Gönderen Konu: 2025 Saç Ekimi Fiyatları güncel  (Okunma sayısı 45821 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 2025 Saç Ekimi Fiyatları güncel
« Yanıtla #90 : 09 Nisan 2025, 11:59:54 »
Madem ki çok bilginiz var burada tartışacağınıza, bazı arkadaşlar hangi merkez çok iyi ön bölge ekimini hangi klinik daha iyi yapıyor diye sormuşlar ve hiçbiriniz cevap vermiyorsunuz ne biçim form kullanıyorsunuz…

Ben de saç ektirmek istiyorum araştırıyorum fakat o kadar bilgi kirliliği var ki bu sebeplerden dolayı karar veremiyorum…
Ektirenler varsa İstanbul Bursa Ankara İzmir fark etmez lütfen biriniz bir cevap verin varsa tecrübe edinen birileri hangi ekip merkezi güzel lütfen yazsın…

Konu açınız saçlarınızın detaylı resimlerini paylaşın ilgili bölümde

burak.89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 09 Nisan 2025, 17:00:40 »
Bence Turkiye standartlarinda bir ulkede fiyatlar yuksek, ama Turkiyede fiyatlarin yuksek olmadigi hicbir alan yok nerdeyse. Hollanda'da kaliyorum burda genelde greft basina fiyat biciyorlar, o da ortalama bir kiside 5 6 bin Euro'dan basliyor. Kalite ise hemen hemen TR ile ayni, hatta bazan daha da kotu sonuclar elde ediliyor.

VanHelsing

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 09 Nisan 2025, 19:58:42 »
TR'de Saç ekim merkezleri greft/euro hesabı olmamalı.
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2025, 17:31:10 Gönderen: VanHelsing »

Orhan4141

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 10 Nisan 2025, 15:56:53 »

.

Hipster

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #94 : 12 Nisan 2025, 02:01:50 »
Asmed kliniğin güncel fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 12 Nisan 2025, 12:25:58 »
Asmed kliniğin güncel fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

fiyatlar bölümünde konusunda yazıyor güncel
Global Moderator

Ok

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #96 : 18 Nisan 2025, 13:19:22 »
Asmed'in güncel fiyatı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

erdyno

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 20 Nisan 2025, 16:04:52 »
Son 1 ayda aldigim fiyatlari buraya yaziyorum. Yurtdisi whatsappimdan mesaj attim, bana yabanci mi turk fiyatimi cektiklerini bilmiyorum:)

Serdar Gokrem, 2200 Euro, 3000 Greft
Muttalip Keser 8000-10000 Euro 2500 Greft
Erkan Ozgun, 80000TL, 5500 Greft
HLC, 9000 Euro, 3500 Greft
Sahin Celik, 70000TL, 4600 Greft
Serkan Aygin, 3000Euro, 4600 Greft

sacekim123

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 21 Nisan 2025, 14:26:23 »
Fiyatların yüksek olmasının sebebi, arz talep dengesi. Türkiye'ye yurt dışından da geldikleri için talep fazla. Talep az olsa rekabet ortamı oluşacak, şuan rekabet yok. Ürünü kaçtan versen giden bir piyasa var.

VanHelsing

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 21 Nisan 2025, 17:56:28 »
Son 1 ayda aldigim fiyatlari buraya yaziyorum. Yurtdisi whatsappimdan mesaj attim, bana yabanci mi turk fiyatimi cektiklerini bilmiyorum:)

Serdar Gokrem, 2200 Euro, 3000 Greft
Muttalip Keser 8000-10000 Euro 2500 Greft
Erkan Ozgun, 80000TL, 5500 Greft
HLC, 9000 Euro, 3500 Greft
Sahin Celik, 70000TL, 4600 Greft
Serkan Aygin, 3000Euro, 4600 Greft
greft sayılarına takıldım neye göre belirlemişler hepsi farklı farklı :)

erdyno

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 21 Nisan 2025, 18:03:31 »
greft sayılarına takıldım neye göre belirlemişler hepsi farklı farklı :)

