Gönderen Konu: Minoksidil faydası ne kadar sürecek  (Okunma sayısı 335 defa)

Furkan Topcu

• Yeni üye
  • *
Ynt: Minoksidil faydası ne kadar sürecek
« Yanıtla #1 : 16 Kasım 2024, 21:40:41 »
kullanmayı bıraktığın anda etkisini kaybeder bir süre sonra kullanmadan önce ki haline hatta daha kötü haline dönebilirsin

Mymymym100

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 16 Kasım 2024, 22:36:53 »
Minoxu nasıl kullanıyorsunuz yikama vs

Osman

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 16 Kasım 2024, 23:37:00 »
kullanmayı bıraktığın anda etkisini kaybeder bir süre sonra kullanmadan önce ki haline hatta daha kötü haline dönebilirsin
peki saçım talojen effalium gibi bir durum olabilirmi kalıcı olarak iylestirmis olamaz mı

Osman

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 16 Kasım 2024, 23:37:36 »
1 hafta kullanmadım sorun olmadı

Osman

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 16 Kasım 2024, 23:38:34 »
Minoxu nasıl kullanıyorsunuz yikama vs
size şahsi tavsiyem finanstered kullanmadan önce dermaroller 2 gunde 2 kere ve alpecin kafein li şampuan kullanmanız

Mymymym100

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2024, 23:53:41 »
Minoxtan kaç saat sonra yikiyosunuz

a man

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Kasım 2024, 00:12:57 »
Saçlarım ilk dökülmeye başladığında doktora gitmiştim ve bana Minoxidil önermişti. Yalnız Minoxidil’in saç dökülmesini durdurmayacağını, sadece kelleşmeyi geciktireceğini söylemişti. Kalılcı ya da daha uzun çözüm için ekim yaptırmamı önermişti. Neyse 3-4 yıl Minoxil kullandım. Derimde sivilcilenme artınca ve sadece bende mi oldu bilmiyorum ama kalp çarpıntısı başlayınca spreyi bıraktım. Sonra saçlarım eskisinden de berbat ve sonuç: Ektirdim. Profilimden imceleyebilirsin.
Saç ekim sürecimi inceleyebilirsiniz: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36851.0

Osman

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 17 Kasım 2024, 00:57:52 »
Çarpıntı bende de oldu ama bırakmadım yaş genç Ekim yaptiracak bütçe yok ayda 25 k kazanıyorum yanlızca minoksil e devam etmemi önerirmisin

Osman

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 17 Kasım 2024, 00:58:32 »
Minoxtan kaç saat sonra yikiyosunuz
akşam eve gidene kadar minoks dururdu tekrar sıkarım eve gidince akşam saaatlerinde yıkarım

ahmet turan

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 17 Kasım 2024, 02:45:03 »
Uzun süreli yüksek doz kullanırsanız çarpıntı yapar .Minoxilin dozunu düşük kullanmak lazım .Günde 2 fıs yeterli .çarpıntı bir kere olduysa tamamen bırakmakta en mantıklısı olur.

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 17 Kasım 2024, 03:18:23 »
Minoxidile başlamadan önceki fotoları atar mısın ?

a man

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 17 Kasım 2024, 09:48:43 »
Çarpıntı bende de oldu ama bırakmadım yaş genç Ekim yaptiracak bütçe yok ayda 25 k kazanıyorum yanlızca minoksil e devam etmemi önerirmisin

Osman, Minoxidil ciddi bir ilaç ve kişiye göre yan etkisi değişiyor. Benim önermem doğru olmayacaktır ama şunu bilesin: Erkek tipi kellik varsa, eninde sonunda şu anki saçların biraz gidecektir. Çok uzun süreki kullanacaksan, yan etkisi olmayan farklı bir şey var mı diye doktora gidebilirsin. Ayrıca daç ektirmeye karar verdiğimde ben Minoxidili’i bırakmıştım ki dökülenler dökülsün de oraya ekim yaptırayım diye. Yani ekim yaptıracağın vakte yakın ilacı bırakmak daha doğru diye düşündüm. Ekim yaptırmak istersen de klinik ve hastanelere git sor, taksit yapıyor. Bu sayede daha rahat ödeyebilirsin. Yeni yılda da zam gelecek gibi görünüyor. Ona göre kararını verebilirsin. Ekimi 2025’e alıp taksitlerini şimdiden ödemeye başlamak tasarruf açısındam faydalı olabilir. Düşüncelerle başbaşa bırakıyorum seni :)
Saç ekim sürecimi inceleyebilirsiniz: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36851.0

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 17 Kasım 2024, 11:23:42 »
Konu açarken doğru bölğme açmalısınız forumun kurallarına uymak gerek burası bu konu için doğru alan değil herkes sizin gibi yaparsa forumdan kimse faydalanamaz

Osman

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 17 Kasım 2024, 14:21:32 »
Minoxidile başlamadan önceki fotoları atar mısın ?

Facebook Twitter Instagram