Gönderen Konu: Hsn Hair klinik Saç Ekimi. 5500 Greft Yaş 29  (Okunma sayısı 1642 defa)

keltosadayadayi

• Yeni üye
  • *
Ynt: Hsn Hair klinik Saç Ekimi. 5500 Greft Yaş 29
« Yanıtla #16 : 03 Aralık 2024, 23:35:25 »
Dostum sorun yok burası kocaman bir arşiv ve böyle bakmak lazım. Biz de buna katkıda bulunuyoruz ve ilerleyişi takip etme fırsatı buluyoruz.

Hayırlısı bakalım, insanın karşısında bir muhatap bulması yine de güzel birşey.

Gelişme... Bugün mezoterapi yaptırdım. İğneli tabanca gibi bir alet kullanarak yaptılar. Fakat aman Allahım bu nasıl bir acı dayanması mümkün değil. Saç ekimi sırasında narkoz alırken bunun 10 da 1 i kadar acımıştır. İlk ve sondu bir daha yaptırmayı düşünmüyorum.

Klinik personeli kendi verdikleri şampuanı egzamamdan dolayı değiştirmemi söyledi Vicky diye bir marka önerdiler fakat daha önceden Embeauty diye bir şampuan siparişi vermiştim. Embeauty ile yola devam edeceğim. Vicky şampuan aşırı pahalı ve mg oldukça düşük diye tercih etmeyi düşünmüyorum.

Saçların gidişatını beğendiler özellikle ense bölümünde donor bölge kapanmış diye kendileri de sevindiler. Yanların ise biraz daha zaman alabileceğini ilettiler. Donor bölge alanını evde kendim traş ettim açıkcası yaptığım tıraştan oldukça memnunum kısadan uzuna doğru kat kat tarak kullanarak aldım ve ense bölümünü kesmek için ayna kullandım. Simetrik bir kesim yapmayı başardığımı düşünüyorum.

NOT
Takviye ilaç olarak sadece vitamin kullanıyorum.
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2024, 23:41:46 Gönderen: keltosadayadayi »
  • Ekim Tarihi: 04.11.2024
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

keltosadayadayi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 06 Aralık 2024, 16:42:38 »
31. GÜN FOTOĞRAFLARI Embeauty Şampuan ve Vitamin Kullanmaya devam ediyorum.

Donör alanındaki saçları çirkin görüntüden dolayı makine ile kestim. (Klinik Kesebilirsiniz Dedi)

Şok dökülme evresi bitti mi yoksa devam mı ediyor emin değilim. Banyoda şampuan ile saçlarıma masaj yaparken elime gelmiyor. Saçlarımın son halini bırakıyorum. Okuyan varsa gelişim veya süreç nasıl gidiyor yorum yaparsa sevinirim.

• Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Onursal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 06 Aralık 2024, 19:07:10 »
Donor guzel toparlamış. Ekiminiz hayırlı olsun tekrar

Onur2508

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 07 Aralık 2024, 17:25:26 »
Gayet güzel ilerliyor hocam daha sürecin çok başı 3. Aydan itibaren daha iyi olacak inşallah donör de güzel toparlamış hayırlı olsun 
  • Ekim Tarihi: 4.11.2024
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Hakan clinic
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 27

maravillars35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 07 Aralık 2024, 17:44:49 »
Ekiminiz güzel görünüyor hocam üçüncü aylara doğru gözle görünür gelişme alırsınız umarım

keltosadayadayi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 09 Aralık 2024, 18:11:47 »
Donor guzel toparlamış. Ekiminiz hayırlı olsun tekrar

Yorum için çok teşekkür ederim hocam yalnız bir problemim var normal birşey mi bilemiyorum. Saç ekilen ön bölgenin derisi ekimden sonra bu güne kadar oldukça sert bir tabaka olarak geliyor. Yani sanki kafamın üzerine muşamba sermişler öyle diyeyim. Sert masajlar ve yıkama yapıyorum ama durum aynı normal birşey mi en ufak birim yoktur. Konu hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

keltosadayadayi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 09 Aralık 2024, 18:13:44 »
Ekiminiz güzel görünüyor hocam üçüncü aylara doğru gözle görünür gelişme alırsınız umarım

İnşallah hocam çok teşekkür ederim. Bu günlerde sivilceler arttı kaşınmalar azalsa da hala devam ediyor.

