Gönderen Konu: 7 YILLIK SAÇ DÖKÜLMESİ HİKAYEM  (Okunma sayısı 750 defa)

Jo1881

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
7 YILLIK SAÇ DÖKÜLMESİ HİKAYEM
« : 23 Kasım 2024, 15:39:41 »
Arkadaşlar uzun süredir hafif hafif saç dökülmesi problemi yaşıyorum ara ara saç serumu ve doğal yağlar ile gidermeye çalıştım işim gereği saçlarımı sürekli kısa tutmam ve kep takmam gerekiyor 7 yıllık fotoğraflar ile saç dökülmemi göstermek istedim fotoğraflar biraz yanıltıcı oluyor önceden de saçlarım mükemmel sıklıkta değildi ama git gide ilerliyor yorumlarınızı ve tedavi önerilerinizi bekliyorum şuan yves rocher saç serumu kullanıyorum ama pek faydasını görmedim sadece saçları biraz canlandırdı o kadar alttaki fotoğraflar 23 yaşıma ait üsttekiler 27

Nerterver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 7 YILLIK SAÇ DÖKÜLMESİ HİKAYEM
« Yanıtla #1 : 05 Nisan 2025, 22:00:21 »
 görünen köy kılavuz istemez saçlarında bir şey yok insanlarla dalga geçmek içinmi bu foruma kayıt olup konu açıyorsunuz anlamıyorum

Jo1881

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Nisan 2025, 08:29:29 »
görünen köy kılavuz istemez saçlarında bir şey yok insanlarla dalga geçmek içinmi bu foruma kayıt olup konu açıyorsunuz anlamıyorum

Fotoğraflardan tam belli olmayabilir ama net bir dökülmesi var alın çizgim 2.5 cm geriye gitti ve genel olarak saç hacmim 3 de 1 oranında azalmıştır niye dalga geçiyim

Nerterver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Nisan 2025, 09:36:15 »
Fotoğraflardan tam belli olmayabilir ama net bir dökülmesi var alın çizgim 2.5 cm geriye gitti ve genel olarak saç hacmim 3 de 1 oranında azalmıştır niye dalga geçiyim
sen hayatında açılmış geriye gitmiş şakak hic görmedin mi dünyadaki hicbir erkeğin 15 yaşındaki saçlarıyla 20 yaşındakiler aynı olmaz dokulmesi olmayan dahil

Jo1881

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Nisan 2025, 10:14:10 »
sen hayatında açılmış geriye gitmiş şakak hic görmedin mi dünyadaki hicbir erkeğin 15 yaşındaki saçlarıyla 20 yaşındakiler aynı olmaz dokulmesi olmayan dahil
Hocam biraz haklı olabilirsin ama saç dökülmesi mevcut doktora gittim o da genetik dökülme olduğunu söyledi prp yapabileceğini ama etkisinin fazla olmayacağını söyledi tedavi arıyorum sitede tecrübeli insanlardan çünkü doktorlar yardımcı olmuyor

Nerterver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Nisan 2025, 11:09:41 »
Hocam biraz haklı olabilirsin ama saç dökülmesi mevcut doktora gittim o da genetik dökülme olduğunu söyledi prp yapabileceğini ama etkisinin fazla olmayacağını söyledi tedavi arıyorum sitede tecrübeli insanlardan çünkü doktorlar yardımcı olmuyor
Bak dostum bende 5yıldır saç dökülmesiyle ugrasıyorum şuanki yaşım 21 saçlarım seninki gibi olsaydı bu siteye uğramazdim dahi ha benim saçlarımda allaha şükür çok kötü değil ama Baya seyreldi gözle görülür fark var sende oda yok insan boğulmak istediği zaman bir kaşık suda dahi boğulur kendine dert arıyorsan saçlarında deği farklı konularda ara  derdi tasayı ergenliğim ve bu yaşıma kadarda obezite ile mücadele ettim çoğu doktor ömrüm Boyunda kilolu olacağımı söyledi suanda boyuma göre gayet iyiyim kendi kendime iyisiyle kötüsüyle kilo verdim toparladım kendimi insanın en büyük Doktor'u kendisidir ölümcül Birşey olmadığı sürece  tek bir doktor ile yetinmemek gerek bak misal yarında doktora gidicem bu sefer saç dökülüyor napmam lazım demek yerine xpecia aga-e tablet ve çeşitli medikal tedaviler Hakkında bilgi alıcam ayrıca ailenin genel durumu nasıl detaylı baktınmı kel varmı kel olanlar nasıl full kelmi yoksa sedece tepe dökük yanlar sağlammı bunlara falan baksana  benim ailedemde kel yok koca sülalemiz de sadece annemin dayısının oğlu kel bunu Doktor'a söylesem genetik ondan gelmiş diyecek halbuki babasi kel olupta oglu kel olmayan görmedim erkekte dökülme%70 babadan gelir baban kelde veya amcan deden falan onlarla konuş kaç yaşlarında dökülme Başlamış

Facebook Twitter Instagram