Gönderen Konu: 2025 Saç Ekimi Fiyatları güncel  (Okunma sayısı 45394 defa)

VOLQAvod

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2025 Saç Ekimi Fiyatları güncel
« Yanıtla #75 : 13 Mart 2025, 13:02:58 »
Herkese merhaba, bu siteye yeni üye oldum daha önce sadece üye olmadan okuyordum, üye olmamın sebebi sizden bu işin uzmanları olarak bir sorum olacaktı, yaşım 5 gün sonra 31 i doldurucam , 24 yaşımdan beri ciddi saç dökülmem oldu ve ciddi açıklıklıklar oldu o tarihten beri Ekim yapmak istiyordum ama nasip olmuyordu, şuan karar da verdim paramı da biriktirmeye başladım aklımda olan rakam 50-60 arası ve 2024 için gayet iyi para fakat bu yıl zam gelmiş galiba , Serkan Aygın ile görüştüm Gref sayısı farketmez , saç ekimi 2500€ bu da şuan 100.000 TL yapıyor bana biraz fazla geldi .
 daha ucuza da düzgün Ekim yerleri var Akl mesela yada daha iyisi var ise bana yardımcı olabilirmisiniz , 65.000 TL ye kadar

VOLQAvod

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 13 Mart 2025, 13:37:19 »
Şuan ers clinic ile görüştüm, fotoğraf istediler 35 bin istediler Nisan ayında 40 olacak dediler , ben de nisanın ilk haftasına düşünüyordum dedim , %10 kapora verirseniz ona göre 35 de tutarız rakamı dediler.
Ekimlerini baktım beğendim fakat başka tavsiye edeceğiniz yer varsa memnun olurum.

burak.89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 13 Mart 2025, 13:48:38 »
Şuan ers clinic ile görüştüm, fotoğraf istediler 35 bin istediler Nisan ayında 40 olacak dediler , ben de nisanın ilk haftasına düşünüyordum dedim , %10 kapora verirseniz ona göre 35 de tutarız rakamı dediler.
Ekimlerini baktım beğendim fakat başka tavsiye edeceğiniz yer varsa memnun olurum.

Merhaba, ben de aynı klinikle görüştüm dün. Aynısını bana da dediler. Hakan clinicle görüşüyordum, ama onlar biraz pahalı geldi. ERS de tam aksine ucuz olduğu için soru işaretleri oluştu bende. Ucuz dediğim de diğerlerine kıyasla ve gördüğüm sonuçlar açısından.

VOLQAvod

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 13 Mart 2025, 13:52:01 »
Ama sonuçları bence güzel

Altay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #79 : 15 Mart 2025, 16:50:00 »
Asuman hair güncel fiyat 90bintl mi hala acaba

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 17 Mart 2025, 23:11:23 »
Asuman hair güncel fiyat 90bintl mi hala acaba

evet şu an 90
Global Moderator

Hairnolamaz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 20 Mart 2025, 14:32:15 »
Bugün Büşra Can’dan fiyat aldım 66.000 dendi. 1 Prp 1 mezoterapi fiyat dahilinde. Ek tedaviler ekstra ücretli. Aydın’da yaşıyorum yakın yerde ektirmek istiyorum. İzmir ya da Muğla düşünüyorum. Sibel ve Zafer Ulusan güncel fiyat nedir arkadaşlar? Aradım fakat dönen olmadı henüz.

Hüseyin Kılıç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #82 : 22 Mart 2025, 14:53:58 »
Ahmet tosun kac tl l?Güncel

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 25 Mart 2025, 16:26:30 »
Hakan klinik nisan ve mayıs ayı için 90 bin tl Türk hastalar için fiyat.
Global Moderator

Borandağlı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 06 Nisan 2025, 01:48:12 »
Fiyatlar hiç normal degıl birisi çıkıp bir telefon 120 bin olmuş diyor, diğeri 3-4 kişi bi balık yesen 15 bin ödüyorsun diyor. İyide abicim bu ülkede asgari ücret belli yani bi saç ektirmek için millet yemeden içmeden 6 ay çalışsın mı bu mu yani? Amacım kimseyi kırmak degıl ama bu fiyatları normalleştirmeyin lütfen pahalı işte. Herkes 120 binlik telefon kullanmıyor herkes bi restoranta 10 bin hesap ödemiyor. Aylık 22 bin alıp evi kira olan çoluk çocuk okutan insanlarda var. Zaten ülkede hersey pahalı iyice millete külfet olmanın anlamı yok. Gereksiz pahalılık halka zulümdür, zulüm etmeyin. Saygılar

aragon006

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 06 Nisan 2025, 07:42:00 »
Haklısın kardeşim
15 bin TL ye balık yiyip bunu normallestirenler komik duruma düsüyor
Buradan gelen reklam ücretleriyle rahat rahat yiyorlardır ama  :D ;)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 07 Nisan 2025, 16:16:25 »
Ahmet tosun kac tl l?Güncel

