Gönderen Konu: Dr. Jale Şenyurt | 4200 Greft Saç+1400 Sakal 5600 Greft NW6 31 Ocak 1 Şubat 2018  (Okunma sayısı 16924 defa)

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Degerli yorumlariniz icin tesekkurler. Ayda 1 degisimlere bakariz. Guzel basladi hep boyle ataklarla gitsin diyelim:)

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
153.gun fotolari paylasiyorum dostlar

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
yaşınız kaçtı?

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç iyi gidiyor gibi ama saç telleriniz çok ince sanırım o yüzden biraz kapatıcılık zayıf kalıyor.

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yas 35. Tabii ki saclarim ince telli. Yaz mevsiminde de inceliyor. Simdilik var gucumle korumaya calisiyorum.

demir29

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
benimde dönör alanım bu şekilde hocam sakaldan istenirse daha fazla alınır mı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
153 gün baya saç cıkmıs ama saçlar şuan formunu almamış zamanla formu oturacak çıkışlar devam edicek çol daha güzel olucagını düşünüyorum
Global Moderator

Karaca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
153 e göre baya güzel ilerleyen zamanlarda oturur ve seni tatmin eder diye düşünüyorum

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Śu an seyrinde gidiyor. Biraz dik acidan çektigimiz icin böyle az gorunuyor saclar. Tesekurler Hintell Karaca

Arif

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin hayırlı olsun. Fotoğrafların gayet net.
Ekim iyi sonuçlanacak gibi. Sakalın ekildiği kısım belli değil, bu açıdan donörü yetersiz kişiler için umut verici bir paylaşım.
Enseden alınan köklere göre sakallar çok farklılık gösterdi mi, memnun musun?

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet Arif, telli saclarda kapaticilik icin sakal destegi bence cok onemli. Hem guzel tutarsa diger sac koklerini de besleyebilir. 3 foto daha atiyorum simdi rastgele cektim. 165.gün

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Daha erken gidişatta güzel ince saçlar bi kalınlaşıp hacım kazanırsa güzel olcak.
Global Moderator

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
7 ay bitti dostlar. Bi arkadas ozelden yazmis. Herkes icin cevaplayayim:

Ekimden memnunmusunuz?   -Evet.
Ekim icin ne kadar ucret ödediniz? - 10.000den az. (1 Subat 2018 tarihinde)

Jale hocanin geniş alanlardaki ekimleri nedeniyle jale hanimla görüşmeye gitmeyi düşünüyorum?
Jale hocanin ekimiyle ilgili bilgi verebilirmisin.
- Evet daha once baska klinikler reddetmisti. Genis alanlarda dahi ekibinin korkusu yok.

Jale hoca ekimden önce senden hangi tahlilleri istedi. b, d vb. vitanimlere bakıldı mı? şu ilaçları kullan gibi tavsiyelerde bulundu mu?
- genel vucut yapisi ve sac tipine bakarak hizli bir muayene yapiliyor. Tahlil yok. Genelde calc-magn-zinc, biotin ve proscar 1/5

1-jale hoca ekimi aynı günde mi yapıyor yoksa iki güne mi bölüyor? -2 ye bolmesi avantaj. 5.000 grefti 1 gunde ekmek eziyet hasta icin ve doktor icin.

2- kanalları açan ve kökleri yerleştiren ekip personel bilgi ve becerileri nasıldı? Uzun sureden beri calistigi kisiler mi?
-- sac ekimi el isi, sanat gerektirir. Ekibinden memnun kaldim.

3- ekim ücretini greft uzerinden mi yoksa standart mi? Sakaldan alim daha mi pahali?
-toplu bir fiyat belirlendi soylendi. Sakaldan alim zahmetli o yuzden fiyati fazla.

4- günde kaç ekim yapıyor? - Jale Hoca muayene ve anestezi yapiyor. dosrudan katilmasa da eksik gordugu yerleri ya kendisi tamamliyor ya da duzelttiriyor. Ekim islemlerini bizzat yapmasi icin teklif verilebilir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsunndrtaylı paylaşım için teşekürler süreç devam ediyor
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram