Gönderen Konu: Sizce hangisi? Asuman Hair-Medeks-Estecerrahi Dr.Alp Aslan-Berkay Tulpar  (Okunma sayısı 105 defa)

Cihank

• Yeni üye
  • *
Herkese merhabalar.Bende saç ekim süreci kervanina adım attım.Sac ekim icin Berkay Tulpar ve Dr.Alp Aslan ile gorusme imkani buldum.Dr Alp Bey on ve orta bolge sık bir ekim olur fakat tepe bolgen kapanmaz topik kullanabilirsin istersen dedi.Tulpar ise Tdf yöntemimiz var  iki günde dhi safiri birlestirip 4k+4k=8k maksimum greft nakledip tepe bolgesini de sorunsuz hallederiz dedi.Daha sonra forumda yaptigim arastirmalar neticesinde asuman hair ve medeks i kesfettim.Tek gün maks greft calisiyorlar sanırım.Son karar asamasinda sizin değerli tecrübe yorumlariniza ihtiyacım var.Fotograflarima yukledim.(Yaş 40) Sizlerden tavsiye rica edebilir miyim.Şimdiden teşekkür ederim.

hammut

• Sr. Member
Dostum bu açık alan tek seansta kapanmaz ama sen tek seansta kapatmak istiyorsan senin için biçilmiş kaftan medeks

Cihank

• Yeni üye
  • *
Dostum bu açık alan tek seansta kapanmaz ama sen tek seansta kapatmak istiyorsan senin için biçilmiş kaftan medeks

Tamamdır.Ben oradan da randevu talep edip görüşme sağlayayım öyleyse.Degerlendirmeniz için teşekkür ederim hocam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Tek saç ekimi ile bu alan kapnmaz ilk saç ekimi bu çizdiğim alana kadar olmalı sonrasına sonra bakarsın sonuç alınca ve desteklemek gerek saç ekimini finasterid ile şimdiden başladan iyi edersin düşünürsen

Medeksi önermiş arkadaşlar randevu almışsın hayırlısı olsun

Global Moderator

Cihank

• Yeni üye
  • *
Tek saç ekimi ile bu alan kapnmaz ilk saç ekimi bu çizdiğim alana kadar olmalı sonrasına sonra bakarsın sonuç alınca ve desteklemek gerek saç ekimini finasterid ile şimdiden başladan iyi edersin düşünürsen

Medeksi önermiş arkadaşlar randevu almışsın hayırlısı olsun

Merhabalar hocam,ilgilendiğiniz için çok tesekkur ederim.İlk seansta sizin çizdiginiz alana kadar,1 yıl sonra da tepe bölgesi odaklı iki ekim planı düşünüyorum.Bu plana en yakın buldugum ekim merkezi de Asuman Hair gibi görünüyor.Whatsapp üzerinden merkezle görüştüm ilk seansta 4000 greft tavsiye ettiler.Ben tek seansta maksimum greft dusunsek riski neler olur diye sordugumda , greft bölgesinde hoslanmayacagım bir goruntu meydana gelme riskinden bahsettiler.
 Tek seansta basarılı olan merkez Medeks ile de görüştüm.Onlar da iki seans tavsiye ettiler.Ama özellikle tek seans isterseniz, maddi ve manevi olarak tek seans işleme müsaitseniz maksimum greft i saglıklı bir sekilde ekebileceklerini söylediler.Whatsapp haricinde iki merkezi de ziyaret ederek yüzyüze goruserek son kararımı verecegim.Akabinde forumda ekim sürecimi insanlara faydalı olması acısından paylasmak istiyorum.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Herkesin saç ekim süreci gönlünce olsun insallah.

Facebook Twitter Instagram