Gönderen Konu: 21 yaş saç dökülmesine tavsiyeleriniz? xpecia/deniz suyu/fixplant kullanımı  (Okunma sayısı 168 defa)

grog

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
yaşım 21, küçüklüğümden beri saçlarım hep ince telli ve çok yumuşak saç dökülmesi de başlayınca tabi şakaklarda tepede ortalarda açılmalar belli olmaya başladı.genetik dökülme var baba tarafından. geçen ay kan değerlerimi ölçtürdüm b12 ve folik asit düşük başladı dynavit multivitamine başladım.

açıkçası finasteride başlamaya korkuyorum, minoxil ise kalp sorunum yüzünden kullanamıyorum.

aslında evde saçıma şekil verdiğim zaman dökülme vs belli olmuyor 2. fotodaki gibi duruyor ama dısarda en ufak rüzgarda ilk fotodaki hale geliyor saç tutucu sprey wax vs kullanmak istemiyorum deniz suyu spreyleri varmış hacim ve tutuculuk veriyormuş görüşlerinizi almak isterim veya başka tutucu varsa duymak isterim. fixplant a da geçebilirim ama hakkında iyi söyleyenler de var kötü de

son olarak xpecia hakkında yorumlarınızı da merak ediyorum

Alper1

• Hero Member
Saç tutucular, deniz tuzu spreyleri hepsi saç döker fakat acil kullanman gereken bir durumda deniz tuzu spreyi sıkabilirsin fakat akşamında tamamen kafanı yıka yani tuz kalmasın.
Tedavi olarakta xpecia önermem özellikle saçına baktığımda finden başka çaren yok dostum. Minoksidili de zaten kullanamazsın. Yan etki konusunda endişelerin varsa en aza indir çünkü sadece %2'lik bir kesim yan etki görüyor bunlarda ilacı bıraktıktan sonra normalde dönüyor merak etme.
1- Dahiliye bölümüne gidip vitamin ve minerallerine baktır eksikleri yerine koy.
2-Üroloji bölümüne gidip fin kullanmak istediğini belirt ve hormon tahlili iste.
3-Hormonlarda sıkıntı yoksa fin başla.
4-Haftada 2 defa dermaroller kullan.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Facebook Twitter Instagram