Gönderen Konu: AKL KLİNİK 17.10.2024 KÖK HÜCRELİ SAÇ EKİMİ 3488 GREFT yaş: 32  (Okunma sayısı 2210 defa)

bugraklp

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İkinci ay güncellemesi yapalım.
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2024, 15:26:38 Gönderen: bugraklp »

bugraklp

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Veee klinik hatası olabileceğini düşündüğüm sağ donör bölgem.

ollgunmehmet.21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
süreç iyi gidiyor merak etme toparlamış dahada iyi olur o bölge

egemenss35

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sprey kullan bence hocam orayada çok hızlı çıkıyor döner bölge, Fin de kullanıyorsan güzel olur

bugraklp

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tıraş oldum biraz daha iyi görünüyor.

bugraklp

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Üçüncü ay güncellemesi yapalım. Yorumlarınızı bekliyorum.

egemenss35

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ufaktan bir çıkış hareketi başlıyor👍

bugraklp

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Uzun zamandır güncelleme yapmamıştım. 6. ay kontrol için kliniğe gittim.Mehmet Bey zayıf olduğunu söyledi ve testesteron yüksek olabilir  6 ay proscar kullan 1. yılda tekrar kontrole gel dedi.   Eğer düzelme olmazsa en kötü ihtimali düşünerek aralara tıraşsız ekim yaparız dedi. Açıkçası en çok canımı sıkan ekilenlerin seyrek zayıf olması değil donör bölgem. Başka merkezlerde 10 günde düzelen sağ donörüm 7 aydır toparlayamadı. Plansızca oraya yüklenildiğini düşünüyorum fotoğraflardan da açıkça belli. 1 yıl sonra bakalım toparlamazsa artık malpraktis olduğuna kesin kanaat getireceğim.

bugraklp

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
6 aylık durum böyle

Saim Ertan

• Yeni üye
  • *
Dostum bende akl klinikte yaptim 3.ay surecindeyim ama hic memnun deilm ekim yapilan islemden guvenerek gittim ama pisman oldum malesef

bugraklp

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum bende akl klinikte yaptim 3.ay surecindeyim ama hic memnun deilm ekim yapilan islemden guvenerek gittim ama pisman oldum malesef
Üçüncü ay ile dördüncü ay arası çıkmaya başlıyor birden çıkar belki biraz bekleyin. Birkaç yıl önce AKL'de yaptıran arkadaşımın sonucu süper oldu. AKL biraz para odaklı olmuş gibi geldi bana. İşin standardı yok ekim yapan belki 10 farklı ekip var çoğu tecrübesiz muhtemelen. Kime denk geleceğin şansa kalmış.

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
gelişim çok yavaş.

Selkartal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Umarım birden patlama yapar saç fışkırır.yaklaşık 3500 greft ziyan olmamış olur.6 ay için sonuç hüsran malesef geçmiş olsun. Size tavsiyem ilerleme olmaz böyle kalırsa ücret iadesi talep etmeniz. Kesinlikle aynı yerde revize yaptırıp risk almayınız..

Violator

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
"Mehmet bey zayıf olduğunu söyledi ve testesteron yüksek olabilir" dedi.
. Ekim öncesi saç analizi yaparken saçların zayıf olduğunu görüp ona göre baştan proscar önerselerdi keşke . Testesteron yüksek derken B12, TSH, Magnezyum, Çinko, Demir değerlerinin kontrolünü iistendimi ? Moralini bozma dostum saçların kötü durumda değil. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla 2. ekim  düşünürsen o operasyon için de yeterli donöre sahipsin ama gerek yok özel günlerde hafif toz toppik kullansan bile maçı idare edersin.
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2025, 14:05:57 Gönderen: Hintell »
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram