Merhaba Arkadaşlar herkese öncelikle güzel ve bol saçlı günler diliyorum. Kısaca hikayemi anlatayım;
Kuzenim İstanbul'da bir hastanede saç ekim merkezinde çalıştığı için ona fotolarımı gönderdim, NW 6-7 skalasında olduğum için birşeyler yapılabileceğini fakat çok umudumun olmaması gerektiğini söyledi, saç merkezi ünlü olmasına rağmen çok fazla done bulamadım genelde yabancılar üzerinden çalışmışlar. 2012 yılında da yine İstanbul'da bir doktora muayene olduğumda "saçı sıfıra vur gez, bu saçlar için donör yetersiz, alsak da hem ağrılı olur hem pahalı olur hem de ihtiyacını görmez" şeklinde görüş belirtmişti. Neyse ben de Ankara'da olduğum için hem yakınlarımda hem de sonuçlarına şeffaf şekilde ulaşabileceğim yerleri araştırdım. Aralık 2017'den beri yaklaşık 2 aydır saç ekimi için araştırma yapıyordum. Birkaç merkeze foto gönderip işin olurunu sordum, Jale Şenyurt'tan randevu almak için aradım direkt telefona kendisi çıktı ve Koru Hastanesi'ne gelebilirsem görüşebileceğini söyledi, hemen çıktım gittim. Yaklaşık 28 gün önceydi, hemen muayene etti, çok güler yüzlü iyi niyetli davrandı, saçlarımın ince olduğunu, hemen finasteride başlamam gerektiğini, sakallarımın ve göğüs kıllarımın iyi olduğunu fakat mucize beklemememi söyledi, 3000 gibi saçtan 1500 gibi sakaldan gerekirse de göğüsten alınabileceğine dair hızlı bir rakam verdi. Ben de sitedeki diğer örneklerine bakarak kendisinin agresif bir ekim yaptığını düşündüğümü ve 2000 grefte kadar sakaldan dilediği kadar göğüsten alabileceğini söyledim. Sonra çıktım gittim. Kararsız olsam da bir gün orası ya da başka bir yeri tekrar denerim umuduyla eczaneden proscar 5 mg aldım, günlük 1/4 kullandım. (Şu ana kadar 8 tablet bitti) 1 haftadır da Solgar Biotin 1000 mg den 2 tane içiyorum her gün. Bir de Amerikadan aldığım C vitamini ilacını da vitaminsiz kalmıyım diye içiyorum.
Ocak ayında da yine araştırmalarıma devam ettim fakat fazla sonuç alamayınca Jale hanıma tekrar gittim ve gün aldım. Yaklaşık 10 gün sonrasına gün verdi ve 31 Ocak - 1 Şubat 2018 de 2 seans işlemlerim gerçekleşti.
Siteden de birçok şey öğrendiğim için paylaşım yapmak istedim. Şimdilik örnek fotolarım bunlar;
Saygılarımla