Merhaba Öncelikle bu forumu kuran ve deneyimli arkadaşlara teşekkür ederim.
Elimden geldigince ayrıntılı bir şekilde surecimi paylaşmaya gayret edeceğim Ekim yaptıracak arkadaşlara faydam olursa ne mutlu
Ekim yeri konusunda forumdan edindiğim bilgi ve tavsiyeler neticesinde Asuman Hair’i tercih ettim.
Bunun birkaç nedeni oldu. Burlardan birisi burada yer alan güzel ekim sonuçlariydi ve ikinci neden olarak da fiyat performans oranı
Sabah 7:30’da klinikte idim Özlem hanım karşıladı çok ilgili bir kişi temel bilgilendirmeden sonra islemlere başlandı. Asuman hanım saç çizgisini belirledi sonrasında fikrimi sordu kendisine bıraktım. Lokal anestezi çok fazla can yakmasada sürecin en zorlu aşaması ama çokta abartılacak bir durum değil.
Sac alım Enes bey ve Atakan bey, yaptılar çok cana yakın ve hoş sohbet arkadaşlar. 13:00 gibi alım islemi bitti. Gelen yemegi yedim. Ardından Asuman hoca geldi ve kanalların tamamını kendisi açtı.
Ardından ekim işlemine geçti. Bu süreçte Enes bey ve Atakan beyde dahil oldu. Saat 19.30 gibi işlem bitti.
Gecesi herhangi bi ağrım sızım olmadi. Aldığım yolcu yastigi ile uzun ve güzel bir uyku cektim. Ertesi gun 12: de yikama islemi için kliniğe gittim ve sürecin çok iyi gittiği bilgisini aldım bende memnundum
Bence zor bir işlem aldıkları ücreti fazlasıyla hak eden bir meslek olduğunu düşünüyorum en azından Asuman Hair deki yaşadıklarım açısından söylüyorum.
Ekimin hastane ortamında olması güven veriyor. Ekimde emek veren Asuman hocaya tüm ekibine tekrar teşekkür ederim.
Takviye;
Xpecia sabah akşam kullanıyorum