen ve ejder nickli arkadaş yaptırmıştı  ejderin ki de vasattı.. ama sonra keep le fark yarattı hoca, sizin şansınıza keep yoktu o dönemde    . abi  bu arada sende tecrübelerini aktar süreçlere çok hakimsin ,bana da çok tavsiyelerin oldu

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 04 Şubat 2018, 01:30:08 »
ilk halinin fotosu varmı

Ekstrem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 04 Şubat 2018, 01:32:49 »
O zamanlar laterel slit yöntemiyle ekim yapıyordu tabi o dönemlerde keep diye bir yöntem yoktu ya da ben duymamıştım ama o zamanlarda forumlarda Koray hocanın çok iyi ekimlerini görüyordum, Ejder nickli arkadaşla çok yakın zamanda Koray hocada ektirmiştik birbirimizin ekim sürecini takip etmiştik sonra o önceki forum kapandı bir daha da haber alamadık şu anda onun durumu ne bilmiyorum buradamı Ejder burdaysa hangi nicki kullanıyor.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 04 Şubat 2018, 01:39:10 »
O zamanlar laterel slit yöntemiyle ekim yapıyordu tabi o dönemlerde keep diye bir yöntem yoktu ya da ben duymamıştım ama o zamanlarda forumlarda Koray hocanın çok iyi ekimlerini görüyordum, Ejder nickli arkadaşla çok yakın zamanda Koray hocada ektirmiştik birbirimizin ekim sürecini takip etmiştik sonra o önceki forum kapandı bir daha da haber alamadık şu anda onun durumu ne bilmiyorum buradamı Ejder burdaysa hangi nicki kullanıyor.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=40.15 ejder galiba şu arkadaş, diğer ekimlerininde detaylı fotosu olursa birde dönor alan falan bilgilendirici olur. hayırlı olsun ekiminiz

Ekstrem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 04 Şubat 2018, 10:48:03 »
Donör bölgem konusunda çok şükür 3 ekimden sonra sorunsunsuzdum, hatta Fut üstüne ekim yapıp o izi kapatalım dedim Serdar hoca Fut çok güzel alınıp dikilmiş iz zor belli oluyor gerek yok dedi. Verteksim biraz zayıflamış xpecia günde 2 tablet, günde 1 biotin al dedi ama ben kabuklar iyleşsin minoxil ve antiandrojen tedavisi uygulamayı ilave düşünüyorum. Ejder evet bu o da cok memnun kalmamamış konuşmalarından anladığım kadarıyla ama fotolarında fena değil gördüm ben ama onunda kaybı çok olmuş beklentisini karşılamamış anlaşılan. Eski ekimlerle ilgili kapanan sitede fotolarımız vardı ama o kapanmış ayrıca bulabilirsem Asmed in Cd si vardı ama uzun zaman oldu nereye kaldırdım hatırlamıyorum, bakarım bulabilirsem atarım, belki Ruhi Mücerretin arşivinde olabilir de zamanında birbirimizle çok foto paylaşmıştık :) Varsa yüzümü kapatıp paylaşım yapabilir.
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2022, 15:20:25 Gönderen: Hintel »

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 04 Şubat 2018, 12:47:09 »
Bunu sormamdaki sebeb sanki 3ekimde şakaklara olmuş ama hala başarılı değil gibi bir izlenime kapıldım o yüzden eski ekim fotolarını sormuştım.

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 04 Şubat 2018, 13:43:53 »
Mutlu ekim sonucu dilerim. Öykünüzü okudum. Çok değişik bir ekim geçmişiniz olmuş. Donörünüz iyi yetmiş bu kadar ekime. Ben de benzer durumlar yaşayacağımı düşünüyorum. Ekiminizi takipteyim.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 04 Şubat 2018, 14:15:10 »
Ekiminiz hayırlı olsun, ekim öncesi açıklığınız ne durumda idi? 3 ekim geçiren biri olarak ekim oncesi Haliniz ile alakalı foto paylaşırsanız seviniriz.
2600 greftlik tutmayan Asmed ekiminden sonra Merkez’in ekilen saçların tutmaması ile alakalı yorumu ne idi?
Son olarak on kısımdaki kabuğa dikkat etmeli, bana kalırsa Yıkama öncesi tekrar görüşüp tehid alın, yıkama o bölge için risk sayılabilir.

Facebook Twitter Instagram