Gönderen Konu: Ekim Sonrasında Bakım Seti - Kullanım Zamanına İlişkin Öneri  (Okunma sayısı 64 defa)

Cmbtnt

• Yeni üye
  • *
Merhabalar kıymetli arkadaşlar. Öncelikle bu forumu kuranlardan, emek edip bilgi paylaşımı yapan arkadaşlardan Allah razı olsun. Gerçekten, sayenizde iyi kötü bilgi sahibi olup, saç ekimini 21 Kasım'da gerçekleştirdim.
Saç Ekimi Sonucuna İlişkin Konum : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36934.0
4. günü geride bıraktım. 4. gün fotoğrafını aşağıya ekliyorum;

Ekim öncesinde kısa bir süre Xpecia kullandım (2 hafta kadar) Şu an herhangi bir takviye kullanmıyorum. Yalnızca ekim merkezinin vermiş olduğu ağrı kesici, ödem atıcı ve kan sulandırıcı birkaç ilaç kullanıyorum. Haricen, yine ekim merkezim bana DIVOQUE bakım setini önerdi. İçeriğinde, Şampuan, Procapil Sprey, Ozon Yağı, Biotin Tablet mevcut. Bu seti alıp kullanmayı düşünüyorum. Bu konuda bana bir öneriniz olur mu? Sizce set benim için uygun mudur? Haricen ek olarak kullanmam gereken takviyeler mevcut mudur sizce? Xpecia kullanmaya devam edeyim mi? Bu arada, belirtmemde fayda olduğunu düşünüyorum, ekimin hemen ertesi günü eksozom tedavisi (baby stamp) uygulandı.

Bir de, yukarıda belirttiğim ekim sonuçları konusuna herhangi bir yorum yapılmadı, bu da beni haliyle endişeye sevk etti, acaba beğenilmedi mi diye. Rica etsem, ekim işlemimi değerlendirebilir misiniz?

Saygılarımla..

Kerimm34

• Hero Member
konuyu yanlış yere açmışsın dostum o yüzden yorum gelmedi sanırım .finasterid kullanmıyorsan xpecia bence kullanmaya devam et .bahsettiğin setin içeriği tamda ihtiyaç olan şeyler ama kalitelimi orasını bilemeyeceğim dostum .bu arada ekimin sık ve genel olarakta sağlıklı görünüyor .

Cmbtnt

• Yeni üye
  • *
konuyu yanlış yere açmışsın dostum o yüzden yorum gelmedi sanırım .finasterid kullanmıyorsan xpecia bence kullanmaya devam et .bahsettiğin setin içeriği tamda ihtiyaç olan şeyler ama kalitelimi orasını bilemeyeceğim dostum .bu arada ekimin sık ve genel olarakta sağlıklı görünüyor .
Teşekkürler hocam yorumunuz için. Tamamdır, xpecia kullanmaya devam edeyim o zaman. Peki bu süreçte mi kullanmak gerek yoksa kabuk dökümünden sonra mı başlamak gerek takviye ilaçlara ne düşünüyorsunuz?

hope1

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sça bakım setlerine büyük para ödemenize gerek yok.
Artık Xpecia  başlayabilirisniz.

Cmbtnt

• Yeni üye
  • *
Sça bakım setlerine büyük para ödemenize gerek yok.
Artık Xpecia  başlayabilirisniz.
Tamamdır hocam teşekkür ediyorum.

hope1

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ayrıca ekimden 1 ay sonra Minoxidil içerikli spreyler kullanmaya başlayabilirsiniz.

Cmbtnt

• Yeni üye
  • *
Tamamdır hocam teşekkürler. Şu an ekimin 5. günündeyim. Yıkama sonrası fotoğrafları ekim konusuna yazdım ama orada gözden kaçıyor cevaplanmıyor galiba. Size zahmet buraya koysam bir duruma bakar mısınız? Süreç sizce nasıl ilerliyor? Şu an hiçbir takviye vs. kullanmıyorum öyle evde oturuyorum iyileşmesini bekliyorum. Acaba eksik bir şeyler yapıyor muyum diye çok endişeliyim gerçekten :)

hope1

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herşey yolunda görünüyor, istirahat ederek en iyisini yapıyorsunuz, endişeye mahal yok kabuk dökümünden sonra normal yaşamınıza dönersiniz.

Cmbtnt

• Yeni üye
  • *
Çok teşekkürler hocam

Facebook Twitter Instagram