Saç Ekimi Sonuçları
Merhaba Arkadaslar!2014 den sonra ikinci sac ekimi yaptirmak istiyorum. 2014 de dr. Zekariya kul 2800 kök civarinda yan bölgerini doldurdu.Yas 53Dökülme 17 yaslari arasinda basladi Senelerce Finasterid/Minoxidil kullandim sonra biraktim.Ankara da Hlc ile görüstüm ve ilgilerini begenmedim.dr özlem bicer sac sakal gögüs Kökü önerisinde bulundu.Dr koray Erdogan ve dr. Bekir bek sac ekimi önermiyorlar. Degerlendirmenizi alabilirmiyim?
Arkadaslar sac ekimini en Kisa zamanda yaptirmak istiyorum, Sibel Ulusan, Ahmet Tosun, Şahin Celik, (HakanDoganay )hoca dan ok bekliyorum. Bi fiyat limitim yok siz kime giderdiniz? Saygilar
Hepsi olabilir.fiat performans olarak Şahin çelik
uzun seneler kullandim/morel bozuklugu yapabiliyor Finasterid
Bazen futbolda olduğu gibi ekimcilerinde form durumuna bakmak lazım buna göre yorumlarsak ahmet tosun daha formda sanki yada şahin çelikte olabilir bu saydıklarınızdan.
Ahmet Tosun /Sahin Celik Hoca arasinda Kaldim .fiyat konusunda SIKINTI yok, okuduklarim 2500€ ile 2000€ kalite farki var deniliyor burda, kafami karistiran bu2500€ Sibel Hoca,ya öderim diger hocalardan üstün ekim yapiyorsa65 lik başarı ayrı90 binlik başarı ayri (degerlendirme böyle ise 65lik lerde ne isimiz var)