Tek saç ekimi ile bu alan kapnmaz ilk saç ekimi bu çizdiğim alana kadar olmalı sonrasına sonra bakarsın sonuç alınca ve desteklemek gerek saç ekimini finasterid ile şimdiden başladan iyi edersin düşünürsen
Medeksi önermiş arkadaşlar randevu almışsın hayırlısı olsun
Merhabalar hocam,ilgilendiğiniz için çok tesekkur ederim.İlk seansta sizin çizdiginiz alana kadar,1 yıl sonra da tepe bölgesi odaklı iki ekim planı düşünüyorum.Bu plana en yakın buldugum ekim merkezi de Asuman Hair gibi görünüyor.Whatsapp üzerinden merkezle görüştüm ilk seansta 4000 greft tavsiye ettiler.Ben tek seansta maksimum greft dusunsek riski neler olur diye sordugumda , greft bölgesinde hoslanmayacagım bir goruntu meydana gelme riskinden bahsettiler.
Tek seansta basarılı olan merkez Medeks ile de görüştüm.Onlar da iki seans tavsiye ettiler.Ama özellikle tek seans isterseniz, maddi ve manevi olarak tek seans işleme müsaitseniz maksimum greft i saglıklı bir sekilde ekebileceklerini söylediler.Whatsapp haricinde iki merkezi de ziyaret ederek yüzyüze goruserek son kararımı verecegim.Akabinde forumda ekim sürecimi insanlara faydalı olması acısından paylasmak istiyorum.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Herkesin saç ekim süreci gönlünce olsun insallah.