Asıl problem ekimden bu güne kadar hala kafamın ön tarafının deri tabakasını çok sert olarak hissediyorum.
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Onursal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 09 Aralık 2024, 18:30:27 »
Yorum için çok teşekkür ederim hocam yalnız bir problemim var normal birşey mi bilemiyorum. Saç ekilen ön bölgenin derisi ekimden sonra bu güne kadar oldukça sert bir tabaka olarak geliyor. Yani sanki kafamın üzerine muşamba sermişler öyle diyeyim. Sert masajlar ve yıkama yapıyorum ama durum aynı normal birşey mi en ufak birim yoktur. Konu hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Ekim yaptırdığınız yere sorar yada bir cildiye doktoruna gorunurseniz iyi olur normalde ekim yaptırıp bunu yaşayan (egzama dışında) görmedim.

keltosadayadayi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 09 Aralık 2024, 18:32:23 »
Ekim yaptırdığınız yere sorar yada bir cildiye doktoruna gorunurseniz iyi olur normalde ekim yaptırıp bunu yaşayan (egzama dışında) görmedim.

Egzamam var cevap için teşekkür ederim. Eve geçince yeni fotoğraflar ile süreç hakkında güncellemelere devam edeceğim. ❤️
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

İstanbul3442

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 09 Aralık 2024, 20:43:16 »
Bu hissiyatın normal olduğunu düşünüyorum. Ayrıca donör çok güzel toplamış

keltosadayadayi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 11 Aralık 2024, 16:05:00 »
Bu hissiyatın normal olduğunu düşünüyorum. Ayrıca donör çok güzel toplamış

Merhaba, donör bölge saçları kesince güzel duruyor da uzayınca o seyrekliği hala hissettiriyor maalesef, ilerleyen zamanlarda o seyrek görüntünün kaybolması en büyük temennilerimden bir tanesi.

Ekim alanı ise saç tellerim ince olduğu için fotoğrafta pek belli etmiyor sanki ama ufak ufak uçlarını görmeye başladım diyebilirim.

En büyük avantajım mevsimin kış olması, bir kafeye gittiğimde içeri alan olsun balkon alanı olsun sürekli bere ile gezmek beni biraz üzüyor. Bir an önce toparlasın ya da diğer saçlarım uzayıp da kapatsın diye dua ediyorum. Sanırım biraz aceleci davranıyorum.
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

keltosadayadayi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 11 Aralık 2024, 16:17:35 »
37. GÜNDEN MERHABALAR SAÇIMIN SON DURUMU VE BAZI GELİŞMELER

Kliniğin vemiş olduğu vitamin takviyesini hala kullanmaktayım.

Embeauty Şampuan saçlarımın egzamadan dolayı kepeklenmesine iyi geldi.

Expecia siparişi verdim 2 paket umarım saçlarımın güçlenmesinde ve hızlı uzamasında faydası olur.

Süreç seyrinde gidiyor fakat ön taraf ekim alanının diğer alana göre çok geriden gelmesi ve saç derisinde kızarıklıkların olması sosyalleşme konusunda özgüvenimi biraz kırıyor. Genel itibariyle ev dışında bere ile takılıyorum.

Keza yukarıda ekim yapılan ön tarafta derinin sertleştiğini belirtmiştim. Ne zaman geçer bir fikrim yoktur.

Kafamda bu aralar sivilcelerim oldukça arttı ve küçük sivilceler de değiller. Ekimden dolayı normal süreç olduğunu düşünüyorum.

Şuana kadar yorum yapan, yönlendiren, destek çıkan, süreç hakkında bilgi veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Şimdi fotoğraflara geçelim.

