Gönderen Konu: Sibel ulusan medicalhair saç ekimi pişmanlığı  (Okunma sayısı 209 defa)

Kmlcl35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sibel ulusan medicalhair saç ekimi pişmanlığı
« : 17 Kasım 2024, 18:18:44 »
08 mart 2023 tarihinde saç ekimi gerçekleştirdim, ekim öncesi her şeyin çok güzel olacağı dile getirip ekim sonundan bugüne kadar bir kere bile arayıp sormadılar sonuç olarak saç ekim sonucu saçlarımın %40 ı çıktı. O gün için 1500 euro ücret ödedim araştırdıklarımın arasında en yüksek fiyatlıydı güzel olsun kaliteli bir yerde yaptırmak istedim ancak sadece her şey göz boyamak için. Sonrası bir hizmet yok ve saçlarımın %40 ı çıktı yaklaşık 8. Ay'dayım. Sonuç a ulaşmak üzerim ama herhangi bir değişim yok tam tersine ( - ) negatif düşüncedeyim. Sanaz hanım girm operasyon a ancak sonrası sanaz hanım anlaşmazlıktan kaynaklı işi bırakmış. PRP ye gittiğimde hiç kimse oralı bile değil. İnsan bir kere bile araramaz mı? Zaten sonuç oldukça kötü ve oldukça ücretini alıyorlar sonuç yok. Gerekli fotoğrafları yüklüyorum. O ağrıları iş yoğunluğunuzu ve maddi olarak hemen hemen bir kere yaptırın ama güzel olsun güzel düşünüp karar verin arkadaşlar

woc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sibel ulusan medicalhair saç ekimi pişmanlığı
« Yanıtla #1 : 18 Kasım 2024, 04:22:12 »
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Forumda saç ekim konunuz yok. Üstüne ekim olmadan önceki halinizi de koymamışsınız. Mevcut görsellerden anladığım kadarıyla açıklığınız bir hayli fazlaymış. Yani hangi kliniğe ektirseniz 3 ekimde falan başarılı olabilecek bir ihtiyacınız var gibi duruyor. Bu tarz bir açıklıkta hiçbir klinik %100 başarıyı size sunmaz. Ayrıca ekim sürecinde ekilen saçlara ne kadar doğru baktınız, ne kadar ilgilendiniz, ne takviye aldınız vs. bunların değerlendirmesini yapabilmemiz için de ekim konunuz olmalı. Bunun dışında ben de aynı yere ekim yaptırdım. Gayet de ilgililer. Tabii sürekli bana yazmıyorlar “nasıl oldunuz, iyi misiniz vs.” diye. Yüzlerce müşterisi var herkesi tek tek takip etmek için her müşteriye 1 özel temsilci atamaları lazım :) Siz kendi saçınızın peşinden koşturup soracaksınız, onlar yanıtlayacak. Bir olumsuzluk var ise bunu süreç boyunca belirtmelisiniz ki anlık çözüm üretilebilsin. Onlar arayıp sormuyor diye siz öf-pöf ederseniz sonuçta siz zararlı çıkarsınız çünkü sizin saçınız ennihayetinde. Bu sebeple büyük klinikler tek tek sizi arayip sorup takip etmez.

Bunlar dışında ise ekiminizi yaptıralı bir hayli olmuş. Son halini de iletin lütfen bir bakalım ne durumda saçlarınız. Eğer zaten yüksek oranda bir başarısızlık var ise bunu kliniğe belirtin. Revize edeceklerini düşünüyorum. Hiçbir saç ekim firması, bu tarz başarısız operasyonları umursamamazlık yapmaz, 3 kuruş para için göz ardı etmez. Çünkü onların en büyük reklamı, bizlerden aldıkları olumlu/olumsuz geri dönüşleri. Bence klinikle tekrardan bu işin olur noktasını konuşmayı deneyin. Tekrardan geçmiş olsun.

Kmlcl35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : Bugün, 10:42:23 »
Öncesi tepe bölgesi açıktı evet dediğiniz gibi %100 sonuc beklemiyoruz elbet ama operasyon başında anlaşırken herşey güzel olacak diye konusmalarına luzum yok, burada firmanın yaptıklarını yaşattıklarını dile getiriyorum. Bu tarz şeylerin geri dönüşü elbette zor hem vakit hem tekrardan aneztezi vs. Böyle olacagını açık dile getirmekte fayda var. Takviye konusuna gelince solgar ve proscar kullandım, sigara iki günde bir paket alkoö yok denilecek az şeklindeydi oldukça dikkat ettim sonuca geldiğimizde hüsran.

Kmlcl35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : Bugün, 10:44:09 »
Woc kullanıcı olarak sizlerde yeni üyesiniz sanırım. Biz acemiyiz ama siz bu konuda acemi değilsiniz belki de firma yandaşlarındansınız 😊

Facebook Twitter Instagram