Gönderen Konu: Saç Ekimi, Samsun, Atasam Tıp Merkezi, 2300 greft, 8/11/2024, Yaş 28  (Okunma sayısı 101 defa)

gabalom

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yaş 28, Samsun Atasam Tıp Merkezi’nde 8 kasım günü 2300 greft civarı saç ektirdim. Bugün 9.gün ve kabuklar yarınki 10.gün yıkamasında dökülecekmiş gibi durmuyor. Saç çizgim için: alın kısmı tamam, ama çizginin şakaklara yukarı yönlü kavis alarak bağlanması hoşuma gitmedi. Diğer arkadaşların ekimleri ile kıyasladığımda seyrek ekim yapıldığını düşünüyorum. Dhi yapılmadı. Kanal açılırken safir kullanılmadı. Donör bölgede 5.günde başlayıp bugün en aza inen sızlamalar oldu. Ekim alanının yarısını hala hissetmiyorum. Sizce nasıl bir ekim olmuş? Saçlarım sık çıkar mı? Saç çizgim nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum

harry_potter

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
düzgün ektilerse çıkar üstat Bakalım greftlere nasıl davrandılar hoyratçamı aldılar ,buzdolabında sıvıda beklettilermi ,kanalları greft uzunluğuna göremi açtılar yoksa alalademi açtılar bla bla bir sürü ayrıntı malesef herkes bu ayrıntılara dikkat etmiyor .Güzelce alım ve dikimi greftlere zarar vermeden yaptılarsa çıkar merak etme.

gabalom

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
sağol üstat umarım dediğin gibi yapmışlardır

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
tasarım güzel ama saç ekimi seyrek gibi bazı alanlarda  greft dağılım dengesiz kanallar geniş açılmış umarım saç yönleri düzgün olur bu kanal açma stilinde dik açılar olur genelde
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram