Gönderen Konu: Sac Ekimi icin Yorum ve Merkez Onerisi  (Okunma sayısı 99 defa)

keloglan17

• Yeni üye
  • *
Sac Ekimi icin Yorum ve Merkez Onerisi
« : 18 Kasım 2024, 12:00:36 »
1- Yas: 26
2- Dokulme 19-20 yaslarinda onden basladi
3- Yavas - Stabil 4-5 senelik bir surec
4- On bolgeden baslayip arkaya dogru ilerledi
5- Tiroid kanseri atlattim Euthyrox kullaniyorum sacla ilgisi var diyorlar ama hormonlarim hep normal cikiyor etkisi var mi bilemiyorum

Harun samiloglu'nda cok yakinda bir arkadasim ektirdi, onun da bir suru disci arkadasi orada ektirmis. Bir de bu forumdan anladigim kadariyla Medeks acik alanda basarili genel kani. Epeydir bu is icin para biriktiriyorum butcem 90.000 civari diyebilirim. Gorus ve onerilerinizi bekliyorum, tesekkurler.

woc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac Ekimi icin Yorum ve Merkez Onerisi
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2024, 06:07:22 »
Merhaba, öncelikle ekim kararınız hayırlı uğurlu olsun. Medeks başarılı olsa da nekroz konusunda bir hayli şikayet alan bir merkez. Forumda pek çok konusu var, onun harici başarı oranı gayet yüksektir. 

Kanser atlattıysanız bağışıklık durumunuz nedir bunu öğrenmek gerek. En ufak bir enfeksiyonda başınıza çok daha büyük zarar verebilirsiniz. Bu riskleri göz önünde bulundurarak nihai kararınızı verin zannımca. Şimdiden hayırlısı olsun.

Edit: Ayrıca attığınız görsellere tekrar baktım. Yani moralinizi bozmak gibi olmasın ama kafanız tam protezlik. Bu haliyle ekim yaptırsanız ve tutsa dahi en iyi ihtimal 2 ekim gerekli. 3. ekim gerekmeyebilir mi emin değilim ama 2 ekim konti garanti. O kadar donör var mı ona da bakmak lazım. Bunca zahmet ve risk oluşan bi durum sizin için. Yani yorumum canınızı sıkabilir fakat yarın pişman olmamanız için bugün doğruları söyleyen birileri olması gerekiyor diye düşünüyorum. Affınıza sığınıyorum. Saygılarımla.

keloglan17

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 19 Kasım 2024, 11:03:51 »
Tesekkur ederim yorumunuz icin, hic kemoterapi almadim sansliyim ki erken teshis ile tedavi oldum hicbir hormonel veya bagisiklik sikintim yok sukur. Arkadan cektigim resim biraz tepeden olmasi ve kafamin acisindan oturu aciklik cok derin gibi cikmis aslinda o kadar da derin degil yeni bir aci gondereyim bununla bir tekrar yorum yaparsaniz sevinirim norwood 5-6 arasi goruyorum kendimi 2 asamali bir ekim icin umutluyum. Tepe bolgem dopdolu olsun gibi de bir dusuncem yok Harun Samiloglu ile 3000-3500 greftlik 2 ekim olarak planladik yaptiracagim gibi gozukuyor.

woc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Kasım 2024, 14:57:03 »
Tesekkur ederim yorumunuz icin, hic kemoterapi almadim sansliyim ki erken teshis ile tedavi oldum hicbir hormonel veya bagisiklik sikintim yok sukur. Arkadan cektigim resim biraz tepeden olmasi ve kafamin acisindan oturu aciklik cok derin gibi cikmis aslinda o kadar da derin degil yeni bir aci gondereyim bununla bir tekrar yorum yaparsaniz sevinirim norwood 5-6 arasi goruyorum kendimi 2 asamali bir ekim icin umutluyum. Tepe bolgem dopdolu olsun gibi de bir dusuncem yok Harun Samiloglu ile 3000-3500 greftlik 2 ekim olarak planladik yaptiracagim gibi gozukuyor.

Öyleyse hayırlısı olsun, umuyorum en iyi sonuçları alırsınız ve saç sorunu rafa kalkar.

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 19 Kasım 2024, 22:48:28 »

ücreti ne kadar acaba bu merkezin.
ben daha önce incelemiştim bu ekim merkezini forumdan olumlu izlenim edindiğim ekimide olmuştu siz neye göre karar verdiniz hocam.

keloglan17

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 20 Kasım 2024, 17:47:47 »
hocam cok arastirdim paraya da kiymaya karar verdim, cikardigim sonuclar soyle:
1- Cok fazla takim olan unlu ve buyuk merkezlerde ekimi yapan takima gore sonuclar degisiyor iyi takim gelirse sanslisin kumar yani biraz. O yuzden sureci doktorun yuruttugu bir merkez vardi kafamda hep.
2- Cok yakin zamanda yakin bir arkadasim Harun Beyde ektirdi gayet memnun islemden ve sonrasindan hizli iyilesti yaralari. O da disci olan kuzeninden almis, onun cevresindeki bir suru disci arkadasi da Harun Beyde yaptirmis, ne kadar basit mantik olsa da bu kadar tipci insan guveniyorsa biraz bildikleri vardir diye dusundum
3- Az ekiyor diyen insanlar var donor bolgeye kalici hasar vermek istemiyor istisnalar olsa da ekim basina max 4000 greftin saglikli oldugunu soyluyor daha fazlasini ekenler kaliteyi ve uzun vadeli dusunmuyodur diyor `hair mill` deniyor bu tarz yerlere quantity over quality mantigi var cogu yerde. Arastirmalarim da cogunlukla bunu dogruladi bu forumdan reddit ten vs.
4- Greft sayisina gore 65000-95000 arasi bir fiyat cikiyor ben 3000-3500 greftlik 2 ekim planladim belki ilkinden sonra ikinciyi gerekli gormem ileride verebilebilecegim bir karar.

Facebook Twitter Instagram