Gönderen Konu: AKL KLİNİK 17.10.2024 KÖK HÜCRELİ SAÇ EKİMİ 3488 GREFT yaş: 32  (Okunma sayısı 331 defa)

bugraklp

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese faydalı olması adına sürecimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Ekim günü ilgi alaka iyiydi. Ameliyat ortamında ağrısız sızısız operasyon gerçekleşti. Kliniğin BMH marka kendi şampuanı, spreyi ve gıda takviyesini kullanıyorum. Fotoğraflardan yola çıkarak yorumlarınızı bekliyorum. Ekim öncesi ve ilk gün fotoğrafları ekte.

bugraklp

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: AKL KLİNİK 17.10.2024 KÖK HÜCRELİ SAÇ EKİMİ 3488 GREFT
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2024, 02:56:50 »
10. güne dikkat ederseniz saçımın sağ tarafından sol tarafına göre daha fazla alım yapılmış gibi homojen bir alım olmamış gibi sanki.

bugraklp

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: AKL KLİNİK 17.10.2024 KÖK HÜCRELİ SAÇ EKİMİ 3488 GREFT
« Yanıtla #2 : 19 Kasım 2024, 02:59:22 »
Bu da 30. gün.

pickmannn11

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle hayırlı olsun şok dökülme bitmiş gibi görünüyor sağ kulak üstü açık mıydı daha önce de ordan biraz fazla alınmış gibi duruyor

ollgunmehmet.21

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çok güzel planlama olmuş. hayırlı olsun ekimin

bugraklp

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle hayırlı olsun şok dökülme bitmiş gibi görünüyor sağ kulak üstü açık mıydı daha önce de ordan biraz fazla alınmış gibi duruyor
sağ kulak üstü de dop doluydu bana da biraz fazla alınmış gibi geliyor. Donör alımında bir dengesizlik var gibi. Sağ alım bölgesi şakağıma 1-2 cm yaklaşmış. Sol tarafta ise 4-5 cm mesafe var gibi. İyileşmesi sol tarafa göre geç gidiyor. Böyle seyrek kalmaz umarım.

bugraklp

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
çok güzel planlama olmuş. hayırlı olsun ekimin
zaman gösterecek hayırlı olur umarım:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekibimiz gayet güzel duruyor ön çizginiz sıklığınız maşallah temiz güzel kaliteli bir saç ekimi olmuş yalnız kendi saçlarınız biraz zayıf güçlendirirseniz çok daha iyi bir sonuç elde etmenize neden olur finans Stith gibi gibi ürünler kullanabilirsiniz tabii bunları araştırıp merkezine sorup öyle kullanın Umarım çok güzel bir sonuç alırsınız
Global Moderator

burakkurtel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Açık alana göre güzel özenli bir saç ekimi olmuş
Kendi saçlarında dökülme devam ediyor mu? Edebilir çünkü korusan iyi edersin umarım güzel sonuç alırsınız

m7hendismi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun güzel sonuç almanızı dilerim saç ekiminiz çok güzel duruyor

Facebook Twitter Instagram