Gönderen Konu: Hakan Doğanay Saç ekimi 2500 greft  (Okunma sayısı 30764 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Hakan Doğanay Saç ekimi
« Yanıtla #15 : 03 Şubat 2018, 16:23:45 »
Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler sonuçların faydalı olması adına sadece bu kanaldan paylaşıyor olacağım.
Bu arada ekim manuel alım olacak sakaldan ise 1000 greft kullanılacak
Şuanda finas kullanmak gereklimi yoksa operasyon sonrasımı kullanmalıyım gerçi çokda uzun bir ara değil 20 gün zaman kaldı.

Bence 3 ekimin olucak kullanırsan iyi olur senin için en azından 1 sene kullanıcaksan hemen başlasan iyi olur.

blackeneds

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 03 Şubat 2018, 16:39:42 »
Hakan hoca iyidir, manuel alım ile tercih edilmesi donör alan ve açıklık dikkate alındığında iyi ama 3000 greft ile bu açıklık kapanmaz. Hoca muhtemelen ilave bir ekim daha olur diye sakaldan destekliyor donör alanı daha da zorlamamak için.

Tavsiyem Serdar Görkem'i çok ciddi bir şekilde düşünmeniz hem manuel alım yapıyor hemde bu tarz ekimlerinde çok başarılı sonuçları var. DHI yöntemini daha çok aralara girilmesi gereken ekimlerdr daha mantıklı ve başarılı buluyorum.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 03 Şubat 2018, 17:25:21 »
İşinin ehli bi doktora ektirmişsiniz sonuçta başrılı olucaktır hayırlı olsun ekiminiz.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 03 Şubat 2018, 17:57:25 »
İşinin ehli bi doktora ektirmişsiniz sonuçta başrılı olucaktır hayırlı olsun ekiminiz.

Saçsızkel daha ektirmemiş arkadaş:) randevu almış, ama ileri görüşlü biri olman sevindirici:)

Msterz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Şubat 2018, 19:14:24 »
Hintell ben aslında özellikle Hakan beyin asistanıyla görüşmemde finas konusunu sordum hemen başlasam donör için faydası olurmu diye bana gerek yok Hakan bey gerekenleri operasyon sonrası verecektir dedi. Acaba alım yaparken finas kullanan kişilerin donörlerinde kanama olma olasılığımı var bunu göz önünde bulundurarakmı söyledi bilemedim. Yoksa şuan elimde pro-pecia var kullanmak için ekim zamanını bekliyorum.

Msterz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 03 Şubat 2018, 19:21:12 »
3000 greft ile bu açıklığın kapanmayacağı aşikar, en azından isteğim toppik ve benzeri kapatıcı ürünleri kullanmadan yeterli bir görüntüye sahip olmak, çünkü uzun süredir bunları kullanıyorum ve gerçekten artık can sıkıcı bir hal aldı artık.

sound

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 03 Şubat 2018, 23:55:51 »
Hintell ben aslında özellikle Hakan beyin asistanıyla görüşmemde finas konusunu sordum hemen başlasam donör için faydası olurmu diye bana gerek yok Hakan bey gerekenleri operasyon sonrası verecektir dedi. Acaba alım yaparken finas kullanan kişilerin donörlerinde kanama olma olasılığımı var bunu göz önünde bulundurarakmı söyledi bilemedim. Yoksa şuan elimde pro-pecia var kullanmak için ekim zamanını bekliyorum.
Asistanına değil de bizzat hocaya sormalısınız bence sonuçta üçüncü operasyonunuz , son şansınız

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 04 Şubat 2018, 21:51:42 »

Simdi tabıkı doktorun soyledıklerı sizin için asıl olan biz sadece fikir verebılırız doktor beyın asıstanı busekılde belırttıyse sız doktorunuz ne sekılde yönlendirirse onu uygulayın.
Global Moderator

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 05 Şubat 2018, 10:59:23 »
Bence proscar kullanmak için geç kalmışsınız bu saatten sonra kullanmazsanız daha doğru olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 05 Şubat 2018, 11:02:19 »
Bence proscar kullanmak için geç kalmışsınız bu saatten sonra kullanmazsanız daha doğru olur.
  ne alaka ?
Global Moderator

Msterz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 20 Şubat 2018, 16:00:53 »
Hakan beye gerçekten çok teşekkür ediyorum kendisi çok yetenekli bir doktor aynı zamanda çok nazik ve misafirperverler 2500 greft 1000 sakal olarak  implanter pen yöntemi ile gerçekleştirildi..

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 20 Şubat 2018, 16:16:48 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Gelişmeye dair fotoğraflarınızı takip ediyor olacağız. Uygun bir zamanda sakal ve saç donör bölgeler için de resim paylaşır mısınız?

never_fear

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 20 Şubat 2018, 16:44:50 »
geçmiş olsun inş istediğiniz gibi olur sonuç

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 20 Şubat 2018, 18:03:33 »
hayırlı olsun.

Msterz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 20 Şubat 2018, 20:03:46 »
Teşekkürler arkadaşlar buarada yanlış ifade olmuş resimdeki foto 1500 greft ilk gün fotosu bugün 1000 greft sakal bugün yapıldı, resimleri faydalı olması ümidiyle  müsait zamanda paylaşacağım.

Facebook Twitter Instagram