Merhaba, Bulgaristanlıyım ve Türkçe bilmiyorum ama deneyimimi sizinle paylaşmaya karar verdim. Bu forum çok bilgilendiriciydi ve ikinci saç ekimi prosedürüm için en iyi yeri seçmeme yardımcı oldu. İlk saç ekimim Türkiye'deki ünlü bir merkezde başarısız oldu. 4200 greft ekildi ancak sadece %50-60'ı büyüdü. Asuman Hair'i büyük başarı oranı nedeniyle seçtim, bence ekim alanında en yüksek başarı oranına sahip merkez burası.
İşlemim sabah 7:30'da Asuman Hanım ve Özlem Hanım ile istişare edilerek başladı, Asuman Hanım saç çizgisini çizdi, şakakları dikmemeye karar verdim ve çizimi düzeltti. Daha sonra operasyon başladı ve Enes Bey ve Atakan Bey greftleri çıkarmaya başladılar. Elif Hanım da prosedüre dahildi ama rolünü bilmiyorum, muhtemelen anestezisttir. Daha sonra Asuman Hanım kanalları açtı ve saat 12:00'de öğle yemeği için 15 dakikalık bir ara verdim. Daha sonra ekipten isimlerini bilmediğim iki kişi greftleri yerleştirmeye başladı. Asuman Hanım süreci kontrol etmek için düzenli olarak geldi ve sonunda saç çizgisine son greftleri yerleştirdi.
İşlem 17:40'ta sona erdi, başım bandajlandı ve dinlenmek için otele gittim.
Evdeki ikinci günümde Özlem Hanım iltihap nedeniyle Fucidin kremine başlamamı söyledi. İltihap artık geçti ve iyi bir sonuç umuyorum. Hintel'e ve bu foruma her gün katkıda bulunan herkese teşekkürler, konuyu güncellemeye devam edeceğim ve saç ekimi düşünenler için faydalı olmasını umuyorum.