Benim sac durumuma nazaran bir fiyat verdiler aslinda bana 6000 civari lazim oldugu icin bazilari 2 seferde 1 yil ara ile 2 operasyon yapmayi onerdi.
Her dokturun 1 oturumda maximum nakil ettikleri greft sayisi aslinda bu sayilar.
Bazilarinin teknikleri farkli 3k ustune yapmiyorlar tek seansta.
Bazilari 4600 ustune yapmiyor.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2025, 18:24:25 Gönderen: erdyno »

orkunak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 24 Nisan 2025, 12:59:08 »
Fiyatların şirazesi gerçekten kaymış. Tam 14 ay önce detaylı bir şekilde araştırdım. Yaklaşık fiyatlar 1000-2000 € arasındaydı. Hatta 2000i geçen 1 bilemedin 2 yer vardı.
Şu an gtefti 2€ dan hesaplayanlar var.
Bir de hala yurtdışı fiyatları ile karşılaştırılıyor. Yani İngiltere Almanya vs fiyatları.(ki bu fiyatlara yaklaştı) Bulgaristan ve Romanya da da yapılmaya başlandı. Hatta ortadoğu, Hindistan a kadar gidenler var.
Hindistan zaten daha ucuz. Bulgaristan Romanya da fiyatlar aynı (ve yasal sağlık sigortaları oralarda tamamen geçerli). Yabancıların Türkiyeyi tercih etmeleri için daha iyi fiyatlar verilmeli. Ben artışın etik olduğunu düşünmüyorum.
2 3 haftaya inşallah 2. ekimimi yaptıracağım. Tepeyi de biraz toparladım mı sıra pigmentasyon a gelecek.
Kendim için bir daha bakayım dedim tümünü okudum. Tartışılacak çok şey var ama net olan artışın etik olmadığı. Elindekinden de olacaklar farkında değiller.
Doğru tespit. Yakında el birliğiyle Türkiye'deki 'saç ekim sektörünü' biterecekler. Çok yakında buradaki fiyatlar İngilteredeki, ABD'deki fiyatlarla aynı seviyeye gelecek, o zaman görecekler bakalım yurtdışından Luigi, Michael, Hans vs. gelecek mi..
1 sene önce 1500 EUR olan ekim şimdi 2500-3000 EUR, sanki millet burada Euroyla para kazanıyor. Depremin olmadığı Hamburgda, Amsterdamda bile kiralar İstanbuldan ucuz Euro olarak. Yakında yabancılar kendi ülkelerinde saç ektirmeye başlayınca bizimkiler sürümden para kazanmaya çalışacaklar, o zaman çoğu yer mecburen merdiven altına dönecek..

Seven

• Sr. Member
« Yanıtla #102 : 28 Nisan 2025, 22:26:15 »
Doğru tespit. Yakında el birliğiyle Türkiye'deki 'saç ekim sektörünü' biterecekler. Çok yakında buradaki fiyatlar İngilteredeki, ABD'deki fiyatlarla aynı seviyeye gelecek, o zaman görecekler bakalım yurtdışından Luigi, Michael, Hans vs. gelecek mi..
1 sene önce 1500 EUR olan ekim şimdi 2500-3000 EUR, sanki millet burada Euroyla para kazanıyor. Depremin olmadığı Hamburgda, Amsterdamda bile kiralar İstanbuldan ucuz Euro olarak. Yakında yabancılar kendi ülkelerinde saç ektirmeye başlayınca bizimkiler sürümden para kazanmaya çalışacaklar, o zaman çoğu yer mecburen merdiven altına dönecek..

Yav arkadaş gerçekten bu saçma yorumlardan çok sıkıldım yaa ülkede şirazesi kaymayan ne kaldı abicim ? Bana bir söyle şunun fiyatı artmadı de elimizi neye atsak 4 katı arttı zaten fiyatlar 12 ay da ….. Tüm ülkeyi çöpe atalım o zaman bu mantıkla  2 sene önce 500 tl fatura ödüyordum şimdi faturalar ve aidat ile 20 bini buldu ?? Eee bu nasıl olacak?

2 sene önceli kirası ile şimdi ki kirası aynımı bu adamların ? Ya da 2 sene önceki verdiği çalışan maaşı aynı mı?

Bana örnek verin ülkede şu artmadı aynı fiyat diyin haklı diyelim? Sesinizi çıkardığınız sadece saç ekimi var sanırım .. nerede yaşıyorsunuz siz anlamıyorum ya . Hayal dünyasında filanmısınız
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

sacekim123

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 28 Nisan 2025, 23:24:20 »

Yav arkadaş gerçekten bu saçma yorumlardan çok sıkıldım yaa ülkede şirazesi kaymayan ne kaldı abicim ? Bana bir söyle şunun fiyatı artmadı de elimizi neye atsak 4 katı arttı zaten fiyatlar 12 ay da ….. Tüm ülkeyi çöpe atalım o zaman bu mantıkla  2 sene önce 500 tl fatura ödüyordum şimdi faturalar ve aidat ile 20 bini buldu ?? Eee bu nasıl olacak?

2 sene önceli kirası ile şimdi ki kirası aynımı bu adamların ? Ya da 2 sene önceki verdiği çalışan maaşı aynı mı?

Bana örnek verin ülkede şu artmadı aynı fiyat diyin haklı diyelim? Sesinizi çıkardığınız sadece saç ekimi var sanırım .. nerede yaşıyorsunuz siz anlamıyorum ya . Hayal dünyasında filanmısınız

Saç ekim merkezi sahibi olduğunu çok fazla belli ediyorsun.

Seven

• Sr. Member
« Yanıtla #104 : 29 Nisan 2025, 00:01:08 »
Saç ekim merkezi sahibi olduğunu çok fazla belli ediyorsun.

He aynen kardeşim ben dr Loranzo yum:)))
Cevap veremeyince saç ekim merkezinin adamısın sahibisin Tipik :) ben bu foruma yıllardır yorum yapan biriyim :)

Çok belliymiş daha 2 gün olmuş forumdasın yılların üyesine dediğine bak :)

Dostum söylediklerimde yanlış bir şey yok

Bana 4/5 katı fiyatı artmayan Türkiye de bir şey göster dedim gösterebilirmisin Hadi sana daha detaylı anlatayımda biraz geniş bak olaya

Son yıllarda Türkiye’de yaşanan yüksek enflasyon, yalnızca saç ekimi gibi özel sağlık hizmetlerinin değil, hayatın her alanındaki ürün ve hizmetlerin fiyatlarını ciddi şekilde artırdı.
Özellikle 2021 sonrası süreçte, Türk Lirası’nın döviz karşısında büyük değer kaybetmesi ve genel ekonomik dengesizlikler, birçok sektörde maliyetlerin 4-5 katına kadar çıkmasına sebep oldu.

Artış sadece saç ekimi gibi estetik uygulamalarda değil:

•   Temel gıda maddelerinde,
   •   Kira ve konut fiyatlarında,
   •   Ulaşım ve enerji giderlerinde,
   •   Sağlık ve eğitim harcamalarında da yaşandı.

Eskiden orta gelir grubunun rahatlıkla ulaşabildiği birçok hizmet, artık daha yüksek maliyetlerle sunuluyor.
Özellikle uluslararası hastalar için Türkiye hâlâ saç ekimi açısından cazip gibi görünse de, yerli vatandaşlar için hem sağlık hizmetlerine hem de günlük yaşama erişim maliyetleri ciddi anlamda zorlayıcı hale geldi.

Bu süreçte, saç ekimi merkezleri de artan giderler (personel maaşları, ekipman fiyatları, kira, vergi vs.) nedeniyle fiyatlarını yeniden düzenlemek zorunda kaldılar.
Fakat artış oranları sadece saç ekimi alanına özgü değil; tüm ekonomide genel bir maliyet baskısı mevcut.

Özetle:
Bugün Türkiye’de sadece saç ekimi fiyatları yükselmedi. Gıda, ulaşım, sağlık, eğitim gibi temel ihtiyaçlardan lüks tüketim ürünlerine kadar her şey, enflasyonun etkisiyle çok büyük bir artış gösterdi.

Bilmiyorum be kadar farkındasın ama 4 kişilik bir aile 100 bin tl şu an yolsuzluk sınırı

Kısaca hal böyleyken saç ekimine odaklı konuşmak doğru bir algı değil

Ha sen benim işime o sektör geliyor onu eleştircem diyorsan ayrı konu ben de sana diyorum ki sakız bir 6 katı oldu…

Yakıt mesala 7 liradan 45 liraya fırladı yani
Nenyapıcaklardı sanıyorsunuz ?

Asıl ana sebebi atlayıp tek bir sektöre bu şekilde acımasızca yorum yapamazsın her sektör bu durumda.

Bunun üzerine %25 de gelir vergisi mevcut.
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

Facebook Twitter Instagram