Gönderen Konu: SAMSUN HAİR COUNTRY TURKEY ALİ KEMAL YILDIZ  (Okunma sayısı 23 defa)

Recep_Arslan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
15.11.2024 tarihinde Samsun Büyük Anadolu Hastanesi'nde Hair Country Turkey saç ekim merkezi Ali Kemal Yıldız ve ekibine 5000 greft safir fue saç ekimi yaptırdım.Saç ekimi için çok uzun süredir araştırma yapıyordum ama tedirgindim, Ordu, Samsun,  İstanbul,Ankara...nerede kime yaptırayım derken eşimin bir arkadaşı vasıtası ile Ali Kemal Beyle tanıştım, bilgilendirme gayet tatmin ediciydi ve ektirmeye karar verdim..Ekip mükemmel, saç ekiminde en önemli şeylerden bir tanesi de ekip.. hocanın tecrübesi, greftleri alacak olandan ekecek olana kadar ekibin işi biliyor olması , hocanın kanalları açarken saçın durumuna göre yön vermesi vs..her aşamanın çok önemli olduğunu burada anladım benim için mükemmel bir deneyim oldu .daha 11. gündeyim ve gören şaşırıyor..beklentimin çok üzerinde çıktı.Ali Kemal Yıldız bey aynı zamanda İstanbul da da ekim yapıyor..şayet düşünürseniz hiç tereddüt etmeden tercih noktanız olabilir..ekim sonrası ilgi alaka o biçim.sağolsun hocam Kıbrıs'tan bana puro da getirmiş bugün ziyaretine de gideceğim..bir kere kendisi ile görüşüp fikir alırsanız farkı anlayacaksınız.

Facebook Twitter Instagram