Ense kısmını düzgün çekemedim ama ense donor alanımda bir problem yoktur diyebilirim. İlerleyen günlerde arkadaşa çektirir öyle tekrar yüklerim.
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

keltosadayadayi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 19 Aralık 2024, 04:23:47 »
44. Günün. Malatya Plakası Olmasının Hatrı İçin Yazılı Bir Güncelleme

1- Kliniğin vermiş olduğu ilacı ve Xpecia kullanımına devam ediyorum.

Kullanım şeklim sabah kliniğin vermiş olduğu vitamin ve biotin destekli hap tok karna, akşamları tok karnına Xpecia yutuyorum.

2- Embeauty Biotin destekli tuzsuz şampuanı kullanmaya devam ediyorum.

3- Sonuç olarak bol bol başımın içerisinde sivilcelenmeler ve iltihaplanmalar bulunuyor. İlaçların yan etkisi veya sürecin cazibesi olacağına dair düşünüyorum.

İltihaplanmaları ve sivilceleri ucuna iğne batırarak patlamasını sağlıyorum. (Hintell' in diğer ekimlerde vermiş olduğu tavsiyedir)

4 - Saçların yanları tekrar uzadığı için makine ile donör bölge traşı yapıldı.

5- Ekim bölgesinde gözle görülür bir uzama ya da dökülme gibi belirtiler yoktur. Bu nedenle fotoğraf güncellemesi yapılmadı.

6- Kendi saçlarımın tepe bölgesinde 44. günde 1.5 cm kadar uzama var. Saçlarımın nedense yavaş uzadığını hissediyorum belki psikolojiktir emin değilim.

7- İlaçlar, şampuanın veya bir defa yapılmış olan mezoterapinin etkisi midir bilemiyorum ama kendi saçlarımda güçlenme gözlemliyorum.

8- Kaşıntılar geçti diyebilirim.

9- Ekim bölgesindeki kızarıklık %95 bitti.

Süreç bu şekilde arkadaşlar. Şuan için canımı sıkan iki faktör var. Yukarıda belirtmiş olduğum sivilcelenmeler (bazıları derinin altında sanki yağ bezesi gibi hissettiriyor). Diğeri ise insan ufak da olsa bir hareketlenme görmek istiyor. (Biliyorum 3.ay saçların çıkması için ilk süreç ve daha yarısındayım)

İyisiyle kötüsüyle 44. güne geldik dostlar. Ekim yaptıracak olanlar veya düşünenler için ilk 10 gün diyorlar genelde ama benim tecrübelerim ilk 15 gün meşakkatli geçiyor.

Uyku pozisyonu, ödem, kabuklanma, cildin hassas olması nedeniyle yıkama esnasındaki sızlamalar vsvs. Ama bana bana kalırsa sonucu görmedim henüz fakat ekim sırasında donor bölge ve greftlere zarar verilmediyse tekrar saç kazanma ihtimali için bile değer.

Ekim yaptıracağınız yeri iyi araştırmanızı, hastane ortamında gerçekleştirilmesini, aklınıza takılan merak ettiğiniz tüm soruları baştan sormanızı, Google üzerinden kliniğin almış olduğu yorumları incelemenizi (çünkü instagramda ve Web sitelerinde sadece başarılı paylaşımlar bulunuyor) tavsiye ederim. Unutmadan, kesinlikle ön saç çizginize doktorunuzla beraber karar verin derim. Başkasının hatası üzülmektense kendi tercihlerinizin sonucu olarak iyiyi veya kötüyü kabullenirsiniz. Şahsen ben öyle yaptım.

Ve her yüksek fiyat çeken yer başarılı olmadığı gibi her uygun fiyat çeken yer de kalitesiz demek doğru olmaz.

Benim saç ekimim 30.000 TL ' ye yapıldı. Fiyat vermelerindeki erken kel olmam ya da açığın çok olmaması değildi. Maksimum olabilecek greft neyse onu yaparız dediler.

Sonucu beraber göreceğiz.

Saygılarımla.
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Eminacil

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 19 Aralık 2024, 09:56:55 »
Saç ekimin hayırlı olsun kaliteli bir saç yapın var açıklığın da az temiz ve sık ekilmiş sonucun çiçek gibi olmaması için sebep göremiyorum

Facebook Twitter Instagram