Ahmet tosun sanırım 60 bin tl

Fiyatına göre çok başarılı bir saç ekimci
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 08 Nisan 2025, 04:45:07 »
Fiyatlar hiç normal degıl birisi çıkıp bir telefon 120 bin olmuş diyor, diğeri 3-4 kişi bi balık yesen 15 bin ödüyorsun diyor. İyide abicim bu ülkede asgari ücret belli yani bi saç ektirmek için millet yemeden içmeden 6 ay çalışsın mı bu mu yani? Amacım kimseyi kırmak degıl ama bu fiyatları normalleştirmeyin lütfen pahalı işte. Herkes 120 binlik telefon kullanmıyor herkes bi restoranta 10 bin hesap ödemiyor. Aylık 22 bin alıp evi kira olan çoluk çocuk okutan insanlarda var. Zaten ülkede hersey pahalı iyice millete külfet olmanın anlamı yok. Gereksiz pahalılık halka zulümdür, zulüm etmeyin. Saygılar

Ülke gerçekleri ortada dostum
Yabancılarda zaten bu yüzden tr de saç ektiriyor kendi ülkelerinde 5 bin euro dan aşşağı saç ekimci yok onlarda dandik merkezler burafa gelip 1000 euro verip merdiven altı merkezlerde rezil oluyorlar ayrıca iphone %70 zamlanıyor :) abd deki vergiden dolayı. :)

İnsanlar zor kazanıyor zor geçiniyor haklısın durum gerçekten kötü ama bu saç ekimi değil genel olarak kötüyüz sadece saç ekimi değil neredeyse hiç bir şey almaya gitmeye yapmaya hakkımız kalmadı.

Saç ekimi her bütçeye göre uygun ona göre kalitede merkezler var ama en iyisini isteyip çok pahalı demek de saçma olur

Bütçene göre merkez bakmalısın. Bizi ilgilendiren bütçemiz

Global Moderator

Orhan4141

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 08 Nisan 2025, 19:20:30 »
Madem ki çok bilginiz var burada tartışacağınıza, bazı arkadaşlar hangi merkez çok iyi ön bölge ekimini hangi klinik daha iyi yapıyor diye sormuşlar ve hiçbiriniz cevap vermiyorsunuz ne biçim form kullanıyorsunuz…

Ben de saç ektirmek istiyorum araştırıyorum fakat o kadar bilgi kirliliği var ki bu sebeplerden dolayı karar veremiyorum…
Ektirenler varsa İstanbul Bursa Ankara İzmir fark etmez lütfen biriniz bir cevap verin varsa tecrübe edinen birileri hangi ekip merkezi güzel lütfen yazsın…

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 09 Nisan 2025, 11:05:58 »
Madem ki çok bilginiz var burada tartışacağınıza, bazı arkadaşlar hangi merkez çok iyi ön bölge ekimini hangi klinik daha iyi yapıyor diye sormuşlar ve hiçbiriniz cevap vermiyorsunuz ne biçim form kullanıyorsunuz…

Ben de saç ektirmek istiyorum araştırıyorum fakat o kadar bilgi kirliliği var ki bu sebeplerden dolayı karar veremiyorum…
Ektirenler varsa İstanbul Bursa Ankara İzmir fark etmez lütfen biriniz bir cevap verin varsa tecrübe edinen birileri hangi ekip merkezi güzel lütfen yazsın…

Önce konu aç forumda saçlarını ekle adam mümecim mi saçlarını görmeden sana şuna git buna git desin.

Bilgi almak için herhangi bir paylaşım yapmaya bile zahmet etmemişsin? Ama ancak eleştiri
Adamın forumda yardım etmediği insan yok buradaki başarılı sonuç alan herkes onun sayesinde bu saçlara kavuştu.

Bilgi kirliliği yok forumda araştırmasını bilene sen hiç bir şey bilmiyorsan anlayamazsın zaten

Forumda konu açar insanlar saçlarını paylaşır

Açıklık donör kalitesi saç cinsi kalitesi buna göre ön görülerde bulunulur.

Facebook Twitter Instagram