Arkadaşlar Selamlar
Yaşım 29 resimlerde gördüğünüz gibi ön bölge açık ve tepeye doğru seyrelen alanlar beni ciddi şekilde rahatsız ediyordu. Uzun süredir saç ektirmeyi düşünüyordum akşamları foruma girip konuları takip ediyordum , internetten videolar izlemeler , 3.gün nasıl 5.gün nasıl , ağrı oluyor mu vs vs yaptırsam mı yaptırmasam mı ya kötü olursa diye düşünmemek elde değil.
Bakınca sadece ertelediğimi , zaman kaybettiğimi fark ettim tabi ki öncesinde iyi bir araştırma yapmak lazım riske atılacak bir işlem değil . O yüzden bu forum sitesi bizim için bir velinimet . Araştırmalarımın sonucunda finalde Ers clinic tercihim oldu yapılan işlemlerini beğendiğim merkezdi görüşmemde olumlu geçti 35.bin tl fiyatta el sıkıştım randevumu oluşturdum. 16.11.2024 tarihinde saç ekimi işlemini gerçekleştirdim
Randevu saatim 09:00'daydı biraz geç kaldım malum istanbul trafiği ama sağolsunlar işlemi gerçekleştiren ekip oldukça güler yüzlü karşıladı ameliyattan önce Ersan bey beni karşıladı çizimler gerçekleşti , resimlerim çekildi operasyon başladı yaklaşık 8 saat sürdü bu sürenin içerisine yemek molası da dahil genel anlamda aldığım hizmetten memnun kaldım tabi ki önemli olan sonuç olacak umarım sonuçta güzel olur .
Fue tekniği ile 4600 greft ekildi işlem öncesi ve sonrası resimlerime yorumlarınız benim için çok kıymetli sorularınızı da beklerim
Teşekkürler !