Gönderen Konu: Grow Hair Clinic Saç Ekimi- 5 Ekim 2017  (Okunma sayısı 18356 defa)

never_fear

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Grow Hair Clinic Saç Ekimi- 5 Ekim 2017
« Yanıtla #15 : 03 Şubat 2018, 14:41:40 »
Sol yanda belirgin seyreklik var onun dışında bir sıkıntı yok üstler ve dönor toparlıyor 118.gün ama şu sol yan çok canımı sıkıyor 7 8. ay sakaldan tekrar ekim yapılacak

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 03 Şubat 2018, 18:13:49 »
reklam falan değil ben arkadaşı eski forumdan hatırlıyorum .serdar hocanın bugüne kadar gördüğüm tek kötü ekimiydi o zamanlar forumda  ,bende şakaklarımı arkadaşla aynı dönem ektirmiştim .hatta saç simülasyonu yaptırdın diye hatırlıyorum eğer yanlış hatırlamıyorsam

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 03 Şubat 2018, 18:31:46 »
reklam falan değil ben arkadaşı eski forumdan hatırlıyorum .serdar hocanın bugüne kadar gördüğüm tek kötü ekimiydi o zamanlar forumda  ,bende şakaklarımı arkadaşla aynı dönem ektirmiştim .hatta saç simülasyonu yaptırdın diye hatırlıyorum eğer yanlış hatırlamıyorsam
ruhi hocam bilmem ama yazini okudugum kadari ile serdar hocanin tek gordugum kotu ekimi yazmisiniz tamam hocanin kalitesine birsey diyemem belki cok iyi sonucları vardir benim amacim da serdar gorkmeni kotulemek degil forumda olsun baska yerlerde olsun serdar hocanin kötu sonuclarina denk geldim ne bileyim ben cok hosuma gitmiyor ekimleri anlatildigina ve ovguler olduguna gore degerlendirirsek.bilmem yanlısmiyim

never_fear

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 03 Şubat 2018, 19:22:36 »

Teşekkür ederim aynen doğru hatırlıyorsunuz.  Benim o dönem ne çektiğimi bilmeden yorum yapan arkadaşlar var. Serdar hoca hayatımın 3 yılını yedi . Hepinizden ricam adını bile anmak istemiyorum bu ekimle ilgili konusalim.  Sizce nasıl gidiyor gelişme devam eder mi?
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2018, 19:31:27 Gönderen: never_fear »

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Şubat 2018, 22:59:34 »
ruhi hocam bilmem ama yazini okudugum kadari ile serdar hocanin tek gordugum kotu ekimi yazmisiniz tamam hocanin kalitesine birsey diyemem belki cok iyi sonucları vardir benim amacim da serdar gorkmeni kotulemek degil forumda olsun baska yerlerde olsun serdar hocanin kötu sonuclarina denk geldim ne bileyim ben cok hosuma gitmiyor ekimleri anlatildigina ve ovguler olduguna gore degerlendirirsek.bilmem yanlısmiyim
zaten benim gördüğüm şahit olduğum dedim dostum .illaki her hocanın kötü sonucu var zaten önemli olan minumum hata yani yüzde olarak iyi olmak .
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2018, 23:35:40 Gönderen: ruhi mücerret »

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 03 Şubat 2018, 23:12:39 »
Hocam bu paylaştığınız donor 117.gün ise donoru perişan etmişler matkapla mi alım yapıldı.  Saç ekecegim diye donoru bu hale getirmek yakismamis merkezinize bu şekilde nasıl dışarı çıkıp ise gidiyorsunuz geçmiş olsun . Serdar hoca benim düşündüğüm hocalar arasında ilk kez bu kadar sert eleştiri gördüm tekrar geçmiş olsun
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

never_fear

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 03 Şubat 2018, 23:49:33 »
Nofear ilk 3 ay kabus gibiydi birde ben onemli bir kurumun sahibiyim ünlü kişilerle röportaj yapıyorum boya yapıyorum mecburen en alttaki resim kısmen toparlanmış hali 117.gün 6 ayda düzelmezse sakaldan ekim yapılacak. Ikıncı ekim olduğu için ister istemez çok seyreldi. Üst iyi gidiyor umarım sonu iyi olur

never_fear

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 12 Şubat 2018, 11:54:29 »
Arkadaşlar 127.gündeyim altta bugüne ait bazı resimler paylaşacağım. Tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum. Süreç nasıl sizce çıkışlar olacak mıdır? Açıklık kapanır mı ?

never_fear

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 12 Şubat 2018, 16:23:36 »
değerli arkadaşlar yorumda yaparsanız sevinirim

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 12 Şubat 2018, 16:57:31 »
Güzel görünüyor dahada kapatılıcığı artacaktır siz memnun musunuz şuan
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 12 Şubat 2018, 17:01:01 »
ekim bölgesi iyi gidiyor. ancak dönor maalesef kötü. gördüğüm kadarıyla dönor çok kuvvetli değil. tabi bide 2.ekim bu. hal böyle iken sıkıntılı bir durum olmuş. bundan sonra bir tık iyileşme olur ama enseyi bu kadar kısa tutamayabilirsiniz ilerleyen dönemlerde

never_fear

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 12 Şubat 2018, 17:08:12 »
Güzel görünüyor dahada kapatılıcığı artacaktır siz memnun musunuz şuan

Açıkcası kararsızım. Bazen bakıyorum en azından kel veya çok seyrek değil hoşuma gidiyor. Ama bir toplantıda veya ışık altında halen cansız ve seyrek olduğunu görüncede canım sıkılıyor. Süreç inş olumlu ilerler

never_fear

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 12 Şubat 2018, 17:09:42 »
ekim bölgesi iyi gidiyor. ancak dönor maalesef kötü. gördüğüm kadarıyla dönor çok kuvvetli değil. tabi bide 2.ekim bu. hal böyle iken sıkıntılı bir durum olmuş. bundan sonra bir tık iyileşme olur ama enseyi bu kadar kısa tutamayabilirsiniz ilerleyen dönemlerde

yorum için teşekkürler. Evet ikinci ekim olduğu için maalesef dönor  bölgesi kötü uzatıp boyayınca sıkıntı olmuyor. 8. ay sakaldan ekim yapılacak çok seyrek yerlere. İnşallah üst kısım kapanır ve artarak gelişir.
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2018, 17:17:10 Gönderen: never_fear »

1sanki

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 12 Şubat 2018, 19:01:05 »
ben serdar gökremle görüşmeye gittiğimde hiç başarısız bi ekiminiz oldu mu? diye sormuştum  adam mesala inşaatcıdır gider 2.gün baret takar greftleri söker anca öyle bişeyler olabilir demişti

never_fear

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 12 Şubat 2018, 19:12:52 »
Evet oldu der mi sizce ? Yukarda ki mesajlardada aciklamistim konuşmak istemiyorum artik, bilen biliyor eski forumdada konu var , her neyse ben o kisiye hakkimi helal etmiyorum. Sizden ricam bu ekimle ilgili konusalim yıllarca psikolojim bozuk gezdim zaten
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2018, 19:19:54 Gönderen: never_fear »

Facebook Twitter Instagram