Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir forumu takip ediyorum. Ciddi ciddi ekimi düşündüğüm için üye olmaya ve tavsiyelerinizi almak ve ekim sonrası tecrübelerimi paylaşmak için konu açmaya karar verdim.
Yaşım 32 arkadaşlar. Her açıdan flaşlı ve flaşsız fotoğraf çektim ve yükledim. Sizce donör bölgem yeterli midir ? Tahmini ne kadar çıkar ? Sizce saç yapım uygun mudur ? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Diğer bir husus ve en önemli husus da nereye ektireceğim tabi ki
Koray Erdoğan ve Müttalip hocayı çok istememe rağmen bütçemi aşıyor. Maksimum 25.000 TL ayırabilirim.
Seçenekleri Erkan Demirsoy (bir şekilde randevü almaya çalışacağım ) Zekariya Kul, Hakan Doğanay, Jale Şenyurt, Serdar Gökrem ve Sami Şenol’a kadar indirdim.
Samsun’da yaşıyorum ve etrafımda Sami Şenol ( ordu medikal park hastanesi) çok tavsiye ediliyor. Çok ektiren var bu bölgede ve Cerrah, eczacı gibi güvenebileceğim arkadaşlarım ektirdiler. Yakın tarihte ektirdikleri için sonuçlarını bekleme şansım yok. Onların ektirmesi de beni tahrik etti açıkcası
Fiyatı da cazip geldi, 6.000 TL civarı. Fakat hata yapmak istemiyorum o yüzden bu seçeneğe temkinliyim açıkçası.
Onun dışında da randevü alabilirsem Erkan Hoca’dan düşünüyorum. Peki alamazsam sizce kimi tercih etmeliyim ? Tavsiye edeceğiniz başka hususlar var mı ? Şimdiden çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.