Gönderen Konu: Dr. Jale Şenyurt | 4200 Greft Saç+1400 Sakal 5600 Greft NW6 31 Ocak 1 Şubat 2018  (Okunma sayısı 16915 defa)

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Donör bölgesının durumu iyi hattaga açıklığa ve donör durumunun alım yapılmadan önceki haline kıyas ile şuan güzel toparladığını düşünüyorum sakalın alındığı çene altı bölgesı ne durumda orayıda görmek isterim paylaşırsanız.
evet donör toparladı, hoca yine de en az 3 ay makine kullanma enseye dedi.
Sakalımı da dün jiletle tıraş ettim.mecbur kaldım. şu an durumu bu; saygılar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Toparlamış iz yok gibi duruyor traş olmana ramen.
Global Moderator

django

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
benim saçlarda sizinki gibi bende estemylife hisarda ekim yaptım 3000 greft sizin son durum nedir foto atabilirseniz çok makbule geçr saygılarımla

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bugun 2.ay bitti. Bazen sivilce çíkīyor patliyor bazen yara oluyor kafam ama moral bozmadan sürece devam ediyorum. Śu an yedigime ictigime dikkat ediyorum ilk 2 ay biotin ve finas 1/4 kullandim. Bu ay devam etmeyi Düsunuyorum. Jale hanima ve ekibine minnettarim.
Yurtdisindayim surekli paylasim yapamicam. Ayda 1 2 ayda 1 buralardayim. .Durum bu:

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
120.gun fotolarini paylasiyorum arkadaslar. Yorumlarinizi bekliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bence güzel gidiyor iyi olucak bu saç gidişattan gördüğüm üzere ama çok erken bir süredesiniz
Global Moderator

ewerest456

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
sakaldan ektiren tek manyak ben değilmişim : ) inş güzel sonucları olur kardeş'im . bende saklaldan aldırdım ama bakalım ne cıkıcak ortaya

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sakaldan almak cok zahmetli ekim uzmani icin o yuzden az bile aliniyor ve hic alinmamis gibi iyilesiyor.. 6. Ayi bekliyorum sakallarla sac uyumlu olmali ayni zamanda. Bakalim 120.gunde durum buydu

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
saçlar çok ince telli sanırsam ama buna rağmen ekim çok güzel olacak gibi şimdiden belli etmiş kendini.geri kalan tepe bölgesini ne yapmayı düşünüyorsun kardeşim ikinci bir ekimmi düşünüyorsun.jale hanım planlamayı nasıl yaptı belki yazmışsındır ama mesajlarda göremedim yazdıysan kusura bakma kardeşim  :)

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet saclarim ince telliydi sakal guzel destek oldu.  2.ekim meselesi cok derin. Śu an icin fikir uretmenin anlami da yok. 1. yilimi doldurup verteks konusuna egilecegim. Kafa ve bünye kabul ederse

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
sanırım jale hanımla bende bir görüşme yapacağım takip edebildiğim kadarıyla güzel ekimleri var forumda.

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
saçlar çok ince telli sanırsam ama buna rağmen ekim çok güzel olacak gibi şimdiden belli etmiş kendini.geri kalan tepe bölgesini ne yapmayı düşünüyorsun kardeşim ikinci bir ekimmi düşünüyorsun.jale hanım planlamayı nasıl yaptı belki yazmışsındır ama mesajlarda göremedim yazdıysan kusura bakma kardeşim  :)

Benim sakallar orta vertex dediğimiz bölgeye ektirdim ben : ) saçları uzatayım  sorun çözülür gibi inş seninkilerde gelişme olmaya başlamış inş cok güzel sonuç alırsın. valla saç diye sakaldan olursak bide oraya göğüsten ektirriz artık : ) bu nedir ya kadınlar kılsızlaşmaya çalışır biz kıllanmaya çalışırız  :) abi garip bişi

fetyizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Owww yanaktan aldirmissin aga sen. Ilhan hoca ve ekibi buyuk emek vermis sana. Artik top sende. Ama guzel olacagini dusunuyorum ben de senin ekiminin. Bol saçlar

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bilmiyorum ama fotoğrafları görünce sanki ekimden çok memnunsunuz gibi geldi , eğer öyleyse sizin adınıza sevindim.

Facebook Twitter Instagram