Gönderen Konu: Trassiz sac ekimi hakkinda  (Okunma sayısı 112 defa)

Serkan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Trassiz sac ekimi hakkinda
« : 24 Kasım 2024, 22:50:19 »
Merhabalar,
2017 yilinda Ozgur Nalbant tarafinda 3409 greftlik sac ekimi yaptirdim.( https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1828.0 )
Gayet memnun kaldim fakat 30 yasindaydim ve saclarim dokulmeye devam etti, surec hakkinda forumum mevcuttur.
Simdi calisma kosullari sebebiyle tras olmadan ekim yaptirmam gerekiyor. Sadece doner bolge traslanacak. Antalya medicalpark medica hair ile gorustum dhi yontemi ile yapariz dediler, fotograflari paylasiyorum, mukemmel sonuc beklentim yok sadece daha iyi olup idare etsin beni, yorumunuz nedir ?

Serkan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Trassiz sac ekimi hakkinda
« Yanıtla #1 : 24 Kasım 2024, 23:05:44 »
Gorunum

woc

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Kasım 2024, 05:14:15 »
Hocam açıklık ufak bir bölge olsa dediğiniz olabilir ancak seyrekliğiniz genel ve vartex’e kadar gelmiş. Şahsi görüşüm ekim için acele etmeyin, müsait olduğunuzda saçlarınızı kestirerek doğru ve kaliteli bir ekim yaptırın. Saç bu, kökler sayılı ve sınırlı, amaan ektireyim gitsin nolacak derseniz daha büyük pişman olabilirsiniz. Bence kararınızı tekrar gözden geçirin derim. Saygılarımla.

Leao

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Kasım 2024, 05:26:07 »
Gorunum
Yukarıdaki yoruma katılıyorum şu an için görüntüde güzel duruyor bence ekim için erken hele traşsız 300 400 greft ekilmeyecek donör geri gelmez hocam kendi saçlarınızı da kaybedersiniz mazallah müsait bir durumda traşlı ekim daha doğru olur fikrimce

m7hendismi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Kasım 2024, 13:01:31 »
Bu kafaya traşsız ekim hata olur.

Asmed gibi donörü kesmeden ekmeyecekler donör alanı 0 layıp ekilecek aralara girilicek alan geniz kesip düzgün bir saç ekimi yaptırmayacaksanız bulaşmayın ekim işine

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Kasım 2024, 14:04:04 »
Bu saç için traşsız saç ekimi hata olur kardeşim vaktin yoksa bekleyeceksin vakit yarattığın zaman saç ektirceksin düzgün 1 Ekim istiyorsan saçını kestirip düzgün bir şekilde aralara güzelce sıklaştırma yaptıracaksın

Ayrıca long hair bu şekilde olur uzun saç alınır uzun saç ekilir
Donör traşlanarak yapılan ekimler long hair değildir
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2024, 14:20:00 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram