Gönderen Konu: Dr. Jale Şenyurt | 4200 Greft Saç+1400 Sakal 5600 Greft NW6 31 Ocak 1 Şubat 2018  (Okunma sayısı 16916 defa)

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba Arkadaşlar herkese öncelikle güzel ve bol saçlı günler diliyorum. Kısaca hikayemi anlatayım;

Kuzenim İstanbul'da bir hastanede saç ekim merkezinde çalıştığı için ona fotolarımı gönderdim, NW 6-7 skalasında olduğum için birşeyler yapılabileceğini fakat çok umudumun olmaması gerektiğini söyledi, saç merkezi ünlü olmasına rağmen çok fazla done bulamadım genelde yabancılar üzerinden çalışmışlar. 2012 yılında da yine İstanbul'da bir doktora muayene olduğumda "saçı sıfıra vur gez, bu saçlar için donör yetersiz, alsak da hem ağrılı olur hem pahalı olur hem de ihtiyacını görmez" şeklinde görüş belirtmişti. Neyse ben de Ankara'da olduğum için hem yakınlarımda hem de  sonuçlarına şeffaf şekilde ulaşabileceğim yerleri araştırdım. Aralık 2017'den beri yaklaşık 2 aydır saç ekimi için araştırma yapıyordum.  Birkaç merkeze foto gönderip işin olurunu sordum, Jale Şenyurt'tan randevu almak için aradım direkt telefona kendisi çıktı ve Koru Hastanesi'ne gelebilirsem görüşebileceğini söyledi, hemen çıktım gittim. Yaklaşık 28 gün önceydi, hemen muayene etti, çok güler yüzlü iyi niyetli davrandı, saçlarımın ince olduğunu, hemen finasteride başlamam gerektiğini, sakallarımın ve göğüs kıllarımın iyi olduğunu fakat mucize beklemememi söyledi, 3000 gibi saçtan 1500 gibi sakaldan gerekirse de göğüsten alınabileceğine dair hızlı bir rakam verdi. Ben de sitedeki diğer örneklerine bakarak kendisinin agresif bir ekim yaptığını düşündüğümü ve 2000 grefte kadar sakaldan dilediği kadar göğüsten alabileceğini söyledim. Sonra çıktım gittim. Kararsız olsam da bir gün orası ya da başka bir yeri tekrar denerim umuduyla eczaneden proscar 5 mg aldım, günlük 1/4 kullandım. (Şu ana kadar 8 tablet bitti) 1 haftadır da Solgar Biotin 1000 mg den 2 tane içiyorum her gün. Bir de Amerikadan aldığım C vitamini ilacını da vitaminsiz kalmıyım diye içiyorum.

Ocak ayında da yine araştırmalarıma devam ettim fakat fazla sonuç alamayınca Jale hanıma tekrar gittim ve gün aldım. Yaklaşık 10 gün sonrasına gün verdi ve 31 Ocak - 1 Şubat 2018 de 2 seans işlemlerim gerçekleşti.

Siteden de birçok şey öğrendiğim için paylaşım yapmak istedim. Şimdilik örnek fotolarım bunlar;
Saygılarımla

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
1 .foto ilk seans 31 Ocak 2018
Diğer fotolar ikinci seans 1 Şubat 2018

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bakalım bi jale şenyurt furyası başladı. kimse sonucu görmeden ektiriyor seri. 6-7 ay sonra ya herkes çok memnun yada ioh benzeri şeyler yaşancak. Bence tek sıkıntısı saçı öne, arkaya sakal ekmesi. karışık ekse daha güzel olucak

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
Hayırlı Olsun kardeşim.

Saç çizgin olması gerektiği gibi bence. Yanlara atılacak greftleri ortaya sık bir şekilde bizde hocayla beraber planladık. 28 aralıktada ben ektirdim 32 gün önündeyim inşallah istediğimiz sonucu alırız. Dikkatli ol bakımını iyi yap sonuç gelir inşallah.

Aylak_Adam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun dostum benim sürecimde 6 aya gelmek uzereyız 14 gun ıcınde fotoları yayınlıcam 6 ay doldugunda takıbe devam jale hocaya ektırenler olarak:)

Sonart1993

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
10 gün dikkat et saçlara.ilk 3 gün kritik özellikle.10. Gün ben yıkamaya gitmedim kendim döktüm kabukları

Sonart1993

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı Olsun kardeşim.

Saç çizgin olması gerektiği gibi bence. Yanlara atılacak greftleri ortaya sık bir şekilde bizde hocayla beraber planladık. 28 aralıktada ben ektirdim 32 gün önündeyim inşallah istediğimiz sonucu alırız. Dikkatli ol bakımını iyi yap sonuç gelir inşallah.

Köklerin dısarda kalma süresi malum.O yüzden karışık ekmek çok zor ve riskli.Olurda uzama hızlarında problem olursa daha sık berbere gidip düzelttirebilir tek sorun o olabilir.

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı Olsun kardeşim.

Teşekkürler iyi dileklerin için. Saç çizgisi önemliydi bugün ilk yıkama yapıldı çizgi ortaya çıktı, güzel göründüğünü düşünüyorum birazdan fotoları yüklerim. evet sen 2018'e saçlı girmişsin ilk radikal değişimi yapmışsın, umarım sonuçlar da güzel olacak.

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
bakalım bi jale şenyurt furyası başladı. kimse sonucu görmeden ektiriyor seri. 6-7 ay sonra ya herkes çok memnun yada ioh benzeri şeyler yaşancak. Bence tek sıkıntısı saçı öne, arkaya sakal ekmesi. karışık ekse daha güzel olucak

Şimdilik Jale hocamızı o ne olduğu belirsiz yerlerle aynı kefeye koymayalım thinkingme. Hoca şeffaf, 87 Ankara Tıp mezunu, yeri belli muayenehanesi belli. Tabi zamanı olan 1 yıl bekleyip tüm sonuçları analiz ederek karar verebilir, benim yaşım geçiyordu :)

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
10 gün dikkat et saçlara.ilk 3 gün kritik özellikle.10. Gün ben yıkamaya gitmedim kendim döktüm kabukları
İlk yıkama bandajlar şimdi çıktı.

colak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
geçmiş olsun . inşallah istediğin gibi olur jale hocanın fiyat politikası nasıl biz bilgilendirirsen sevinirim.

Sonart1993

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çizgi biraz önde olamazmıydı

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
geçmiş olsun . inşallah istediğin gibi olur jale hocanın fiyat politikası nasıl biz bilgilendirirsen sevinirim.

Fiyat politikası hastaya göre değişiyor. (donör, ekilen yerin açıklığı, kullanılan teknik, ekim ekibi, operasyon tarihi vs.) internette bulunabilecek fiyatlar eski. 2018'de güncelleme var tefe, tüfe, mtv. randevu istenip görüşülebilir.

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
Çizgi biraz önde olamazmıydı
Çizgiyi öne alıp orta kisma seyrek ekimin ilerde çözümü olmaz ama sık ekip çizginin biraz geride olması saç uzatildiginda düz makas atılarak çözülür diye düşünüyorum

bozkurt

• Hero Member
Ekim sık olmuş. Yön sorunu olmaz da çıkarsa güzel olur bence.

Facebook Twitter Instagram