Saç Ekimi Sonuçları
10. Gün kabuk dökümü
Maşallah diyeyim güzel görünüyor. Benim de kabuk dökümü sonrası böyle olur umarım 😅 İşe başlamaya müsait olur mu diye düşünüyordum da gayet müsait görünüyor.
inşallah olur hocam 🙏🏻kabuk dökümünden sonraki hali çalışmanıza bir engeli olmaz hocam, kabuk dökümünden önceki süreçte çalışmanıza engel olmaz ama tabi çalışma ortamınız steril ise. 6-7 günlük süreç önemli hocam.
Anladım hocam, kabuk dökümüne kadar evde olmak en iyisi o halde. Süreci sorunsuz atlatalım sonrası için Allah kerim.
öyle tabi hocam siz ne yaptınız ?
Merhaba Hocam, ben de tam ekim yaptım diye paylaşım yapacaktım. Bugün sabah ekim yaptırdım. Anlık fotoğraf paylaşıyorum.
hayırlı olsun hocam sonuçlarımız güzel olur inşallah.
Fotoları güncelleyelim
merhabalar, öncelikle ekiminiz umarım istediğiniz şekilde sonuçlanır. Aynı kliniğe gitmeyi düşünüyorum da bilgi alma amaçlı sizden müsaitliğiniz olduğundan tarafıma wp üzerinden yazar mısınız ? 0545 715 55 68