Gönderen Konu: Grow Hair Clinic Saç Ekimi- 5 Ekim 2017  (Okunma sayısı 18346 defa)

1sanki

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Grow Hair Clinic Saç Ekimi- 5 Ekim 2017
« Yanıtla #30 : 12 Şubat 2018, 19:23:30 »
Evet oldu der mi sizce ? Yukarda ki mesajlardada aciklamistim konuşmak istemiyorum artik, bilen biliyor eski forumdada konu var , her neyse ben o kisiye hakkimi helal etmiyorum. Sizden ricam bu ekimle ilgili konusalim yıllarca psikolojim bozuk gezdim zaten
[/quote

özür dilerm kardeşim öyle ismini görünce yazmak istedim yoksa bi isteğim yoktukimsenin sözüne güvenmemek lazım diye yazdım sonuçta bi sürü kişi gidip konuşuyo geliyo buraya bakıyo

ekim güzel görünüyo inşallah sorunsuz devam eder

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #31 : 12 Şubat 2018, 19:31:21 »
7500 greft alındığı için totalde, donör alan aslında o kadar da kötü değil toparlayacaktır biraz da uzun tutarsanız kapatıcılığı güzel olur. Ekim alanı da güzel ilerliyor, geçmiş olsun.

never_fear

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 12 Şubat 2018, 19:32:55 »
Tesekur ederim hepinize ins hepimiz için hayırlısı olur aslında saçı uzatınca dönor bölge o kadar kötü durmuyor ben ekim yapılan yeri merak ediyorum ins süreç iyi yönde ilerler

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 13 Şubat 2018, 11:35:39 »
Tesekur ederim hepinize ins hepimiz için hayırlısı olur aslında saçı uzatınca dönor bölge o kadar kötü durmuyor ben ekim yapılan yeri merak ediyorum ins süreç iyi yönde ilerler
never sana bir sorum var , sen  saç simülasyonu yaptırmıştın .o kalıcı olmadı mı memnun kalmadın mı simülayonu merak eden çok .ben anlamsız bulsam da yinede arkadaşlar için tecrübelerini aktarırsan iyi olur..bu sefer ekimin olacak gibi duruyor  7. 8. ay gayet dolgunlaşır bu saç

never_fear

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 13 Şubat 2018, 11:44:17 »
ruhi beni unutmamış olduğuna sevinidim , forumun son zamanlarında bu konuyu konuşmuştuk ama son anda ben vazgeçtim yapmadım 3 yıl böyle sıkıntılı geçti en son ekimde karar verdim ve ektirdim ama ekim yapılana kadar istanbul konya ankara gitmediğim saç ekim yeri kalmadı en son buraya ektrdim. İnşallah dediğin gibi zaman geçtikçe iyice düzelir sağol varol

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 13 Şubat 2018, 12:11:59 »
Arkadaşlar ilk operasyon 2014 yılında serdar gökrem tarafın yapıldı. 3500 kök ekildi. Sıklaştırma için anlaşmıştık ama ek8mden sonra olan saçlarimida kaybettim zaten hoca da 6.ay parayı komple geri iade etti . Para umrumda değil sonuçta yıllarım ve saçım gitti. 3 yil psikolojik cok sikinti cektim. En son 7 aylık bir gözlemleme sonucu 4000 civari kok buraya ektirdim.Dogal olarak yanlar ve arka bölge seyreldi ama benim isteğimle oldu bu.  Hasan bey 117 gündür hergun ilgileniyor arıyor soruyor coksukur şu an iyi gibi ama daha seyreklik var tabi ins sonu iyi olur. Tüm resimler ofiste sürece ait ne isterseniz paylaşabilirim.

Çok geçmiş olsun bunun ne kadar kötü bir durum olduğunu en iyi anlayanlardan biriyim yaşadığım için umarım bu ekım yüzünüzü güldürür ama tavsiyem var olan saçlarınız çok ince duruyor bıraz en azından ekim sonuçlanana kadar fınasterıd kullanmanız.
Global Moderator

never_fear

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 13 Şubat 2018, 17:21:32 »
hintell çok teşekkür ederim ilgin için, evet saçlar gerçekten ince, hiçbirşey kullanmıyorum bu önerini dikkat alacağım hoca hiçbirşey kullanma ilerde bırakınca zararı olur demişti

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 13 Şubat 2018, 18:44:53 »
Dünyanın en iyi 10 doktorunun ince saçlar için tavsiyesi bu yönde dogru bir tavsiyede bence gerisi sana kalmış.
Global Moderator

never_fear

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 13 Şubat 2018, 20:41:56 »
Admin yarın ilk isim bu konuyu gündeme almak olacak ilgin için teşekkür ederim

never_fear

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 14 Şubat 2018, 17:26:16 »
4 5 gündür üstlerde sivilceler artmaya başlamıştı sıkmadım ara ara masaj yapıyordum bugün kendi kendine patladı , kanla beraber beyaz iltihap gibi birşey aktı , elimle aldığımda bir iki saç geldi ama kök yoktu

diğer iki resmide dışarıda güneş altında ve balkonda normal ortamda çektim , ama üstten çekince seyreklik çok halen
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2018, 17:48:44 Gönderen: never_fear »

Cem Bey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 16 Şubat 2018, 02:44:43 »
İyi görünüyor daha da iyi olacak hayırlısıyla.
Bence bir açıdan daha şanslınız.Kıvırcık saç...
Çıkıyor çıktığı yeri kapatıyor,kıvrılıyor başka yeri kapatıyor. :)

never_fear

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 16 Şubat 2018, 17:50:42 »
cem bey işin enteresanı geceleri karanlıkta flashlı çekim yapıyorum dplerde o kadar çok kıvrılmış saç görüyorumki , hasan hocaya sordum uçlarını kestikçe daha düzgün çıkarlar zamanla dedi yani 4 5 ay sonra sanırım onlarda saç bütünlüğüne dahil olacaklar. Yorumunuz için teşekkür ederim

never_fear

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 18 Şubat 2018, 14:40:14 »
ilk resim 22 aralıkta çektim yani 77.gün , diğeri ise dün çektim yani 132.gün böyle bakınca iyi gibi ama halen üstte seyreklik var. İnş önümüzdeki aylarda süreç daha iyi gelişir . Sizin yorumlarınızı da bekliyorum arkadaşlar

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 18 Şubat 2018, 14:46:01 »
yan donör nasıl yani kulak üstlerin den başlayan kısım bir foto atsana genelde o kısımda sağ sol toplam 3000 greft yatıyor en son çare oradan alır iyi hekimler..senin süreç erken ve saçlar güzel çıkmış daha da çıkacak 7.8. aylar çok iyi olacak bence

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 18 Şubat 2018, 14:52:38 »
tamam gerek yok önceki sayfada var oradan da alınmış baya çıkmaz artık

Facebook Twitter Instagram